سلامت و دانش

آسیب غذا‌های سرخ کردنی به قلب را جدی بگیرید

آفتاب‌‌نیوز :

در مطالعه حاضر محققان دریافتند افرادی که به میزان زیاد از غذا‌های سرخ کردنی استفاده می‌کنند و بیماری عروق کرونا ندارند، با خطر مرگ ناگهانی قلبی روبرو هستند.
 
همچنین افرادی که از رژیم‌های شامل غذا‌های سرخ شده و نوشیدنی‌های شیرین پیروی می‌کردند بیشتر در معرض خطر مرگ ناگهانی قلب بودند.
 
در یک مطالعه جدید، محققان ارتباط مثبتی بین رژیم غذایی شامل غذا‌های سرخ شده و نوشیدنی‌های شیرین، و مرگ ناگهانی قلب پیدا کردند.
 
به گفته محققان، فرد می‌تواند با تغییر رژیم غذایی، سلامت قلب خود را بهبود بخشد. متخصصان پیشنهاد می‌کنند که مردم از انواع میوه‌ها و سبزیجات، لبنیات کم چربی، غلات کامل، انواع پروتئین‌ها و چربی‌های اشباع نشده استفاده کنند.
 
تحقیقات نشان داده است رژیم غذایی مدیترانه‌ای که بر حبوبات، سبزیجات، میوه‌ها، ماهی و غلات متمرکز است، می‌تواند در برابر بیماری‌های قلبی عروقی نقش محافظتی داشته باشد.
 
در مطالعه کنونی، رژیم غذایی ۳۰،۲۳۹ فرد ۴۵ سال به بالا بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ بررسی شد.

گروه تحریریه علوم پزشکی

نوشته‌هایم به طور خلاقانه، با جذابیت و همراه با مطالعات علمی تهیه می‌شوند. هدفم جلب توجه شماست و شما را در دنیایی از اطلاعات جذاب و پر رمز و راز پزشکی به سفری هیجان‌انگیز دعوت کنم.
دکمه بازگشت به بالا