سلامت و دانشکسب و کار ایرانی برتر

جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش

معرفی روش های روز دنیا برای درمان فرورفتگی جای جوش صورت

وجود آکنه و یا جای جوش روی صورت از زیبایی و گیرایی چهره می کاهد. خیلی از افراد به دلیل وجود جای جوش روی صورتشان از اعتماد به نفس پایینی برخوردار هستند. مرد و زن ندارد. چهره ی هر فرد در هر سنی با جای جوش نمای نازیبایی به خود می گیرد. شاید خود شما هم با این مسأله مواجه هستید که به دنبال راهی برای درمان فرورفتگی جای جوش می باشید. اگر تمایل دارید از روش های روز دنیا که در کوتاه ترین زمان ممکن باعث درمان فرورفتگی جای جوش می شوند، مطلع شوید با ادامه مطلب همراه باشید.

علت باقی ماندن جای جوش

علل مختلفی می تواند منجر به باقی ماندن جای جوش روی صورت یا بدن شود. به طور مثال دستکاری جوش و ترکاندن آن یک عامل مهم در باقی ماندن اسکار و جای جوش می باشد. توصیه ما به شما عزیزان این است که در صورتی که در صورت و یا بدن خود، آکنه و جوش دارید؛ از دستکاری آن پرهیز کنید و برای درمان آن از یک پزشک متخصص راهنمایی بگیرید.

  • همچنین جنس پوست و سن فرد نیز می تواند در باقی ماندن آثار جوش و آکنه، موثر باشند.

در برخی موارد بکار بردن راه های نامناسب و غیرمتعارف برای درمان جوش و آکنه باعث، باقی ماندن جای آن و فرورفتن پوست می شود.

جای جوش مختص به پوست صورت نمی باشد و ممکن است در سایر نقاط بدن نیز ایجاد شود و خاطر فرد را آزرده سازد.

جوش های التهابی می توانند لایه ی سطحی پوست را تحت تاثیر قرار دهند و فیبرهای کلاژنی این لایه را تخریب نمایند. این جوش ها چربی های طبیعی لایه ی سطحی پوست را تجزیه می کنند و به دنبال این تجزیه یک منفذ خالی روی پوست باقی می ماند.

حال زمانی که بافت پوست شروع به ترمیم لایه های خود می کند، اسکار ناشی از جوش به صورت فرورفتگی ظاهر می شود.

این فرورفتگی ها ممکن است با تغییر رنگ پوست به رنگ قرمز یا قهوه ای تیره (و حتی سیاه) همراه باشند.

عوارض جای جوش

تغییر رنگ پوست و ایجاد فرو رفتگی در آن از عوارض مشهود جای جوش و آکنه می باشند.

فردی را فرض کنید که چیزی از زیبایی کم ندارد!!! چشمان گیرا و چهره ای جذاب. حال همین فرد را با جای جوش تصور کنید.

آیا حالا هم او را جذاب و زیبا می دانید؟

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که برای محو کردن جای جوش در صورتتان، انواع و اقسام مواد آرایشی را امتحان و هزینه های زیادی هم برای تهیه ی آن ها خرج کرده باشید.

آیا کارساز بوده است؟ تا چه حد می توان با لوازم آرایشی جای جوش را از دید پنهان نمود؟

به جای از این شاخه به آن شاخه پریدن به فکر یافتن راه چاره ی قطعی با ماندگاری بالا باشید.

روش های درمان جای جوش

از جمله روش های مطرح برای درمان اسکار و جای جوش عبارتند از:

اگر فردی که از جای جوش رنج می برد، لاغر بوده و فاقد بانک چربی مناسب باشد می توان از تزریق فیلر برای پر کردن منافذ فرورفته ی پوست، استفاده کرد.

تزریق چربی نانو فت به دلیل دارا بودن فاکتورهای رشد، باعث تحریک سلول های خونی می شوند. این تحریکات منجر به تولید و ترشح عروق خونی و کلاژن پوست می شوند.

با تزریق گاز co2 می توان جریان خون را به سمت فرورفتگی های ناشی از جای جوش، بیشتر کرد تا تغییر رنگ در این محل ها جبران و برطرف شوند.

اما بهتر است برای درمان جای جوش به بهترین کلینیک جراحی پلاستیک در تهران مراجعه نمایید تا روند درمان شما بصورت دقیق کامل شود.

رفع جای جوش با میکرونیدلینگ

با استفاده از تکنیک میکرونیدلینگ می توان تولید و ترشح کلاژن های پوست را تحریک کرد و از این طریق ترمیم جای جوش با سرعت بیشتری سپری شود.

سریعترین روش از بین بردن جای جوش

بسیاری از افراد تمایل دارند که در کوتاه ترین زمان ممکن به درمان جای جوش برسند. برای این دغدغه ما یک راه حل داریم. این راه حل چیزی جز تزریق چربی نانوفت به صورت نمی باشد. جوش ها می توانند در تمام نقاط بدن از خود ردپا به جای بگذارند. در ادامه به معرفی تکنیک نوین و کاربردی تزریق چربی نانو فت پرداخته ایم. همانطور که می دانید مزایای حائز اهمیتی را شامل حال بیمار می نماید. به طور مثال کاهش واکنش های سیستمیک و حساسیتی به ماده ی تزریقی، یکی از مزایای شایان ذکر این تکنیک نوین می باشد.

ماده ی تزریقی در این روش از سلول های چربی بدن خود بیمار تهیه و غنی سازی می شود. بنابراین خطر حساسیت فرد نسبت به ماده ی تزریقی وجود ندارد. این روش علاوه بر ایمنی بسیار بالایی که دارد می تواند جوابگوی نیاز بیمار و جوانسازی پوست باشد. برای اطلاعات بیشتر تا انتهای این مقاله الو پزشک را مطالعه نمایید.

روند درمان جای جوش با تزریق چربی

با ارزیابی و انجام معاینات لازم، بهترین روش برای از بین بردن جای جوش را انتخاب می کند.

پزشک متخصص؛ بانک های چربی بدن فرد را بررسی می کند تا سلول های مورد نیاز را از طریق لیپوساکشن از نقاط مذکور، تهیه نماید. با تهیه ی سلول های چربی و غنی سازی آن، می توان تزریق را انجام داد.

این تزریق تنها منوط به درمان جای جوش نمی باشد و می توان از آن در موارد زیر نیز استفاده کرد:

  • لیفت صورت با تزریق چربی
  • درمان گودی و سیاهی زیر چشم
  • برجسته ساختن سینه و باسن
  • زاویه سازی صورت و…

مراحل درمان فرورفتگی جای جوش با تزریق چربی نیازی به بیهوشی ندارد و بواسطه ی اعمال بی حسی موضعی، قابل انجام می باشد.

مدت زمان این روش بسته به شدت فرورفتگی های پوستی و تعداد آن، در هر فرد متفاوت است. ولی در حالت طبیعی حدود یکساعت به طول می انجامد.

برای درمان فرورفتگی جای جوش از طریق تزریق چربی نانو فت لازم است به دنبال یک پزشک خبره و متخصص باشید. انجام این روش نوین در مراکز غیربهداشتی مثل: آرایشگاه ها، داروخانه ها و حتی نزد پزشکان نابلد، نه تنها عوارض موجود را درمان نمی کند بلکه بر شدت آن نیز می افزاید.

  • نتایج حاصل از تزریق چربی به صورت ماندگار است و فرد می تواند به مدت طولانی از این نتایج لذت ببرد.

هزینه جراحی پلاستیک جای جوش

هزینه جراحی پلاستیک جای جوش در صورت وجود جای جوش های عمیق و کاری بالا تر می رود و ممکن است چند مرحله طول بکشد تا عمل نهایی انجام شود.

هزینه جراحی پلاستیک جای جوش صورت معمولا مقداری بالا تر از جراحی های پلاستیک نواحی گردن هستند.
جای جوش های قرمز یا لکه دار نیز بسیار شایع هستند که در اثر وجود جای جوش های قبلی ایجاد می شوند و برطرف کردن آن ها نسبتا ساده است.این نوع جای جوش بیشتر روی گونه ها و پیشانی به وجود می آیند.

جای جوش های کلوییدی برآمده نمونه دیگری از جای جوش هستند که در نواحی گردن و کمر و همچنین زیر چانه دیده می شوند. این جای جوش ها کلوژن زیادی تولید می کنند که در اصراف زخم ها انتشار پیدا کرده و جای جوش های جدید را پدید می آورند. رنگ این توده های بر آمده معمولا در بازه ای بین صورتی تا قرمز و بعضا خاکستری تغییر می کند.

برای درمان جای جوش و آکنه روش های مختلفی وجود دارد که یکی از این روش ها درمان موضعی جای جوش می باشد.

درمان موضعی راه حل بسیار مناسبی برای از بین بردن جای آکنه و جوش های سطحی و کم ضخامت است. با تماس رتینویید های موضعی به سطح پوست، سلول های احیا کننده پوست بدن تحریک شده و باعث می شود تا لایه جدیدی از پوست تولید شود که این لایه جدید، جای خالی ناشی از فرو رفتگی های جای جوش را پر کرده و باعث بهبود سطح پوست می شوند.

فیلم عمل پلاستیک جای جوش

در فیلم جراحی پلاستیک جای جوش مشاهده می شود که پزشک و یا تکنسینی که عمل را انجام می دهد از دستگاهی که به آن لیزر فرکشنال می گویند برای لیزر کردن سطح پوست استفاده می کند. لیزر فرکشنال لایه های عمیق پوست را هدف قرار می دهد. هنگام برخورد لیزر با سلول هی لایه هی پایینی تولید کلاژن افزایش می یابد که باعث پر شدن جای جوش ها می شود.

نوعی از جراحی پلاستیک جای جوش صورت با کمک لایه بردار های شیمیایی انجام می شود که در این عملیات ابتدا ماده شیمیایی اسید مانندی بر روی پوست قرار می گیرد که باعث می شود تا لایه نازکی از سطح پوست برداشته شود. این امر موجب میشود که سطح پوست شفافیت خود را باز یابی کند و جوان تر به نظر برسد.

جراحی پلاستیک جای جوش همیشه نیاز به تیغ جراحی نداشته و ممکن است در صورت تشخیص پزشک با انجام یک براش ساده پوست بهبود یابد. برای این منظور از یک برس سیم دار استفاده می شود که لبه های ناهموار داشته و یک چرخ سمباده مانند نیز روی آن قرار دارد تا لایه خارجی و پیر پوست را بردارد و عمل جوان سازی پوست صورت گیرد.

برای جای جوش می تواند بسیار ساده و کم هزینه باشد ، اگر پوست آسیب زیادی ندیده باشد.

جراحی پلاستیک برای جای جوش دارای یک روش دیگر نیز می باشد و آن روش میکرودرم است. در این روش به جای استفاده از یک برس سیم دار و یک سمباده، از اسپری کریستالی استفاده می شود. این روش در درمان جای جوش و آکنه بسیار موثر است.

هزینه جراحی پلاستیک جای جوش در صورت چند مرحله ای شدن عمل جراحی میتواند افزایش چشم گیری پیدا کند. پس باید جراحی را انتخاب کنید که سعی کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن و با انجام یک عمل جراحی شمارا به نتیجه مطلوب برساند.

آیا جراحی پلاستیک برای رفع جای جوش مناسب است؟

آکنه یک بیماری پوستی می باشد که بیشتر در دوران بلوغ در افراد بروز می کند. ناگفته نماند که در برخی از افراد این بیماری تا بزرگسالی ادامه می یابد. این بیماری همراه با عفونت و التهاب می باشد که موجب آسیب های جدی به پوست و نیز بافت های زیر آن می شود. برخی از این آسیب ها دائمی می باشند که البته امروزه با پیشرفت علم پزشکی می تواند با روش های بسیاری مانند میکرودرم، میکرونیدلینگ، لیزر، آبرسانی به پوست و غیره آن را درمان کرد. در صورتی که جای جوش روحیه شما را تضعیف کرده و موجب آزار شما می شود، روش های زیادی وجود دارد که موثر است. یکی از این روش ها جراحی پلاستیک می باشد.

حتما می دانید که جوش ها انواع مختلفی دارند و قبل از اینکه مورد عمل جراحی قرار بگیرید، در ابتدا باید توسط پزشک معاینه شوید. پس از آن می توانید با مشورت پزشک یکی از روش های موجود را برای درمان آکنه خود انتخاب کنید. سابسیژن یکی از روش ها ممکن است. در این روش معمولا 3 یا 4 جلسه نیاز می باشد تا جوش شما کلا از بین برود. این روش ممکن است با ناراحتی هایی همراه باشد اما پزشکان تلاش می کنند که قبل از اینکه سوزن را وارد قسمت های جوش زده صورت شما فرو ببرند، از بی حسی استفاده کنند.

نکات جراحی پلاستیک برای از بین بردن جای جوش

برخی از بیماران می پرسند که آیا روش دیگری برای از بین بردن جوش ها وجود دارد؟ یکی دیگر از روش های پیش روی شما لایه برداری می باشد. این روش خود دارای دو نوع لایه برداری با تری کلرو استیک اسید TCA 90 درصد و لیزر فراکشنال می باشد. روش نخست شیمیایی می باشد که لایه نازکی از پوست را برداشته می شود و درمان محل های آسیب دیده را به خوبی انجام می دهد.

همچنین از این روش برای بر طرف کردن جای جوش نیز استفاده می شود. علاوه بر آن، این روش کاربرهای دیگری دارد که می توان به از بین بردن چین و چروک، لکه و سیاهی زیر بغل اشاره کرد. این روش هیچ دردی ندارد و لیزرها جوش ها را مورد هدف قرار می دهد و پس از تکمیل آن پوست روشن تر می شود.

در روش لیزر فرکشنال بیمار احتیاجی به بستری و استراحت طولانی ندارد. گفته می شود که استفاده از این روش برای تمامی پوست ها مناسب می باشد. با استفاده از این روش لایه محل های آسیب دیده را با لیزر بر می دارند تا لایه جدید و سالم دیگری تشکیل شود. در این روش با برداشتن لایه های قدیمی، سلول های لایه های جدید را تحریک می کنند تا زودتر رشد نمایند و جایگزین شوند.

استفاده از این روش معمولا جای جوش ها را از بین می برد. همچنین از این روش برای از بین بردن جای زخم نیز استفاده می کنند. از بین بردن یا کاهش میزان چین و چروک، خطوط ظریف پوستی، رفع سیاهی زیر بغل و غیره از دیگر کاربردهای این روش می باشد. ناگفته نماند که در این روش از داروهای بی حسی موضعی استفاده می شود.

انتخاب جراح پلاستیک برای درمان جای جوش

همانطور که می دانید صورت یکی از ارکان های زیبایی انسان به شمار می رود و از همین رو بسیار حساس می باشد. در صورتی که فردی مشکلی مانند آکنه روی صورت خود باشد، همیشه مضطرب و نگران است. البته ناگفته نماند که در حال حاضر با پیشرفت علم پزشکی این بیماری به راحتی قابل درمان است اما موضوع مهمتر انتخاب پزشک می باشد. همیشه یکی از دغدغه های بیماران پس از شناخت بیماری خود پزشک می باشد.

از همین رو حساسیت زیبایی صورت نیز به این مسئله اهمیت دو چندان داده و بیماران را نسبت به این موضوع حساس کرده است. اما برای انتخاب جراح مناسب باید به چه ویژگی هایی توجه کرد. در ابتدا باید ببینید که سطح دانش فرد مورد نظر چقدر می باشد. فرد باید با دانش های روز و پیشرفت بازار پیش برود تا به بهترین نحو بتواند به بیمار کمک کند و نتیجه بهتری در انجا جراحی بدست بیاورد. تجربه نیز از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. از دیگر موارد می توان به مسئولیت پذیری، دقت و کیفیت اشاره کرد. در انتها یادآور می شویم که دوستان ما در جراح با ما آماده راهنمایی شما عزیزان در این زمینه می باشد.

درمان جای جوش با جراحی پلاستیک

با همه این اوصاف، یک فوق متخصص جراحی پلاستیک بر این باور است که جای جوش های عمیق پوستی با استفاده از لیزر بر طرف نمی شود. وی افزود افرادی که جوش های آنها بیش از یک تا دو میلیمتر می باشد، باید بدانند که درمان موثری وجود ندارد اما با استفاده از لیزر می توانند تا 60 درصد جاهایی از صورت که جوش های آن عمیق نمی باشد را به طور موثری درمان کنند. وی تاکید کرد که برای این کار باید عمل درمان چند بار تکرار شود.

هزینه جراحی پلاستیک جای جوش

هزینه این جراحی نیز مانند بسیاری از جراحی ها به عوامل بسیاری بستگی دارد. به طور مثال محل انجام جراحی اگر بیمارستان دولتی باشد یا کلینیک خصوصی روی قیمت آن تاثیر گذار می باشد. همچنین جراح، تجهیزات، امکانات، داروهای مصرفی قبل از عمل و بعد از عمل، لباس، نوع عمل جراحی، آزمایشات قبل و بعد و چند مورد دیگر نیز روی قیمت آن موثر خواهد بود. ذکر این نکته را ضروری می دانم که قبل از انجام هر عمل در ابتدا باید توسط پزشک متخصص مورد معاینه قرار گیرید تا هم برآوری از هزینه کند و هم اینکه نوع بیماری شما تشخیص داده شود.

منبع : (https://drgoya.com/blog/)

دکمه بازگشت به بالا