در پی اقدامات انجام شده برای راه اندازی سفرهای دریایی به قطر در آستانه جام جهانی فوتبال و از سرگیری سفرهای بوشهر – کویت، به نظر می رسد سفرهای خارجی از سر گرفته و از سر گرفته شود.
به گزارش ترندونی، در ماه های اخیر و به ویژه در زمان برگزاری جام جهانی، مذاکرات متعددی بین مقامات ایران و قطر برای ارتقای سفر دریایی انجام شده و دو طرف بارها آمادگی خود را برای انجام این کار اعلام کرده اند.
حسین عباس نژاد، مدیرکل دریانوردی سازمان بنادر و دریانوردی در گفت وگو با ترندونی، گفت: قبل از طرح موضوع جام جهانی و برگزاری آن در قطر، بعداً برنامه ریزی کردیم که خط کشتیرانی را راه اندازی و برنامه ریزی کنیم. ساخته شده است. اولین هدف ما راه اندازی کشتی های دریایی در مسیر بوشهر-دوحه به دلیل مجاورت دو بندر بود، بنابراین بحث تعمیرات اساسی و لایروبی اسکله مسافربری بوشهر را در دستور کار قرار دادیم.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی که در اواسط تابستان امسال انجام شد، اسکله مسافربری بوشهر برای تردد دریایی آماده می شود و در حال مذاکره با یک شرکت کشتی سازی برای آماده سازی هر چه سریعتر کشتی ها هستیم.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: طبق وعده وزیر گردشگری، قطر یکی از اولویت های ما در راه اندازی سفرهای دریایی و گردشگری دریایی است و معتقدیم زیرساخت ها و امکانات در ایران فراهم است. و در قطر وجود دارد و میتوانیم از زیرساختهای گردشگری هر دو کشور به خوبی استفاده کنیم. در مذاکرات دوجانبه ایران و قطر نیز تصمیم گرفته شده است که هر چه سریعتر زمینه و بسترهای لازم برای راه اندازی این خط کشتیرانی فراهم شود و امیدواریم توافقنامه دیگری به امضای وزیر راه و شهرسازی و سایرین برسد. قراردادهایی با حمایت هر دو طرف برای خدمات دیگری مانند تهیه هتل و وسایل ضروری در طول جام جهانی و حتی پس از آن از طریق ایران امضا خواهد شد.
البته پیش از آن رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی با کاتولیک ها در خصوص رونق و توسعه مناسبات اقتصادی دو کشور در زمینه های مختلف ـ بنادر، دریانوردی، بازرگانی، گردشگری و … به تفصیل گفتگو کردند. بر.
روز گذشته حسن بیگس محمدلو معاون برنامه ریزی، توسعه مدیریت و منابع سازمان بنادر و دریانوردی گفت: تمرکز دولت و سایر ارکان کشور بر توسعه دریانوردی فرصتی برای رونق بنادر است. از این ظرفیت باید به درستی استفاده شود.»
وی افزود: یکی از موضوعاتی که موجب رونق اقتصادی استان های ساحلی می شود، توجه ویژه به کشورهای همسایه در دریا است. در این راستا با تمرکز ویژه بر راه اندازی خط مسافری بوشهر – قطر، احیای خط مسافری دریایی بوشهر – کویت که منجر به گام های ارزنده ای در سازمان بنادر شده است مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش ترندونی، با توجه به اینکه سفرهای دریایی چابهار-مسقط، بوشهر-قطر، لنگه-دبی، قشم-عمان و بوشهر-کویت در سالهای گذشته و قبل از شیوع ویروس کرونا انجام میشد، گسترش و کمی افزایش یافت. در سفرها نیز مذاکره شد.این سفر برای اهداف دیگری بود، اما شیوع ویروس همه سفرهای دنیا را تحت تاثیر قرار داد و سفرها به ایران را نزدیک به دو سال تعطیل کرد.
انتهای پیام/