جامعه و خانوادهکسب و کار ایرانی برتر

طرز تهیه دسر برای تولد همسرم

تهیه انواع دسر برای تولد با ایده های جالب و ارزان

شاید خرید کادو تولد همسر دشوار باشد، اما آماده کردن مراسم تولد نیز حائز اهمیت است. دسر یکی از خوراک‌های مورد علاقه افراد طرفدار شیرینی است که به طور سنتی پس از اتمام غذای اصلی سرو می‌شود. دسر‌ها شکل‌های مختلفی دارند و اشخاص بنا به سلیقه‌ی خاص خود از انواع دسر استفاده می‌کنند، از دسر‌های شکلاتی مانند گرفته که در تهیه آن‌ها از مقدار زیادی دانه کاکائو استفاده می‌شود تا میوه‌های شکلاتی و یا سالاد‌های میوه‌ای که در تهیه آن‌ها میوه‌های تازه به کار می رود. در ادامه با طرز تهیه انواع دسر برای تولد آشنا می‌شوید. این دسرها در کنار کادوهایی مانند بالبینگ چهره معشوق شما را بسیار خوشحال خواهد کرد.

کیک چوبی نوعی دسر برای تولد

یکی از انواع دسر‌ برای تولد کودک، کیک چوبی یا پاپ کیک است که می‌توان به راحتی با مقداری کیک اسفنجی ساده و درست کرده و روی آن را به دلخواه تزیین کرد.

دستور تهیه:

  1. ابتدا یک درست کنید. برای اینکه کیک شما رنگی شود می‌توانید از چند قطره رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی در آن استفاده کنید.
  2. کیک اسفنجی را به صورت تکه‌های کوچک خرد کرده و در کاسه بریزید. مقداری خامه قنادی روی آن ریخته و با دست ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. سپس مخلوط کیک و خامه را به شکل توپ‌های کوچکی گرد درآورید و در آن یک سیخ چوبی یا چوب بستنی قرار دهید.
  4. شکلات سفید یا قهوه‌ای را به ذوب کرده و کیک‌ها را در شکلات فرو کنید تا کاملا به شکلات آغشته شوند.
  5. در انتها مقداری ترافل رنگی روی شکلات بپاشید و کیک‌ها را در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آن‌ها سفت شود.

کوکی بارک نوعی دسر برای تولد

کوکی بارک یک نوع بیسکوییت مجلسی است که با تزیین آن به شکل‌های جذاب مانند ساعت ست با طرح اسم می‌توانید بر زیبایی میز تولد کودک دلبندتان بیفزایید.

مواد لازم
آرد 390 گرم
کره 227 گرم
شکر 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. آرد، نمک و جوش شیرین را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.
  2. در ظرف دیگری کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکر کاملا در کره حل شود.
  3. تخم مرغ‌ها و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مایه یکنواختی حاصل شود.
  4. مواد خشک را به مایه فوق اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید.
  5. خمیر را در نایلون گذاشته و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  7. روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و به کمک وردنه خمیر را روی آن پهن کنید تا ضخامت خمیر به ۱ سانتیمتر برسد.
  8. خمیر را به شکل دلخواه قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
  9. ۱۰-۸ دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت‌ها بپزند، سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
  10. روی بیسکوییت‌ها را با شکلات ذوب شده و اسمارتیز تزیین کنید.

میوه‌های شکلاتی نوعی دسر برای تولد

هندوانه‌ی شکلاتی یکی از دسر‌های خوشمزه‌ای است که برای تولد کودک نیز می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

دستور تهیه:

  1. هندوانه را به شکل مکعب‌های هم اندازه برش بزنید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.
  2. در هر یک از مکعب‌های هندوانه، یک چوب بستنی قرار داده و سپس تا نیمه در شکلات فرو کنید.
  3. روی شکلات مقداری ترافل رنگی یا پودر نارگیل بپاشید.
  4. هندوانه‌های شکلاتی را در استند قرار داده و در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.

نکته: برای درست کردن استند، از یک جعبه مقوایی استفاده کنید. به سلیقه خود دور جعبه را با کاغذ کادو بپوشانید و در آن سوراخ‌هایی ایجاد کنید که چوب‌ها در آن قرار گیرند.

  • همین مراحل را می‌توانید برای درست کردن کیوی شکلاتی انجام دهید.

انواع دسر برای تولد با موز

  • موز شکلاتی را می‌توانید با ورقه کردن موز و پوشاندن ورقه‌های موز با شکلات ذوب شده درست کنید.
  • موز را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و با شکلات بپوشانید.
  • موز را به قطعات ۵ سانتیمتری برش بزنید، داخل آن را با یک قاشق خالی کنید و با یا پر کنید. همانطور که در شکل ملاحظه می‌کنید می‌توانید موز‌ها را تا نیمه در شکلات ذوب شده فرو کنید و روی آن گردو یا بادام خرد شده بپاشید.
  • پنکیک را از روی دستور درست کنید. روی پنکیک یک لایه شکلات مذاب بمالید. موز را پوست گرفته و روی پنکیک قرار دهید. پنکیک را رول کنید و به قطعات ۲ سانتیمتری برش بزنید.
  • موز را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. روی برش‌های موز یک لایه و روی گاناش یک حلقه موز بگذارید، سپس روی موز را با شکلات بپوشانید.

انواع دسر برای تولد با تزیین کاپ کیک

تزیین کاپ کیک با اسمارتیز و گاناش رنگی

تزیین کاپ کیک با گاناش رنگی

انواع دسر برای تولد با مخلوط کردن میوه‌ها

با مخلوط موز و توت فرنگی یخ زده یک بستنی خوشمزه و سالم درست کنید و به عنوان دسر تولد مورد استفاده قرار دهید.

دسر برای تولد با تکه‌های میوه

تولد یکی از بهترین روزهای زندگی هر فردی است، برای تدارک یک جشن تولد کارهای متفاوتی انجام خواهیم داد، از گرفته تا و و خرید کادو همگی تکه های جذاب این روز زیبا هستند. یکی از قسمت های خوشمزه این روز تهیه دسر و تنقلاتی است که برای مهمانان سرو خواهد شد. امروز می خواهیم طرز تهیه چندین دسر برای تولد را به شما آموزش دهیم. این دسرها را با تزئین می توانید مانند یک تابلو عشق درست کنید و همسر خود را سوپرایز کنید.

آموزش تهیه دسر تولد با ژله

ژله یکی از بهترین موادی است که می توانید با آن دسر های خوشمزه و متفاوتی را درست کنید. برای درست کردن این نوع دسر تولد می توانید راه های زیادی را طی کنید، اولین راه شما تهیه دسر ژله خرده شیشه می باشد، در قدم بعدی می توانید رول ژله و ژله رنگین کمان را تهیه کنید. یک راه معمول تهیه دسر با ژله نیز ژله بستنی همراه با میوه خواهد بود. در این میان یک ایده زیبا نیز وجود دارد که می تواند برای دسر تولد بسیار هیجان انگیز باشد آن هم تهیه ژله در پوست پرتقال و نارنگی خواهد بود.

طرز تهیه انواع دسر برای تولد با ژله

برای این کار چند بسته ژله رنگی را آماده کرده در یخچال قرار می دهید تا خود را به خوبی بگیرند، سپس آنها را از یخچال بیرون آورده و به قطعات نسبت ریزی برش دهید. حال یک بسته ژله آلوئه ورا را با مقداری آب و بستنی وانیلی مخلوط کرده و اجازه دهید تا در کناری از حرارت بیافتد. تکه های ژله رنگی را به صورت مخلوط داخل قالب خود بریزید و سپس از ژله بستنی که آماده کرده اید بر روی آنها ریخته و اجازه دهید تا داخل یخچال بسته شود.

برای تهیه این رول ابتدا یک بسته ژله را با یک لیوان بستنی و یک لیوان آب جوش تهیه کنید. داخل ظرفی مستطیل و پهن را کمی چرب کرده و سپس مقدار کمی از ژله را بر روی آن ریخته و در کل قالب پخش کنید. قطر این ژله نباید زیاد باشد چراکه زمان رول کردن شکسته خواهد شد. ظرف را داخل یخچال قرار دهید و بعد از حدود نیم ساعت آن را از داخل یخچال بیرون آورده و رول کنید. توجه کنید که زمانی ژل را باید از یخچال بیرون آورد که زمان انگشت زدن بر روی آن ژله بسته شده اما هنوز کمی چسبنده است و اثر انگشت شما کمی بر روی آن باقی می ماند.

·         طرز تهیه ژله در پوست پرتقال

آموزش انواع مدل دسر تولد با ژله

برای این کار باید ژله خود را آماده کرده و در کناری قرار دهید. سپس پرتقال را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و توسط قاشق درون آن را خالی کنید تا تنها پوست پرتقال باقی بماند. حال ژله را داخل پوست ریخته و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود. پس از بیرون آوردن از یخچال آن را برش زده و سرو کنید.

طرز تهیه دسر تولد بانوفی پای موز

طرز تهیه انواع دسر های مخصوص جشن تولد زیبا

در تهیه انواع دسر برای تولد می توان به بانوفی پای موز نیز اشاره کرد که علاوه بر طعم خیلی دلچسب دارای ظاهری بسیار زیبا نیز بوده و آن را به صورت بزرگ و یا تک نفره در لیوان نیز می توانید درست کنید.

مواد لازم دسر تولد بانوفی پای موز

  • بیسکوئیت دیجستیو پودر شده ۳۰۰ گرم
  • کره ۲۰۰ گرم
  • شکر قهوه ای یا سفید ۱۰۰ گرم
  • شیر ۴۰۰ میلی لیتر
  • موز حلقه ای خرد شده ۴ عدد
  • خامه فرم گرفته ۲ پیمانه
  • شکلات خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه دسر تولد بانوفی پای موز

طرز تهیه بانوفی موز مناسب برای جشن تولد

  1. ابتدا ۱۵۰ گرم از کره خود را ذوب کرده و با بیسکوییت مخلوط کنید و سپس آن را داخل لیوان و یا قالب به خوبی پرس کنید و داخل یخچال قرار دهید.
  2. شکر و مابقی کره را داخل ظرفی ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود.
  3. حال شیر را به مخلوط شکر اضافه کنید با حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت کارامل برسید.
  4. زمانیکه این مخلوط از حرارت افتاد باید آن را بر روی کراست بیسکوییت ریخته و روی آن را با موز پر کنید.
  5. حالا با خامه فرم گرفته روی آن را پر کرده و در یخچال قرار دهید.
  6. برای تزیین از سس شکلات، کارامل، پودر گردو و هر چیزی که تمایل داشته باشید می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه دسر مخصوص جشن تولد پودینگ گردو و شکلات

طرز تهیه پودینگ شکلاتی ساده مناسب جشن تولد

پودینگ گردو و شکلات یکی از دسته دسر های مناسب تولد است که می توانید آن را به صورت تک نفره سرو کنید. این دسر بسیار ساده بوده و نیازی به فر ندارد.

مواد لازم پودینگ گردو و شکلات

  • شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
  • شکلات سیاه :۲۰۰ گرم
  • شکر:۲۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ : ۳ عدد
  • خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
  • نشاسته گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر گردو:۱۵۰ گرم

طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات

  1. نشاسته ها را با مقداری شیر مخلوط کرده تا حل شوند.
  2. حال زرده تخم مرغ همراه با بقیه شیر و خامه را مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. این مواد را پس از مخلوط شدن از صافی رد کرده تا ذرات درشت آنها گرفته شود.
  3. حال باید مواد مخلوط شده را داخل ظرف مناسبی بریزید و شکر و شکلات را نیز به اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید.
  4. این مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آیند و به غلظت مورد نظرتان برسند.
  5. زمانیکه پودینگ شما غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و پودر گردو را به آن اضافه کنید.
  6. حالا در ظرف های مناسب ریخته و اجازه دهید از حرارت بیافتند و حدود ۴ ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید.
  7. بر روی این پودینگ برای تزیین می توانید از خامه فرم گرفته و تکه کیک های شکلاتی استفاده کنید.
دکمه بازگشت به بالا