سلامت و دانشکسب و کار ایرانی برتر

کره بادام زمینی ارگانیک چیست و چه خواصی دارد؟

کره بادام زمینی ارگانیک سرشار از مواد مغذی و بسیار خوشمزه است که می تواند جایگزین خوبی برای کره حیوانی در صبحانه شما باشد. کره بادام زمینی فواید زیادی برای ورزشکاران و بدنسازان دارد و نباید از آن غافل شد. کره بادام زمینی حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد مغذی است که برای سلامت عضلات ضروری است. برای بررسی میزان نمک و شکر در کره بادام زمینی، بهتر است از کره بادام زمینی ارگانیک استفاده کنید.

از آنجایی که کره بادام زمینی ارگانیک سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف است، از عفونت های قارچی و ویروسی، سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کند. همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و از سرماخوردگی شدید و ویروس کرونا جلوگیری می کند. کره بادام زمینی ارگانیک بهترین صبحانه یا میان وعده برای کودکان است زیرا منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی است که از رشد و سلامت استخوان ها حمایت می کند.

کره بادام زمینی و تقویت کننده انرژی

همچنین می تواند قدرت مورد نیاز بدن کودکان را برای ورزش فراهم کند و توجه آنها را به فعالیت ذهنی و مطالعه افزایش دهد.

به طور کلی دو قاشق غذاخوری در روز مقدار بهینه مصرف کره بادام زمینی ارگانیک است. اما برای زنان بارداری که به کره بادام زمینی حساسیت ندارند، این تعداد به 5 روز در هفته کاهش می یابد.

زنان باردار با مصرف کره بادام زمینی علاوه بر بهره مندی از خواص فراوان این کره ، خطر ابتلای نوزاد به آلرژی به بادام زمینی را نیز به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.

هم چنین مصرف کره بادام زمینی ارگانیک می تواند باعث کاهش درد شکم، کاهش سرفه خشک و درد قفسه سینه، افزایش شیر در زنان باردار، کاهش چاقی، کاهش کلسترول خون ،کاهش مشکل سلامت قلب و عروق، دیابت ، کمک به رشد کودکان و نوجوانان،کاهش قند خون و اصلاح آن به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت می شود.

می توانید از کره بادام زمینی ارگانیک برای صبحانه و شام و یا به عنوان ماده اولیه در تهیه انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.

همچنین می توانید یک لایه نازک کره بادام زمینی را روی میوه هایی مانند سیب، گلابی و موز بمالید و میل کنید.

معیارهای کره بادام زمینی سالم چیست؟

یک قانون خوب برای انتخاب کره بادام زمینی سالم این است که بدون هیچ گونه ماده افزودنی باشد. بیشتر کره های بادام زمینی شرکتی حداقل حاوی بادام زمینی و نمک و اغلب بسیاری از مواد دیگر هستند. پس در انتخاب کره بادام زمینی ارگانیک بسیار دقت کنید.

کره بادام زمینی ارگانیک یک ماده غذایی نسبتا فرآوری نشده است که تنها به یک ماده یعنی بادام زمینی ارگانیک نیاز دارد. معمولاً بادام زمینی را تفت داده و سپس به صورت خمیر در می آورند. محصولات ناسالم اغلب حاوی قندهای اضافه شده و روغن های گیاهی تصفیه شده هستند که دارای کالری اضافی و اثرات تغذیه ای ناسالم هستند. به عنوان مثال، خوردن بیش از حد قند یا چربی تصفیه شده می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.

حتی برخی از کره‌های بادام‌زمینی طبیعی و ارگانیک حاوی این مواد ناسالم هستند و اگر خودتان آن را درست نمی‌کنید، مهم است که به ترکیبات آن‌ها توجه کنید.

مواد تشکیل دهنده این روغن مغذی به شرح زیر است: اطلاعات تغذیه ای 2 قاشق غذاخوری (32 گرم)

محتوای کالری: 180، پروتئین: 8 گرم

چربی کل: 16 گرم

چربی اشباع شده: 2 گرم

کربوهیدرات: 5 گرم

فیبر: 3 گرم

شکر: 2 گرم

کره بادام زمینی ارگانیک چیست؟

محصولات ارگانیک (از جمله کره بادام زمینی ارگانیک) بدون استفاده از کودهای مصنوعی، تشعشعات، آفت کش ها و سایر مواد شیمیایی کشت، رشد و تولید می شوند. با مصرف کره بادام زمینی ارگانیک ، با مواد شیمیایی و سایر موادی که می تواند به سلامتی شما آسیب برساند در تماس نیستید.

کره بادام زمینی ارگانیک نوعی کره بادام زمینی است که بدون هیچ گونه عملیات شیمیایی و افزودنی تولید می شود. برای تهیه کره بادام زمینی ارگانیک می توانید این کار را در خانه انجام دهید. بادام زمینی ها را چرخ کرده و با کمی آب بجوشانید و بقیه مایه را داخل دستگاه بریزید و با شیرین کننده هایی مانند عسل یا شکر مخلوط کنید.

آیا کره بادام زمینی ارگانیک گران است؟

یکی از معایب اصلی انتخاب کره بادام زمینی ارگانیک این است که قیمت آن بیشتر از کره بادام زمینی معمولی است. کاشت بادام زمینی به صورت ارگانیک نسبت به روش های مرسوم هزینه بیشتری دارد. بسیاری از مصرف کنندگان به علت هزینه بالای مواد غذایی ارگانیک ، ترجیح می دهند مواد غذایی معمولی بخرند.

خواص کره بادام زمینی ارگانیک:

  • تقویت عضلات:

ورزشکاران و بدنسازان باید بدانند که کره بادام زمینی ارگانیک منبع عالی منیزیم برای کمک به آرامش اعصاب، تقویت عضلات، تولید انرژی، سم زدایی از بدن و تقویت استخوان ها و دندان ها است.

شک نکنید که این ماده مفیدترین و محبوب ترین در بین ورزشکاران حرفه ای است. زیرا به افزایش انرژی و تقویت عضلات کمک می کند و از طرفی سم زدایی طبیعی محسوب می شود.

البته باید توجه داشت که اغلب کره بادام زمینی های شرکتی حاوی ترکیباتی مانند شکر و روغن است که از خواص این کره می کاهد و حتی به بدن آسیب می رساند.

  • تقویت حافظه و هوش:

وجود آنتی اکسیدان های فراوان در این منبع غذایی باعث ایجاد آرامش و خنکی می شود و از طرفی باعث افزایش تمرکز و کاهش استرس می شود.

کره بادام زمینی ارگانیک همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

  • این کره ضد کلسترول است

کره بادام زمینی ارگانیک برای کسانی که مستعد ابتلا به بیماری های قلبی هستند مفید است زیرا چربی های موجود در بادام زمینی چربی های خوبی هستند. علاوه بر این، حاوی فیتواسترول هایی است که ساختاری مشابه با کلسترول موجود در غذاهای حیوانی دارند، با این تفاوت که فیتواسترول ها بر خلاف کلسترول، به سلامت قلب و عروق آسیبی نمی رسانند. مطالعات نشان می دهد که مصرف 2 گرم فیتوسترول در روز می تواند LDL یا کلسترول بد را تا 10 درصد کاهش دهد و اگر فردی از رژیم غذایی کم چرب پیروی کند، می تواند کلسترول بد را تا 20 درصد کاهش دهد.

  • در برابر سرطان

مطالعات دیگر نشان داده است که مصرف یک واحد آجیل (10 مغز) در هفته می تواند از سرطان روده بزرگ در زنان پیشگیری کند. فیتواسترول های موجود در آجیل و کره بادام زمینی ارگانیک می تواند رشد سلول های سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات را کاهش دهد و حتی بروز سرطان ریه را در افراد مستعد کاهش دهد. علاوه بر این، آجیل حاوی آنتی اکسیدانی به نام رسوراترول است که می تواند به یک ترکیب ضد سرطانی به نام پیستانول تبدیل شود. این تغییر شکل با کمک نوعی آنزیم موجود در تومورهای سرطانی انجام می شود و در نتیجه از رشد تومور جلوگیری می کند.

  • در برابر دیابت

جای تعجب است که بدانید مصرف منظم کره بادام زمینی ارگانیک (حداقل 5 قاشق غذاخوری در هفته) از دیابت نوع 2 در زنان جلوگیری می کند. فیبر و منیزیم موجود در کره بادام زمینی ارگانیک از جمله خواص ضد دیابتی این ماده غذایی است.

  • دشمن سنگ کیسه صفرا

مطالعات بی شماری نشان داده است که استفاده منظم از کره بادام زمینی ارگانیک می تواند خطر سنگ کیسه صفرا در مردان و حذف کیسه صفرا را در زنان کاهش دهد. دلیل این ویژگی وجود فیبر، فیتواسترول و منیزیم است. یک مطالعه 20 ساله روی بیش از 80000 زن نشان می دهد که زنانی که حداقل دو قاشق غذاخوری آجیل یا کره بادام زمینی ارگانیک در هفته می خورند، 25 درصد احتمال دارد که به سنگ کیسه صفرا مبتلا شوند. شاید باور نکنید، اما این یک راه ساده و آسان برای جلوگیری از آن است.

دکمه بازگشت به بالا