معاون وزیر علوم تصریح کرد: بازیهای همبستگی ورزش دانشگاهی کشورهای اسلامی نیز یکی دیگر از اقدامات ما در حوزه ورزش فراملی است که مقدمات آن فراهم شده است و قصد داریم تا سال آینده آن را برگزار کنیم.
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، هادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، مهریار رایزن علمی ایران، با لئونز ادر رئیس فدراسیون بینالمللی ورزشهای دانشگاهی «فیزو» و دبیر فدراسیون بینالمللی ورزشهای دانشگاهی دیدار و گفتگو کردند.
داداش پور در این دیدار گفت: حدود دو سالی است که با مسئولیت معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری خدمت میکنم و در حوزه تربیتبدنی نیز مسئولیتهای مستقیمی دارم.
او ادامه داد: اداره کل تربیتبدنی و پژوهشگاه تربیتبدنی زیر نظر سازمان امور دانشجویان در حال فعالیت هستند و حمایت مستقیمی از فعالیتهای فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی داریم.
داداش پور افزود: تمام تلاش ما در این دو سال احیاء ورزش دانشجویان در دانشگاهها بوده است بهطوریکه پس از کرونا ما شش رویداد بزرگ ورزشی شامل المپیاد «قهرمانی، همگانی، بینالملل، شاهد و ایثارگر و ورزش ساحلی» و مسابقات ورزش قهرمانی ملی را برنامهریزی و به مرحله اجرا رساندیم.
رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: با همکاری فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، لیگهای سراسری را در سه رشتهی ورزشی راهاندازی کردهایم و برای سال جاری با همکاری فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، اداره کل تربیتبدنی سازمان امور دانشجویان و پژوهشگاه تربیتبدنی تعداد آنها را به ۷ رشته افزایش خواهیم داد.
معاون وزیر علوم تصریح کرد: بازیهای همبستگی ورزش دانشگاهی کشورهای اسلامی نیز یکی دیگر از اقدامات ما در حوزه ورزش فراملی است که مقدمات آن فراهم شده است و قصد داریم تا سال آینده آن را برگزار کنیم.
وی اظهار کرد: با وجود تحریمهای موجود علیه کشور ایران، ما در حوزه علم و فناوری جزء ۱۵ کشور اول دنیا هستیم بهطوریکه تحولات زیادی را در این مدت شاهد بودهایم و قصد داریم جزء ۱۰ کشور دنیا در حوزه علم و فناوری قرار گیریم.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: شما میدانید که ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور ایران را دانشجویان دختر تشکیل دادهاند بنابراین در تمام رویدادهای ورزشی دختران و پسران سهم مساوی دارند به عنوان نمونه در المپیاد ورزش همگانی که حدود یک ماه پیش برگزار شد هزار و ۱۰۰ نفر دانشجوی دختر و هزار و ۱۰۰ نفر دانشجوی پسر حضور داشتند.
داداش پور ادامه داد: اگر از نزدیک فضا، امکانات و ورزش دختران کشور ایران را مشاهده کنید خواهید دید که دختران بیش از پسران در حوزه فعالیتهای ورزشی نقشآفرین هستند.
بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی نیز در این دیدار ضمن تشکر از فدراسیون بینالمللی ورزشهای دانشگاهی به دلیل حمایتهای انجام شده؛ گفت: بیش از سه میلیون دانشجو در کلیه دانشگاههای ایران در حال تحصیل هستند که داداش پور در حوزههای دانشجویی از آنها حمایت میکند.
او ادامه داد: با وجود تحریمهای مالی که به فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی کشور ایران میشود فدراسیون فیزو حمایتهای خود را از ما دریغ نکرده است.
گفتنی است؛ سی و یکمین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان از ۶ الی ۱۷ مردادماه در چنگدو برگزار میشود. کاروان ایران در ۱۱ رشته در این رویداد حاضر است.