اقتصادیکسب و کار ایرانی برتر

معرفی خوشمزه ترین بیسکویت ها با طعم موز از برندهای مختلف

بیسکویت موزی و انواع آن موضوع مورد بحث ماست. از میوه های مختلفی در تولید بیسکویت استفاده می شود که یکی از پر طرفدارترین آن ها موز است. بیسکویت های موزی طعم فوق العاده ای داشته و برای عصرانه و میان وعده ها گزینه مناسبی هستند. اما آیا خرید ویفر موزی برای ما مفید است؟

 

ارزش غذایی بیسکویت

برای آشنایی با جدیدترین طعم های بیسکویت بهتر است ایتدا ارزش غذایی آن را مورد بررسی قرار بدهیم. ارزش غذایی بیسکویت‌ها به مواد مورد استفاده در تهیه آنها و نوع فرآیند تولید آنها بستگی دارد. با این حال، در کل، بیسکویت‌ها به عنوان یک خوراکی خوشمزه متشکل از کربوهیدرات، چربی، پروتئین، کلسیم، ویتامین‌های گروه ب، آهن، فسفر و سدیم هستند.

بیسکویت‌هایی که از انواع کره، آرد سفید و شکر سفید تهیه می‌شوند، ارزش غذایی کمتری دارند. بیسکویت‌های سبوس‌دار حاوی مقدار زیادی فیبر و مواد مغذی هستند، ارزش غذایی بیشتری دارند. همچنین، بیسکویت‌های چند‌غله که از غلات مختلفی مانند گندم کامل، جو، یا ذرت تهیه می‌شوند، نیز ارزش غذایی بالاتری دارند.

موارد مصرف بیسکویت

برای این که بدانید جدیدترین طعم های بیسکویت کدامند بیایید ابتدا موارد مصرف آن را بررسی کنیم. بیسکویت، یکی از تنقلات محبوب جهان، به دلیل خواص خوشمزه و ماندگاری بالا، در موارد مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این تنقلات خشک به صورت گسترده در موارد زیر به کار می‌روند:

میان وعده و صبحانه: بسیاری از افراد بیسکویت را به عنوان یک گزینه محبوب برای میان وعده یا صبحانه مصرف می‌کنند.

زمام افطار در ماه رمضان: در برخی از کشورها، برای باز کردن روزه در ماه مبارک رمضان، از بیسکویت به عنوان یک منبع انرژی پر استفاده می‌شود.

سفر: به دلیل کم حجم بودن و وزن سبک بیسکویت یک انتخاب عالی برای افراد در سفرهای طولانی است.

هدیه: بیسکویت به عنوان یک تنقلات محبوب، برای هدیه به دوستان و خانواده در مناسبت‌ها و جشن‌ها است.

تزئین دسر: برخی از دسرها و کیک‌ها از بیسکویت به عنوان تزئینات جذاب و خوشمزه استفاده می کنند.

در اینجا می خواهیم جدیدترین طعم های بیسکویت در بازار را به شما معرفی کنیم.

انواع بیسکویت موزی

1. بیسکویت مینی دایجستیو کرمدار موزی کوپا بسته 24 عددی

ویژگی های بیسکویت مینی دایجستیو کرمدار موزی کوپا:

    طعم: میوه‌ای

    مناسب برای پذیرایی: بله

2. بیسکویت موزی توتیا مقدار 900 گرم

ویژگی های بیسکویت موزی توتیا:

    طعم: موز

    مناسب برای پذیرایی: بله

3. بیسکویت مینی دایجستیو کرمدار موزی کوپا مقدار 75 گرم

ویژگی های بیسکویت مینی دایجستیو کرمدار موزی کوپا:

    طعم: میوه‌ای

    مناسب برای پذیرایی: خیر

4. بیسکویت موزی توتیا مقدار 550 گرم

ویژگی های بیسکویت موزی توتیا:

    طعم: موز

    مناسب برای پذیرایی: بله

5. ویفر موزی بنیس وزن 90 گرم

    طعم: میوه‌ای

6. بیسکویت کرمدار موزی هدیه مینو وزن 450 گرم

ویژگی های بیسکویت کرمدار موزی هدیه مینو:

    طعم: میوه‌ای

    مناسب برای پذیرایی: بله

7. ویفر موزی مینو 30 گرم

ویژگی های ویفر موزی مینو:

    طعم: میوه‌ای

    مناسب برای پذیرایی: خیر

8. ویفر با کرم موزی ویتانا مقدار 200 گرم

ویژگی های ویفر با کرم موزی ویتانا:

    طعم: میوه‌ای

    مناسب برای پذیرایی: خیر

9. ویفر موزی مکسو مینو وزن 93 گرم

ویژگی های ویفر موزی مکسو مینو:

    طعم: میوه‌ای

    مناسب برای پذیرایی: خیر

انواع برند بیسکویت

در دنیای امروز جدای از انواع مختلف بیسکویت‌ها با طعم‌های متفاوت، بسته‌بندی‌هایی از انواع برند بیسکویت هم می‌بینید. هر کدام از این برند‌ها با ابداع و خلاقیت سعی کرده‌اند تا هم رضایت مخاطبان را جلب کنند و هم نام‌ ونشان تجاری خود را بیشتر از دیگر برندها به دنیا معرفی کنند.

برخی از معروف‌ترین برندهای Wafer در دنیا به شرح زیر هستند:

بیسکویت دایجستیو (Digestive):

بیسکویت دایجستیو نوعی بیسکویت ساده، ترد، نیمه‌ شیرین و گرد با سوراخ‌های کوچک است که از آرد سبوس‌دار و شکر تهیه می‌شود. این بیسکویت در حدود 120 سال پیش وارد بازار شد.

بیسکویت اورئو (Oreo):

بیسکویت اورئو طرفداران فراوانی دارد و از دو عدد بیسکویت شکلاتی تشکیل می‌شود که بین آن هم کرم قرار دارد. این برند در سال 1912 راه‌اندازی شد.

بیسکویت مزرعه پپریج (Pepperidge Farm):

مزرعه پپریج برندی معروف است که طیف گسترده‌ای از بیسکویت‌ها را به فروش می‌رساند. کوکی‌های نمادین میلانو و کراکرهای کره‌ای کلاسیک نمونه‌ای از آن‌ها است.

بیسکویت چیپس آهوی (Chips Ahoy):

چیپس آهوی نامی تجاری از ایالات متحده آمریکا است و کوکی‌های خوشمزه این برند به‌طور گسترده در ایتالیا، بریتانیا، موریس، اندونزی، چین، اسپانیا، هند و بسیاری از کشورهای دیگر خریدوفروش می‌شود. این خوشمزه سومین بیسکویت پرفروش آمریکا پس ازNabisco  و Oreo است.

بیسکویت کیبلر (Keebler):

کیبلر یک کارخانه کراکر و کلوچه در ایالات متحده است. این شرکت در سال 1853 تأسیس شد.

بیسکویت فاکس:

فاکس برند تولیدکننده بیسکویت در انگلستان است. خانواده فاکس این برند را در سال 1853 در یورکشایر غربی احداث کردند. بیسکویت‌های این برند به کشورهای آسیا، استرالیا، آمریکای شمالی و اروپا ارسال می‌شود.

کوکی‌های ورتمن (Voortman):

ورتمن برندی کانادایی است که در تولید و خرده‌فروشی کوکی‌ها فعالیت دارد. کوکی‌های این برند در مکان‌های تجاری در سراسر پورتوریکو، ایالات متحده، کانادا و بیش از 70 منطقه دیگر در جهان به فروش می‌رسد.

بیسکویت انجیری (Fig Newtons):

بافت نرم و جویدنی این بیسکویت منحصربه‌فرد است. در وسط بیسکویت خمیر انجیر شیرین وجود دارد که بسیار مقوی و دلچسب به نظر می‌رسد. این محصول از سال 1891 به بازار عرضه شد و تا امروز به‌عنوان میان وعده‌ای سالم و خوش‌طعم بین مردم شناخته می‌شود.

کرم بیسکوئیت چیست و چگونه به دست می آید؟

ممکن است تا به حال نام کرم بیسکوئیت شنیده باشید بخواهید بدانید که کرم بیسکوئیت چیست. کرم بیسکوئیت در واقع یک فرآورده جدید است که به تازگی وارد بازار شده است. این کرم را می توان نوعی جایگزین شکلات صبحانه دانست و در وعده های صبحانه بر روی نان تست قرار داد و آن را میل کرد. به صورت کلی بیسکوئیت یکی میان وعده مناسب و خوشمزه است حتی برخی عادت دارند بیسکوئیت را در شیر حل نمایند و میل کنند. کرم بیسکوئیت نیز در واقع با همین ایده ساخته شده است.

مواد تشکیل دهنده کرم بیسکوئیت چندان هم غیر قابل دسترس نیست و هر کسی می تواند در خانه کرم بیسکوئیت خانگی درست کند و در میان وعده ها خود تنوع ایجاد کند. کرم بیسکوئیت یک وعده بسیار سبک است و احساس سنگینی به انسان نمی دهد به همین علت افرادی که تمایل به خوردن صبحانه را ندارند با تهیه این محصول تشویق به خوردن صبحانه می شوند.

این کرم حتی برای کودکانی که میل به خوردن غذای بسیار ندارند نیز مناسب است که می تواند از کرم بیسکوئیت در وعده های صبحانه برای کودکان استفاده کرد. از این کرم برای تهیه دسر های مختلف نیز استفاده می شود که طعم بسیار لذت بخشی نیز دارد. حال اگر می خواهید به صورت دقیق بدانید که کرم بیسکوئیت چیست و چگونه به دست می آید به شما پیشنهاد میکنم ادامه این مقاله را مطالعه کنید.

موادی تشکیل شده است؟

در جواب سوال اینکه کرم بیسکوئیت چیست باید بگوییم کرم بیسکوئیت یکی از فرآورده های بیسکوئیت است که به وسیله دستورالعمل هایی ساخته میشود. روش های مختلفی برای تهیه کرم بیسکوئیت وجود دارد و حتی ممکن است برخی تولید کننده های کرم بیسکوئیت مواد افزودنی مختلف به آن اضافه کنند اما به صورت کلی مواد تشکیل دهنده کرم بیسکوئیت شامل آرد گندم، شکر، روغن و شیر است. ممکن است برخی از تولید کننده های این کرم به مواد آن آجیل، شیر خشک و یا دارچین نیز اضافه کنند. اگر شما هم قصد تهیه کرم بیسکوئیت در خانه را دارید می توانید مواد دلخواه خود را به این کرم اضافه کنید و سپس آن را میل کنید.

حتی برخی از تولید کننده ها ممکن است برای تولید این محصول از بیسکوئیت های رژیمی با شیرین کننده های طبیعی نیز استفاده کنند. طرز تهیه کرم بیسکوئیت در خانه نیز بسیار راحت است و با حداقل مواد اولیه می توانید این کرم را در خانه تهیه کنید. از آنجایی که کرم بیسکوئیت یک میان وعده بسیار سبک است افراد زیادی تمایل به خوردن آن دارند. با اضافه کردن گردو، فندق و بادام پوره شده به کرم بیسکوئیت می توانید آن را نیز مقوی سازید و در وعده های صبحانه میل کنید.

طرز تهیه کرم بیسکوئیت خانگی + خرید ویفر

تا به اینجای کار فهمیدین که کرم بیسکوئیت چیست حال نوبت به طرز تهیه این ماده غذایی خوشمزه است. برای تهیه کرم بیسکوئیت خانگی به بیسکوئیت، کره و یا روغن و مقداری آب احتیاج دارید. البته شما برای تهیه این کرم به جای آب از شیر نیز می توانید اضافه کند و اگر تمایل داشتید مواد دیگر ی همچون شیر خشک و یا آجیل نیز می توانید به کرم اضافه کنید. در تهیه کرم بیسکوئیت بهتر است بیسکوئیت ساده و سبکی را انتخاب نمایید.

بیسکوئیت های مادر میتوانند بهترین گزینه برای تهیه کرم بیسکوئیت باشند. برای تهیه کرم بیسکوئیت خانگی در قدم اول می بایستی بیسکوئیت ها را در یک مخلوط کن و یا میکسر ریخته و به خوبی آن ها را میکس کنید به صورتی که به خوبی پودر شوند. هرچه بیسکوئیت ها بیشتر خرد شوند کرم بیسکوئیت شما یکنواخت تر خواهد بود. بعد از آن آن نوبت به اضافه کردن کره و یا روغن میرسد. اگر نمی خواهید کرم بیسکوئیت شما چربی زیاد داشته باشد می توانید تنها یک قطعه کوچک کره لبنی و یا کره گیاهی به آن اضافه کنید و سپس به خوبی آن ها را در مخلوط کن با یکدیگر مخلوط کنید.

بعد از آن یک چهارم پیمانه به مواد خود شیر و یا آب اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. میزان غلیظی کرم بیسکوئیت مورد نظر خود را با اضافه کردن آب و یا شیر کمتر و  یا بیشتر در صورت دلخواه می توانید تنظیم کنید. سپس کرم بیسکوئیت مورد نظر خود را یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید و بعد آن را میل کنید.

آتوسا خوش خواهد

من آتوسا، خبرنگاری که تعهدی عمیق به خدمت به مردم دارم. در این سایت، با تمرکز بر مسائل مهم اجتماعی و اقتصادی، تلاش می‌کنم تا صدای گروه‌ه‌های نادیده گرفته شده را به گوش شما برسانم و برای ایجاد عدالت و برابری در جامعه تلاش کنم.
دکمه بازگشت به بالا