به دنبال لایحه مجلس شورای اسلامی برای اصلاح قانون اتاق بازرگانی ، نمایندگان بخش خصوصی شروع به انتقاد از این لایحه کردند.
به گزارش ترندونی ، طبق طرحی که توسط بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حال اجرا است ماهیت اتاق بازرگانی ایران تغییر خواهد کرد. چندین نماینده مجلس شورای اسلامی لایحه “اصلاح قانون اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی ایران و ضمائم بعدی آن” را ارائه داده اند که طبق ماده 2 آن ماهیت قانونی اتاق قانونی است. سازمان غیر انتفاعی در سال 1990 است. مارس. ماده 2 اتاق بازرگانی مصوب ، معادن ، به یک سازمان غیردولتی ایالتی تبدیل شده است.
در حالی که مشخص نیست سرنوشت این طرح به کجا خواهد انجامید ، احمدپور فلاح ، مشاور رئیس اتاق بازرگانی ایران ، اعتراضات بخش خصوصی را در مورد طرح جدید مجلس مطرح کرده است.
وی گفت: از آنجا كه پزشكان در تدوین قانون وزارت بهداشت ، صنعت و صنعتگران در پیش نویس قانون وزارت صنعت ، معدن و تجارت دخالت نمی كنند ، بخش خصوصی انتظار دارد كه به طور مستقل در تهیه و اصلاح قانون اقدام كند در مورد این موضوع او از این موضوع اطلاع دارد و فکر می کند که این کار ضروری است.
این فعال اقتصادی تهیه پیش نویس اصلاحیه قانون اتاق بازرگانی ایران ، بدون مشورت با پارلمان را غیرحرفه ای و غیرمنصفانه خواند و گفت: بازنگری قانون جمهوری لیتوانی در این طرح دیده نمی شود. سیستم نظارت بر عملکرد مالی اتاق ایران توسط م auditسسات حسابرسی مالی انجام می شود ، در حالی که فعالیت های اتاق ایران توسط هیئت نظارت بر دولت متشکل از نمایندگان دولت کنترل می شود.
وی به تضعیف برخی از مراکز و اتاقها در اجرای طرح تغییر اتاق بازرگانی ایران اشاره کرد و گفت: “کمبودهایی در اتاق وجود دارد که باید در بازنگری قانون اصلاح شود. متأسفانه ، این طرح پاسخگوی هیچ یک از این نیازها نیست.
به گفته پورفلاح ، نیاز به بررسی مسئله سهمیه بندی ، انتخابات ، نحوه شرکت مجلس نمایندگان در جلسات ماهانه و موارد مشابه در بررسی قانون مجلس نمایندگان ایران وجود دارد. با این حال ، هیچ توجهی به این مسائل نشده است. از طرف دیگر ، تعداد نمایندگان دولت در مجلس نمایندگان ایران و نحوه حضور آنها باید بررسی می شد.
وی بر مشارکت شدید اتاق ایران در مجامع بین المللی تأکید کرد و گفت: قانون اتاق ایران اقتضا می کند اتاق ظرفیت خود را برای شرکت در مجامع بین المللی افزایش دهد. امروز بدون این اصل هیچ مسیر توسعه ای وجود ندارد. بنابراین ، اصلاحیه فوق الذکر باید وضعیت مناطق مشترک را نیز در نظر بگیرد ، اما به استثنای مقدمه در متن اصلاح شده ، به این موارد پرداخته نشده است. از طرف دیگر ، تهیه محلی در مجلس نمایندگان برای اتاق های مشترک که متروک نیز بودند ، ضروری بود.
انتهای پیام