کمی ترخون و چند میخک سیر را داخل کاسه ماریناد بریزید. سپس گوجه های سبز را به لیوان و سیر اضافه کرده و در آخر یک لایه ترخون را روی گوجه های سبز قرار می دهیم. اگر از فلفل ها استفاده می کنید ، آنها را در کنار گوجه های سبز قرار دهید. تخم گشنیز را درون یک لیوان ترشی بریزید.
قبل از پایان فصل گوجه سبز به محل کار بروید و ترشی درست کنید. بدون شک شما از طعم جذاب این ماریناد شگفت زده خواهید شد.
عناصر:
گوجه فرنگی سبز: 1 کیلوگرم
نمک: 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
Rarragon: 3 شاخه کوچک (اختیاری)
سیر: 4/4 لوبیا (اختیاری)
فلفل سبز: 3 واحد (اختیاری)
سرکه: در صورت نیاز
نحوه تهیه:
1. گوجه فرنگی های سبز را بشویید و خوب خشک کنید.
2. مقداری ترخون و چند میخک سیر را داخل کاسه ماریناد بریزید. سپس گوجه های سبز را به لیوان و سیر اضافه کرده و در آخر یک لایه ترخون را روی گوجه های سبز قرار می دهیم. اگر از فلفل ها استفاده می کنید ، آنها را در کنار گوجه های سبز قرار دهید. تخم گشنیز را درون یک لیوان ترشی بریزید.
۳ the سرکه را با کمی نمک مخلوط کرده و درون گلدان ترشی قرار دهید تا سرکه روی گوجه های سبز و ترخون برسد. مصرف شود.