یک کارشناس مسکن با بیان اینکه متأسفانه ماده 4 قانون نظام مهندسی به طور کامل اجرا نشده است ، گفت: بیشتر صاحبان خانه هایی که پروانه ساختمانی دریافت می کنند مجاز به انجام کارهای ساختمانی هستند که در هیچ کجای دنیا معمول نیست.
شهاب سعادت نژاد در گفت وگو با ترندونی اظهار کرد: مانند هر شغل داشتن مجوز برای کار در آن زمینه و کار ضروری است و کلیه اصناف و مشاغل دارای مجوز انجام کارهای ساختمانی طبق بند 4 قانون هستند. از افراد واجد شرایط باید در سیستم مهندسی مصوب 1374 استفاده شود.
وی افزود: صلاحیت حرفه ای افراد در زمینه ساخت و ساز توسط وزارت راه و شهرسازی از طریق سیستم های مهندسی و حرفه ای و انبوه سازان در اختیار افراد و شرکت ها قرار می گیرد و این افراد و شرکت ها مجاز به انجام مراحل موجود و در نظر گرفتن صلاحیت ها و توانایی های خود هستند آنها دارند انجام می دهند.
رئیس اتحادیه سازندگان مسکن و ساختمان تهران ادامه داد: متأسفانه هنوز اجرای این ماده مهم حقوقی به طور کامل اجرا نشده و اکثر مالکانی که پروانه ساختمانی دریافت می کنند مجاز به انجام کارهای ساختمانی خود هستند که از هر جهت تقریباً غیرممکن است. جای دنیا معمولی نیست.
وی با تأکید بر اینکه اصولاً همه کارهای ساختمانی باید توسط اشخاص و شرکت هایی با صلاحیت ، پروانه و صلاحیت ساخت انجام شود ، گفت: «استخدام پیمانکار صالح در ساخت و ساز در تهران تا سال 1392. تقریباً انجام نشده و این تعهد مهم انجام نشده است. پس از آن ، پروژه ها در هر مورد از یک تولید کننده واجد شرایط استفاده کردند.
سعادت نژاد اظهار داشت: در حال حاضر سیستم مهندسی مطابق با قوانین و مقررات ملی ساختمان ، مالكین را ملزم به انجام كارهای ساختمانی توسط اشخاص و شركتهای واجد شرایط می كند و از آنجا كه بدنه اجرای این كار شهرداری است ، لازم است پروژه های بدون سازنده واجد شرایط به حالت تعلیق درآید. این کار باید توسط شهرداری تهران انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: تفاهم نامه همکاری در مورد نظام مهندسی ، شهرداری و شورای شهر تهران از طریق جلسات مکرر انجمن سازندگان با شهرداری و شورای شهر و جلسات مشترک با افشین حبیب زاده ، عضو کمیسیون غیرنظامی شورای شهر و کارهای بعدی رهبران سازمان مهندسی تهران. با توجه به نیاز به ثبت نام و حضور سازندگان واجد شرایط و حضور سرپرستان کارگاهها در شروع کار در گروههای ساخت گروههای C و D در تهران ، کلیه کارهای منطقه 2 در سال 2016 انجام شد. سپتامبر.
بازرس انجمن انبوه سازان استان تهران ادامه داد: این مصوبه نیز در کمیته 5 نفره استان تهران تصویب و توسط وزارت راه و شهرسازی ابلاغ شد ، اما متأسفانه چند ماه پس از تفاهم نامه جدید ، بسیاری از پروژه های عمرانی شروع به کار کردند. من شرکت نمی کنم و از خدمات سازندگان ذی صلاح استفاده نمی کنم.
سعادت نژاد با اشاره به اینکه متأسفانه شهرداری تهران به تخلفات مربوط به عدم استفاده از سازندگان ماهر رسیدگی نمی کند ، اظهار داشت: این موضوع باعث بدتر شدن کیفیت ساخت و ساز در کلانشهر تهران ، کاهش عمر مفید و ساختمان های غیر ایمن شده است که مردم دیگر نمی توانند به آنها اعتماد کنند. مسکن گران. در چنین شرایطی ، احتمال سقوط و تصادف در حوادث غیر منتظره بسیار زیاد است.
انتهای پیام