ترندونی / خراسان رضوی بانک انگلستان تأثیر اپیدمی کووید -19 بر تجارت جهانی را تجزیه و تحلیل کرده و سه روند اصلی در مورد تأثیر این همه گیری را شرح داده است. نتایج این مطالعه نشان می دهد که تجارت خدمات بیشتر از تجارت کالا تحت تأثیر قرار گرفت و در سال 2020 بیش از 20 fell کاهش یافت (تقریباً چهار برابر کاهش تجارت کالا).
به گفته وایفروم ، همه گیری کووید تجارت جهانی را به شدت مختل کرده است. در سال 2020 ، تجارت جهانی 8.9 درصد کاهش یافت که بزرگترین کاهش از زمان بحران مالی جهانی است. اگرچه محدودیت ها بخش خدمات را محدود کرده است ، اما تجارت کالاها با کاهش تعطیلی کارخانه ها و افزایش تقاضا برای برخی کالاهای بادوام (مانند مبلمان ، فرش و لوازم خانگی) به سرعت بهبود یافته است.
علیرغم کاهش شدید تولید ناخالص داخلی جهان در سال 2020 ، تجارت جهانی کمتر از سال 2009 در بحران کرونا کاهش یافت. به دلیل افزایش فعالیت اقتصادی در کشورهای توسعه یافته ، که تنها حدود یک چهارم تجارت جهانی را به خود اختصاص داده است.
تاثیر شوک همه گیری کووید بر تجارت در کشورهای مختلف متفاوت است. به طور خاص ، کاهش تجارت چین بسیار کوچکتر از سایر مناطق بود. بهبود تجارت چین به ویژه قوی و قوی بوده است ، به ویژه با افزایش تقاضای جهانی برای کالاها و توانایی چین برای بازکردن زنجیره های تامین داخلی.
سرانجام ، این اپیدمی تأثیر قابل توجهی بر هزینه های حمل و نقل و از سال 2020 به بعد داشته است. ممکن است. حدود 350 درصد افزایش یافته است. عدم تعادل تجاری منطقه ای ناشی از این بیماری همه گیر هزینه های حمل و نقل را افزایش داده است. به ویژه ، افزایش تقاضا برای کالاهای بادوام در یک اقتصاد بسته ، همراه با اختلالات کووید در بنادر آنها ، کمبود مخازن کشتی را تشدید کرده و ظروف به جای بازگشت به آسیا در ایالات متحده و اروپا متوقف شده است.
کمبود مخازن حمل و نقل احتمالاً موقتی بوده و در نهایت برطرف می شود. با این حال ، هزینه های حمل و نقل ممکن است در کوتاه مدت به دلیل افزایش اخیر تولید و کالاها و بهبود چشم انداز اقتصاد جهانی افزایش یابد.
انتهای پیام