ترمیم اکستنشن طبیعی مو هر چند وقت یک بار است؟

 اکستنشن مو و آنچه باید درباره ترمیم و نگهداری از آن بدانید

اکستنشن مو نیاز به ترمیم در هر 3 ماه یکبار دارد ، بدین صورت که هر 3 ماه یکبار باید با مراجعه به مرکزی که کار نصب اکستنشن را انجام داده ، چسب بالای مو باز و عوض گردد تا دوام و ماندگاری اکستنشن بیشتر شود.

دوام اکستنشن مو و ماندگاری آن به عوامل متعددی بستگی دارد که در زیر تعدادی از آن ها را بیان کرده ایم.

  1. نوع اکستنشی که انجام داده اید.
  2. قد و ارتفاع اکستنشن
  3. جنس موی اکستنشن( موی طبیعی یا مصنوعی)
  4. نحوه ی نصب (نصب با رینگ، با لیزر،با چسب)
  5. جنس متریال و مرغوب بودن چسب
  6. سرعت رشد موی فرد
  7. حرفه ای بودن اکستنشن کار
  8. مراقبت و نگهداری درست از اکستنشن

1. نوع اکستنشن مو

اولین چیزی که باید در مورد اکستنشن مو بدانید روش های مختلف آن است. 3روش اصلی برای این کار وجود دارد.

  • اکستنشن مو به طور موقت
  • اکستنشن مو به طور نیمه دائمی
  • اکستنشن مو دائم

ماندگاری و دوام اکستنشن مو در هر یک از روش های موقت نیمه موقت و دائمی متفاوات است که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.

ماندگاری و دوام اکستنشن مو موقت

همانطور که از اسمش پیداست این نوع اکستنشن ماندگاری طولانی ای ندارد و به طور موقت استفاده می شود. نصب اکستنشن های موقت با کلیپس، چسب و یا بافت انجام می شود. در اکستنشن موقت با کلیپس موی اکستنشن به  گیره متصل شده و می توانید آن هارا مانند گیره های معمولی به هر جایی از سر که بخواهید به موهایتان متصل کنید. این روش موقت است و شما هر صبح  و هر ساعتی که می خواهید، می توانید آن را به موهایتان متصل کرده و یا جدا کنید.

دوام اکستنشن مو در اکستنشن نیمه دائمی چقدر است؟

اکستنشن های نیمه دائمی به مدت شش هفته تا هشت هفته (6-8) باقی می مانند. این نوع اکستنشن ها لایه ای از چسب بر روی خود دارند. این موهای چسب خورده نسبت به نوع کلیپسی آن ، در دسته های کمتری قرار دارند و کم پشت ترند. اما بسیار طبیعی اند. برروی این اکستنشن ها چسبی نامرئی وجود دارد که با استفاده از همین  چسب به موی فرد متصل می شوند. و اگر که موها در حالت خوابیده به پایین باشند، هیچکس متوجه نخواهد شد که انجام داده اید.

دوام اکستنشن مو در اکستنشن دائمی

دوام و ماندگاری این مدل اکستنشن چندین ماه است.  علت ماندگاری زیاد اکستنشن در روش دائمی این است که در این روش، موی اکستنشن به  تعداد زیاد و در دسته های باریک وسبکی ،به موی خود فرد اضافه می شود.

علت اینکه دسته ها را باریک و سبک انتخاب می کنند این است که نباید موهایی که قرار است به موی فرد اضافه شود سنگین باشند ، چرا که اگر سنگین شوند، ریشه ی مو قادر به تحمل وزن آن نخواهد بود در نتیجه ریشه سست شده و باعث ریزش مو می شود.

2. قد و ارتفاع مو اکستنشن شده

حتما از خود می پرسید که قد و ارتفاع موی اکستنشن چگونه می تواند در دوام اکستنشن مو تاثیر داشته باشد؟ فرض کنید که یک نفر برای انجام اکستنشن مو به یک سالن زیبایی مراجعه می کند. اولین و مهمترین چیزی که اکستنشن کار مو باید در نظر بگیرد این است که موهای فرد را از نظر جنس، ضخامت و قدرت ریشه بررسی کند.

اگر که این فرد ریشه ی موهایش قوی باشد ، آن وقت می توان برای او اکستنشن مو با هر ارتفاعی را انجام داد. اما اگر که ریشه موهای فرد مراجعه کننده ضعیف و سست باشد نباید یک اکستنشن موی خیلی بلند برای او انجام داد. چرا که ریشه موهایش تحمل این وزن را نخواهند داشت و باعث ریزش مو در فرد می شود. در نتیجه ماندگاری و دوام اکستنشن مو کمتر شده  و همینطورباعث آسیب به موهای خود فرد می شود.

3. جنس موی اکستنشن ( موی طبیعی یا مصنوعی)

یکی دیگر از عوامل تعیین کننده ماندگاری و دوام اکستشن مو، جنس موهایی است که در اکستنشن به کار برده می شود. اکستنشن موی طبیعی به دلیل طبیعی بودن موها و در نتیجه سبک تر بودن آن ها ماندگاری بیشتری نسبت به اکستنشن موی مصنوعی دارد. بهتر است اکستنشن کار در ابتدا موی مشتری را بررسی کرده و با توجه به جنس مو و قوی بودن ریشه ها، موی درست را جهت انجام  اکستنشن انتخاب کند تا اکستنشن مو دوام بالاتری داشته باشد.

4.نحوه نصب  اکستنشن مو (نصب با رینگ، با لیزر،با چسب)

نحوه نصب در دوام اکستنشن مو تاثیر دارد.به طول مثال در اکستنشن مو نیمه دائمی،  اکستنشن تنها با چسب موجود بر روی موها به موی فرد چسبیده می شوند و خب همانطور که گفتیم ماندگاری این مدل اکستنشن تا 8 هفته است. اما در روش لیزری و رینگ ماندگاری اکستنشن مو بسیار بالاترست.چرا که نسبت به روش قبلی محکم تر به مو متصل می شوند. اما در روش رینگ باید بعد از چند هفته که رینگ ها از ریشه مو دور شدند مجددا ترمیم شوند.

ماندگاری اکستنشن مو با لیزر

 در روش لیزری  ماندگاری اکستنشن مو بسیار بالاترست. چرا که نسبت به روش های قبلی محکم تر به مو متصل می شوند. مدت زمان ماندگاری اکستنشن مو 8 هفته می باشد.

ماندگاری اکستنشن مو با رینگ

در روش رینگ ماندگاری اکستنشن مو بسیار بالاترست. چرا که نسبت به روش قبلی محکم تر به مو متصل می شوند. در روش رینگ باید بعد از چند هفته که رینگ ها از ریشه مو دور شدند مجددا ترمیم شوند.

ماندگاری اکستنشن مو طبیعی

یکی دیگر از عوامل تعیین کننده ماندگاری و دوام اکستشن مو طبیعی، جنس موهایی است که در اکستنشن به کار برده می شود. اکستنشن موی طبیعی به دلیل طبیعی بودن موها و در نتیجه سبک تر بودن آن ها ماندگاری بیشتری نسبت به اکستنشن موی مصنوعی دارد. زمان ماندگاری اکستنشن مو تا 8 هفته می باشد.

5. جنس متریال و مرغوب بودن چسب

جنس مویی که در اکستنشن استفاده می شود و همینطور جنس چسب و مرغوب بودن متریال ازدیگر عوامل افزایش ماندگاری اکستنشن مو می باشند.  یک چسب خوب و درجه یک،  نسبت به یک چسب درجه سه ، ماندگاری اکستنشن را بالاتر می برد و این یک امر کاملا بدیهی است. اگر که قصد انجام اکستنشن مو دارید بهتر است سالن هایی را انتخاب کنید که از مرغوب ترین و باکیفیت ترین چسب ها و  متریال استفاده می کنند .

6. سرعت رشد موی سر

سرعت رشد مو، دوام اکستنشن مو را تحت تاثیر قرار می دهد. فرض کنید که اکستنشن مو انجام داده اید و سرعت رشد موهایتان بالاست. بنابراین پس از گذشت مدت زمانی از انجام اکستنشن ، فاصله موهای اکستنشن شده از سر زیاد می شود که در نتیجه ، شما نیاز به ترمیم اکستنشن خواهید داشت.

7. حرفه ای بودن اکستنشن کار

هر کاری نیاز به تخصص و دانش خود را دارد. اگر که می خواهید اکستنشن کار شوید و درسالن زیبایی مشغول به کار شوید پس باید آموزش های استاندارد  واصولی اکستنشن مو را بگذرانید. نمی توان گفت تنها یک چسب و یک دسته مو برای این کار کافیست. اکستنشن مو متد ها و اصول خاص خود را دارد که حتما باید رعایت شوند تا سلامت موهای مشتری را به خطر نیندازد. فاصله ی نصب اکستنشن از سر، دسته بندی درست و انتخاب درست حجم  موو سایر موارد از نکاتی است که یک اکستنشن کار،  باید آن ها را با دقت و طبق استانداردهای جهانی انجام دهد.

8. مراقبت و نگهداری درست از اکستنشن

یکی از مواردی که دوام اکستنشن مو را افزایش می دهد نحوه مراقبت و نگهداری از مو توسط خود فرد است. در روز باید 2بار صبح و شب موهایتان را شانه کنید. هنگام شانه کردن موها بهتر است که کف دستتان را از بر روی محل نصب و چسب خوردن موه ها گذاشته و سپس شانه کنید تا موهایتان کشیده نشود. هنگام شانه کردن بهتر است از محصولات مراقبت از مو مانند گره باز کن ها استفاده کنید تا شانه پذیری موها آسان تر شود. اگر که موهای نازکی دارید بهتر است که اکستنشن بلند انجام ندهید و اگر که حال موهایتان اصلا خوب نیست بهتر است که بیشتر از 3ماه اکستنشن  نگه ندارید.

راهنمای خرید اکستنشن مو

1. اکستنشن مصنوعی

ظاهری همانند موی طبیعی دارند ولی به دلیل اینکه از کراتین و پلاستیک ساخته شده‌اند براق و درخشان‌تر به نظر می‌رسند.

مزایای اکستنشن مصنوعی: ارزان‌تر از اکستنشن طبیعی هستند.

معایب اکستنشن مصنوعیقابل رنگ کردن، هایلایت و اتو کردن نیستند. در صورتی که طول مو بیشتر از 30 سانتی‌متر انتخاب شود باعث می‌شود که به پوست سر فشار وارد و موهای طبیعی ریزش پیدا کنند. به این نکته دقت کنید که بهترین طول موی مصنوعی 22 سانتی‌متر و حداکثر 30 سانتی‌متر است.

دوام اکستنش مصنوعیبه دو فاکتور سن و رشد مو بستگی دارد: هر چه رشد موها بیشتر باشد فاصله‌ی آن از کف سر بیشتر می‌شود، بنابراین زودتر به ترمیم دارد. همینطور هر چه سن بیشتر باشد فاصله‌ی موی مصنوعی از کف سر بیشتر می‌شود و دیرتر نیاز به ترمیم دارد. به طور کلی موهای اکستنشن شده هر 3 تا 4 ماه یکبار نیاز به ترمیم دارد.

2. اکستنشن طبیعی

این دسته از اکستنش‌ها، موهای طبیعی هستند که از سر انسان چیده شده‌اند و قابل رنگ کردن(دکلره، هایلایت)، صاف و فر کردن هستند. هنگام خرید این دسته از اکستنش‌ها دقت کنید:

  • با رنگ اصلی موهایتان مطابقت داشته باشد.
  • رنگ دکلره نداشته باشد.
  • بدون آسیب و موخوره باشد.

مزایای اکستنشن طبیعیطبیعی بودن آن در بین موها

معایب اکستنشن طبیعیقیمت بالای آن

دوام اکستنشن طبیعیبه طور میانگین رشد مو برای هر انسان بین 3 تا 6 ماه است، ولی هر 45 روز یکبار نیاز به ترمیم دارد.

سوال از کجا بفهمیم اکستنشن طبیعی اصل است؟ اگر چند تار مو از اکستنشن را بسوزانید از بوی سوختن آن می‌توانید به طبیعی نبودن تارهای ضخیم پی ببرید. توصیه می‌شود از اکستنشن‌های طبیعی به جای مصنوعی استفاده کنید.

مزایای اکستنشن مو

  1. حجیم کردن موها در کمترین فرصت
  2. بلند کردن موها در کمترین فرصت
  3. زیبایی بیشتر موها
  4. داشتن موهای رنگی برای کسانی که نمی‌توانند موهای خود را رنگ کنند.

معایب اکستنشن مو

  1. هزینه بالا
  2. نیاز به مراقبت دارد.
  3. به دلیل فشار وارد شده به پوست سر باعث آسیب به موی طبیعی می‌شود و ریزش شدید موها را به همراه دارد.
  4. در برخی از افراد باعث بروز حساسیت و مشکلات پوستی می‌شود.
  5. احساس ناراحتی در هفته‌ی اول پس از نصب
  6. افرادی که دچار میگرن یا سردردهای مزمن هستند با انجام اکستنشن ممکن است سردردشان تشدید شود.
  7. پس از نصب اکستنشن، خوابیدن با آن کمی سخت است.

مراقبت‌های قبل از اکستنشن مو

  1. موهای خود را با شامپو بشویید تا چربی‌های اضافی روی آن پاک شود.
  2. طول موهایتان برای اکستنشن باید بین 7 تا 10 سانتی‌متر باشد، هر چه بلندتر باشد نصب راحت‌تر می‌شود.
  3. از پایین موی‌تان مقداری را بچینید و به آرایشگرتان بدهید تا موی همرنگ‌تان را برایتان تهیه کند.
  4. توصیه می‌شود افرادی که موهای خیلی کوتاهی دارند، موی اضافی را بیشتر از 40 سانت به موی‌شان اضافه نکنند چرا که باعث می‌شود فشار وارد شده به پوست سر زیاد شود و مو ریزش پیدا کند.

مراقبت‌های بعد از اکستنشن مو

  1. از شستن موها به مدت 5 روز اجتناب کنید تا چسب‌ها از موهایتان جدا نشود.
  2. در طول یک هفته ممکن است پوست سرتان دچار خارش گردد که در این صورت بهتر است از اسپری‌ مرطوب کننده‌ی مو استفاده کنید.
  3. از برس نرم برای شانه زدن استفاده و موها را از پایین به بالا شانه کنید.
  4. از محصولات حالت‌دهنده‌ی مو که حاوی سیلیکون هستند استفاده نکنید چرا که باعث می‌شود موها کنده شوند.
  5. موهای خود را هنگام خواب در بالای سرتان جمع کنید.
  6. بعد از 2 تا 3 ماه اکستنشن خود را ترمیم کنید.
  7. برای شانه کردن موهایتان از شانه‌هایی با دندانه‌ی درشت استفاده کنید.
  8. در صورتی که بخواهید موهای اضافی را رنگ کنید بهتر است اینکار را به آرایشگر بسپارید و از انجام آن در خانه اجتناب کنید.
  9. از اسپری مخصوص اکستنشن و وزگیر مو روزی یکبار یا پس از حمام کردن استفاده کنید.
  10. در صورتی که بخواهید اکستنشن‌ها را ریموور کنید از آرایشگرتان کمک بگیرید و هرگز در خانه اینکار را انجام ندهید.

نحوه‌ی شستن موی اکستنشن شده

  1. قبل از شستن موهایتان را با شانه دندانه درشت شانه کنید تا در صورتی که گره دارد باز شود.
  2. به آرامی زیر دوش بروید.
  3. موهایتان را با مقداری از شامپو آغشته کنید. به این نکته دقت کنید که هیچ‌گاه موهای خود را مالش ندهید بلکه موهایتان را فشار دهید سپس آن را کاملا آب‌کشی کنید.
  4. از یک نرم‌کننده استفاده کنید. دقت کنید که نرم کننده به جایی که اکستنشن کرده‌اید برخورد نکند چرا که باعث می‌شود اکستنشن‌ها باز شوند.
  5. موهای خود را درون حوله بپیچید و آن را به آرامی فشار دهید.
  6. پس از حمام از سشوار برای خشک کردن موهایتان استفاده کنید.

آموزش تصویری اکستنشن هات فیوژن

در این روش اکستنشن‌ها به صورت دسته دسته روی موها قرار می‌گیرند که سر هر دسته با استفاده از کراتین ذوب می‌شود و در فاصله‌ی چند میلیمتری از ریشه‌ی مو نصب می‌شوند. از مزایای این روش اکستنشن می‌توان به دوام آن تا مدت 6 ماه اشاره کرد، همینطور به موها آسیبی وارد نمی‌کند. در این قسمت به شما آموزش این سبک از اکستنشن را آموزش خواهیم داد.

  1. موها از پشت سر جدا کنید برای قرار گرفتن صحیح این نوع از اکستنشن باید به این نکته دقت کنید که طول موها حداقل 12 سانتی‌متر و فاصله‌ی ریشه‌ی موی طبیعی تا موی اکستنشن حداقل 5 میلی‌متر باشد.
  2. به کمک یک شانه‌ی دم باریک، یک دسته‌ی نازک از موها را جدا کنید.
  3. به جهت محافظت از کف سر و مابقی موها دسته‌ی مو را از یک دایره‌ی پلاستیکی که مخصوص اینکار است رد کنید.
  4. با استفاده از اتوی مخصوص که مخصوص اینکار است، قسمت سر کراتینه‌ی موی اکستنشن را بر روی موی طبیعی گرم کنید و در فاصله‌ی 5 میلی‌متری از کف سر بر روی ریشه‌ی مو ثابت کنید.
  5. در صورت عدم مشاهده‌ی سر اکستنشن، آن را بین دو انگشت خود فشار دهید تا دیده شود.
  6. موهای خود را شانه کنید تا با موهای اصلی‌تان به خوبی مخلوط شود.

دکمه بازگشت به بالا