دکوراسیون سنتی بلوط برای طراحی دکور سنتی از قابلیت ها و المان های طراحی و چیدمان گذشتگان استفاده می کند. این نوع دکوراسیون یک نوستالژی زنده است که علاوه بر ایجاد فضایی زیبا، باعث می شود حال و هوای گذشتگان در فضای منزل احیا شود. دکوراسیون سنتی ایرانی و معماری ایرانی از جمله هنرهای با اصالتی است که در جای جای زندگی و در کوچه و بازارهای قدیمی احساس می شود. در ادامه با المان های چیدمان سنتی ایرانی آشنا می شوید.
استفاده از وسایل چوبی و عتیقه
یکی از ایده های ایجاد دکور سنتی استفاده از چوب و وسایل قدیمی و عتیقه است. انتخاب دقیق هر کدام از وسایل می تواند بیننده را به خاطرات خاص گذشته ببرد. معمولا تم رنگی به کار گرفته شده برای طراحی سنتی رنگ زرشکی به همراه قهوه ای چوب می باشد.
استفاده ار دکوراسیون سنتی بدون مبل
از دیگر ایده های طراحی دکوراسیون به سبک سنتی ایجاد نشیمن زمینی است. استفاده از این ایده در طراحی ایرانی فراوان استفاده می شود. برای این کار از کوسن های بزرگ و پشتی با طرح ایرانی استفاده می شود. شاید بد نباشد بدانید که رنگ اصلی فضای دکوراسیون سنتی قرمز است. رنگ قرمز نماد اصالت و طراحی سنتی می باشد.
استفاده از گل و گیاه
استفاده از گل و گیاه برای القای حس زنده بودن و جریان زندگی بسیار مناسب است. اضافه کردن سازهایی از قبیل تار و سه تار در طراحی سنتی نماد شادی به حساب می آید. می توان با استفاده از شمع و بهره گیری از طرح شعر، آرامش مطلقی را در فضا ایجاد کرد.
استفاده از کرسی
از دیگر پیشنهادات برای این سبک طراحی داخلی استفاده از کرسی است. می توان گفت حس نوستالژی دوران کودکی و رفتن به روستا را زنده خواهد کرد. استفاده از گرمای وصف نشدنی کرسی در سرمای زمستان یک ایده عالی محسوب می شود.
استفاده از صنایع دستی
یکی از ایده های طراحی دکوراسیون داخلی سنتی استفاده از صنایع دستی به عنوان رو دیواری و زیراندازهای دستبافت است. برای رسیدن به دکوراسیون دلخواه خود احتیاجی به صرف هزینه های بالا نخواهید داشت. طراحی سنتی از دیدگاه برخی افراد استفاده از تخت و مبلمان چوبی به همراه کوسن های رنگی است. اما از دید افراد دیگر طراحی سنتی استفاده از صنایع دستی مختلف می باشد.
در طراحی سنتی بیشتر از ظروف سفالی و در و پنجره های چوبی با شیشه های هندسی استفاده می شود. می توانید مقاله مناسب در دکوراسیون داخلی با جذابترین پیشنهاد طراحی 2020 را نیز مشاهده کنید.
رنگ در دکوراسیون سنتی
رنگی غالب در دکوراسیون ایرانی، رنگ فیروزه ای، زرشکی، قهوه ای و سبز یشمی است. این رنگ ها به عنوان مکمل یکدیگر ترکیب رنگ فوق العاده ای را در فضا ایجاد خواهند کرد. البته بهتر است از رنگ های زرشکی و قهوه ای در مبلمان و فرش استفاده شود. برای ایجاد تضاد در دکوراسیون سنتی، می توان پرنده های سفالی به رنگ آبی فیروزه ای را به کار برد. می توانید اطلاعات بیشتر درباره از صفحه آن دیدن کنید.
ایده های دکوراسیون منزل به سبک سنتی
هنر زمانی اصیل است که در جامعه و میان مردم زندگی کند. به عبارتی هنر باید روح داشته باشد و در میان روزمرگی های مردم احساس شود. هنر و معماری ایرانی از هنرهای با اصالت است و استفاده و به کار گیری آن در طراحی دکوراسیون داخلی می تواند نشاط و سرزندگی، آرامش و صمیمیت را به ساکنین هدیه دهد. البته اگر به استفاده از دکوراسیون کاملا سنتی علاقه ایی ندارید. با تلفیق مدرنیته و سنت نیز می توان به دکوراسیونی خاص و فوق العاده رسید.
دکوراسیون سنتی فوف العاده زیبا با رنگ های روشن و گرم و شاد که فوق العاده محیطی بانشاط و پر از حس های خوب بوجود آورده است.
در پایان
طراحی سنتی نیازمند دو فاکتور مهم ایده و سلیقه است. بنابراین برای طراحی سنتی باید خلاقانه عمل کنید و ایده های خود را با دقت به مرحله اجرا برسانید. برای نتیجه بهتر در این زمینه می توانید از طراح ماهر و با سلیقه کمک بگیرید.
دکوراسیون تم بهاری با رنگ های روشن و شاد فوق العاده زیبا و بانشاط و چشم نواز با طراحی عکس درخت پر از شکوفه های بنفش روی دیوار و مبل راحتی صورتی با کوسن هایی با رنگ های متفاوت و شاد که روح تازه ای به خانه بخشیده است.