
در یک مطالعه جدید ، متخصصان انگلیسی اطلاعاتی را در مورد تغذیه ، سلامت و رفتار 54858 نفر به طور متوسط بین 50 تا 1993 جمع آوری کردند.
این افراد از نظر رژیم غذایی طبقه بندی شدند: 29380 نفر گوشتخوار ، 8377 نفر ماهی خوردند و گوشت را حذف كردند ، 15499 نفر گیاهخوار و 1822 نفر با خوردن گوشت و ماهی رژیم وگان را دنبال كردند. ، محصولات لبنی و تخم مرغ حذف شد.
محققان 18 سال افراد را پیگیری کردند و تعداد شکستگی ها و محل آنها را ثبت کردند.
این مطالعه وضعیت شرکت کنندگان را از نظر جنسیت ، فعالیت بدنی ، استعمال دخانیات ، مصرف الکل ، استفاده از مکمل های غذایی و سایر عوامل بررسی کرد و دریافت که گیاهخواران 9٪ و گیاهخواران 43٪ در مقایسه با گوشت خواران در معرض خطر شکستگی قرار دارند.
طبق گزارش نیویورک تایمز ، برای گیاهخواران و ماهی خواران ، شکستگی ران حدود 25 درصد و برای افرادی که رژیم وگان دارند ، شکستگی مفصل ران دو برابر بیشتر است.