مدیریت بحران و تصادف ١١٨ اتوبوس در جاده ها !

اول از همه، همان دانش در مورد نگهداری وام: برخورد 118 اتوبوس در جاده های کشور
«راهنمای مدیریت اورژانس کشور: امسال 118 اتوبوس در محورهای مواصلاتی کشور تصادف کردند. از آنجایی که در هر اتوبوس بیش از 30 مجروح، مجروح یا کشته شده است، رسیدن آمبولانس و نیروهای امدادی و کار امداد و نجات زمانبر است.
اورژانس 40 تا 40 کیلومتر دورتر است، اما گاهی اوقات خدمات رسانی به مردم منطقه تا رسیدن آمبولانس به مقصد در صورت وقوع فاجعه دشوار است.

تصادفات به دلیل ماهیت خاص خود هر از چند گاهی اتفاق می افتد، اما وقتی بلاها بیرون می آیند و زیاد می شوند، دیگر نمی توان نام آن را حادثه گذاشت؟ آیا واقعاً این یک مشکل اساسی در چرخه حوادث است که در یک دوره زمانی در یک کشور تصادفات زیادی در یک دره رخ می دهد!؟ به نظر من باید اول این مشکل رو حل کنیم و مثل این مورد خاص دنبال مراکز کمک نباشیم! برداشت و جمع بندی رئیس اورژانس کشور شریف در این مورد بیشتر برای پاک کردن صورت است تا رفع یک مورد بسیار فوری در کشور و نگاه از دور به موضوع.

بنا به دستور ایشان در 4 ماه گذشته به طور میانگین حدود 3 تصادف اتوبوس و تعداد زیادی از هموطنان در تصادفات اتوبوسی یعنی هر ماه کشته و مجروح شده و به بزرگواران آسیب جدی وارد شده است. مردم کشور؟ البته من به عنوان یک شهروند و معلم مدیریت بحران از مسئول برنامه ریزی و برنامه ریزی اورژانس کشور به مراتب بیشتر از تعداد اندک مراکز امدادی در این مقوله انتظار دارم. ?

توصیه می کنم با همکاری سایر جانشینان به مواردی مانند وضعیت جاده ها، شرایط فنی اتوبوس ها، صلاحیت رانندگان، لاستیک و سرعت اتوبوس ها، روشنایی جاده ها و … توجه ویژه ای داشته باشند تا ایجاد بیشتر شود. مراکز .

امیدوارم باز هم با کمک سایر متولیان مشکل را حل کنید نه اینکه موضوع را روشن کنید، ساده ترین مسیری که برای همه به ذهنتان می رسد را انتخاب کنید و برای چهار ماه باقی مانده از امسال حداقل 1 تصادف پرهیز از اتوبوس و تعداد زیادی کشته و مجروح در کشور!؟

در پایان از خدمات بی نظیر آمبولانس های کشور تشکر و قدردانی می نمایم.

* استاد نمونه مهندسی عمران، زلزله و مدیریت بحران و بنیانگذار تاب آوری و مدیریت بحران در ایران

دکمه بازگشت به بالا