دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران گفت: صنعت لوازم خانگی به طور متوسط سالانه 160 تا 170 میلیون کالا صادر می کند.
عباس هاشمی در مصاحبه با ترندونی با بیان اینکه اطلاعات مربوط به صادرات لوازم خانگی در حال حاضر تا پایان 1 سال در دسترس است ، تصریح کرد: کولرهای آبی ، یخچال و آبگرمکن عمده ترین کالاهای صادراتی ایران هستند و به طور متوسط 160 مورد در سال ، بسته به شرایط موجود. دلار به صنعت لوازم خانگی صادر می شود.
وی همچنین از عراق ، افغانستان و ترکیه ، پاکستان ، امارات و اردن به عنوان مقصد صادرات لوازم خانگی نام برد و گفت: “به دلیل نگرانی های امنیتی در مورد تحریم ها ، اطلاعات دقیق صادراتی برای سال وجود ندارد”.
دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران در پاسخ به این سوال که آیا با وجود مشکلاتی که در زمینه تهیه ارز و مواد اولیه و خروج مارک های خارجی از کشور وجود دارد ، آیا امکان صادرات این مقدار در سال جاری وجود دارد؟ وی افزود: صادرات مقوله ای جدا از بازار داخلی است و اگر سازمان توسعه تجارت و بانک مرکزی فرصت های لازم برای بازگشت ارز را فراهم کنند و بازارهای صادراتی وجود داشته باشد ، صادرات در روند عادی خود انجام می شود. البته قطعاً بازار داخلی در اولویت واحدهای صنعتی است.
به گفته وی ، به طور کلی بسته به ظرفیت تولید کشور و نیاز بازار صادرات داخلی ، مناسب است که از 150 تا 160 میلیون وجود داشته باشد.
به گزارش ترندونی ، معاون وزیر صنعت وزارت صنعت ، معدن و تجارت (سمت) از برنامه ها در ماه مه سال جاری خبر داد. صادرات لوازم خانگی امسال اعلام کرد که پیش بینی می شود امسال 160 میلیون لوازم خانگی صادر شود.
طبق گفته وزارت صنعت ، معدن و تجارت (سمت) ، هدف این وزارتخانه تولید 11.6 میلیون تن در سال جاری است. با این وجود لوازم خانگی تقاضا در این بازار حدود 12.5 میلیون نفر است. از سوی دیگر ، واردات کالا در این بخش از سال 1397 به دلیل محدودیت های ارزی ممنوع شده است. در سال گذشته ، بالاخره افزایش قاچاق کالا به دلیل ممنوعیت واردات و افزایش قابل توجه قیمت ها منجر به اجرای قوانین اجرایی شناسه محصول و تصرف در بخش لوازم خانگی شد. . در این زمینه ، در 6 ژانویه سال گذشته اعلام شده است که اگر گروه های کالایی ذکر شده در بخش لوازم خانگی شناسه محصول در سطح بازار نداشته باشند ، قاچاق محسوب می شوند.
انتهای پیام