فناوران یک شرکت دانش بنیان توانسته اند محصولی تولید کنند که بتواند غلظت عناصر مختلف را در صنعت نفت و گاز و در تمامی آزمایشگاه های مراکز علمی و تحقیقاتی شناسایی و تعیین کند.
به گزارش ترندونی، محمدجواد کارگر شورکی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان گفت: این محصول در دومین مناقصه برنده مناقصه کارویا شده و هدف آن جذب سرمایه یک میلیارد تومانی از طریق تامین مالی جمعی است. طرح تامین مالی «طیففتومتر مانیتور تمام اتوماتیک» که غلظت عناصر مختلف را در آزمایشگاههای نفت، گاز، پتروشیمی، علوم پزشکی، داروسازی، آب و فاضلاب، محیطزیست، صنایع غذایی و کلیه آزمایشگاههای مراکز علمی شناسایی و تعیین میکند. تحقیق مفید است.
وی افزود: این دستگاه در صنایع آب، فاضلاب، محیط زیست، نفت، گاز و پتروشیمی به همراه مواد مصرفی به عنوان معرف استفاده می شود و حداقل یک سوم تا یک چهارم نمونه خارجی قیمت دارد و با دو شرکت بزرگ رقابت می کند. در ژاپن و ایالات متحده.”
کارگرشرکی خاطرنشان کرد: سوخت جت توسط شرکت ما تولید و به همراه کارخانه عرضه می شود.
مدیرعامل شرکت دانشبانیان ادامه داد: محصول ما کاملا تخصصی و منحصر به فرد است که در آزمایشگاه های فعال و صنایع کلیدی کشور مورد استفاده قرار می گیرد و مردم به صورت غیر مستقیم درگیر آن هستند.
کارگر شورکی درباره نقش سرمایهگذاری جمعی در پیشبرد پروژههای نوآورانه و فناوری گفت: مزیت سرمایهگذاری جمعی این است که اگر سرمایهگذاریشده در فاز اول به مرور زمان بازپرداخت شود، شرکتها برای همیشه از حمایت مالی برخوردار خواهند شد. ارقام در بحث تامین مالی جمعی برای توسعه فناوری بسیار مفید هستند.
به گزارش صندوق نوآوری و شکوفایی، وی از روند تکمیل این پروژه در حدود 9 ماه خبر داد و گفت: این پروژه را به مدت 9 ماه به همراه سرمایه اولیه و سود تضمین می کنیم.
بر اساس این گزارش، صندوق نوآوری و شکوفایی در سال «تولید; برای حمایت از فرهنگ سرمایه گذاری خطرپذیر و تشویق شهروندان به شرکت در پروژه های دانش بنیان، مسابقه تلویزیونی کارویا با هدف ارزیابی و معرفی شرکت ها با پروژه های دانش بنیان برگزار می شود. در این برنامه طرح های دانش بنیان با حضور پنج داور ارائه شده و سرمایه مورد نیاز آنها برای توسعه محصول بیان می شود. در پایان هر مسابقه، پروژه هایی برای سرمایه گذاری ارائه می شود و یک وب سایت سرمایه گذاری جمعی افتتاح می شود. صندوق نوآوری و رفاه به منظور افزایش انگیزه شهروندان برای سرمایه گذاری در این طرح ها، 100 درصد سرمایه شهروندان را بیمه می کند و در نتیجه ریسک سرمایه گذاری در کسب و کارهای دانش بنیان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
انتهای پیام/