هدف از حفاظ روی دیوار چیست؟
هدف برای ارائه حفاظ روی دیوار فراهم کردن احساس آرامش و امنیت شما عزیزان و شهروندان در سراسر شهر های کشور می باشد. نوع جدید حفاظ های دیوار، حفاظ شاخ گوزنی می باشد. همانطور که از نامش پیداست، این حفاظ الهام گرفته از شاخ های گوزن برای استفاده در ایمنی بیشتر می باشد. شرکت شرکت صنایع فلزی کوروش با بیش از 20 سال سابقه در ساخت انواع حفاظ توانسته است ماهانه بیش از 2 هزارمتر تولید شاخ گوزنی جزو برترین تولیدکنندگان حفاظ روی دیوار شاخ گوزنی باشد.
حالا بپردازیم به انواع شاخ گوزنی و مراحل تولید ان: حفاظ شاخ گوزنی تهران حفاظ در انواع مختلفی ساخته میشود که تمامی انها از میلگرد مرغوب 10 میل ساخته شده و میلگردها با دستگاه خم کن بصورت یکدست خم شده و با جوش CO2 به هم متصل می شوند. این نوع حفاظ های شاخ گوزنی در تراکم 8 ردیف،10ردیف،12ردیف،14ردیف و 16ردیف ساخته میشوند که ابعاد انها در2 متر طول است. در ادامه باید توضیح داد که حفاظ شاخ گوزنی به غیر از تغییر در تراکم در ارتفاعات مختلفی نیز ساخته میشوند که از ارتفاع 50 سانتی متر شروع شده و تا ارتفاع 120 هم میتواند تولید شود.
حفاظ (نرده) روی دیوار چه مزایایی دارد؟
با استفاده از حفاظ دیوار، امنیت ساختمان و محل زندگی افزایش می یابد. علاوه بر این، ظاهر ساختمان زیباتر می شود و شما دیگر نگران آویزان شدن کودکان و حیوانات خانگی خود نیستید.
بهترین حفاظ رو دیواری و ساختمانی
حفاظ های روی دیوار مانع از ورود سارقین و افراد غریبه به ساختمان می شوند. این حفاظ ها دارای ابعاد و شکل های مختلفی هستند. بهترین حفاظ رو دیواری و ساختمانی با توجه به محل استفاده، بودجه فرد، ارتفاع و تراکم حفاظ مشخص می شود. ارتفاع معمول حفاظ ها 1.5-1 متر است. البته این ارتفاع به مدل حفاظ بستگی دارد.
عوامل موثر در کیفیت حفاظ روی دیوار
در تولید حفاظ از تجهیزات و مواد مختلفی استفاده می کنند. کیفیت انواع حفاظ رو دیواری با توجه به نوع مواد اولیه، رنگ آمیزی ، روش جوشکاری و زیبایی حفاظ تعیین می شود. اگر تولید کننده از مواد اولیه مرغوب استفاده کند، محصول نهایی کیفیت بهتری خواهد داشت. رنگ آمیزی حرفه ای و اصولی حفاظ نقش مهمی در زیبایی آن دارد. ضمن اینکه، مانع از زنگ زدگی حفاظ می شود و دوام آن را بیشتر می کند. روش جوشکاری هم بر روی استحکم حفاظ تاثیرگذار است. یکی دیگر از عوامل مهم در تعیین کیفیت حفاظ، طراحی مناسب و اجرای صحیح آن است.
کاربرد حفاظ رو دیواری و ساختمانی
به طور کلی انواع حفاظ ها برای افزایش امنیت ساختمان به کار می روند. شکل های متنوع آنها باعث زیبایی بیشتر ساختمان ها می شوند. امروزه برای تامین امنیت ساختمان های ویلایی، مناطق با امنیت کم، دیوارهای کم ارتفاع، ساختمان های خارج از محدوده شهری، پنجره ها و … از مدل های مختلف حفاظ استفاده می کنند.
نصب حفاظ رو دیواری و ساختمانی
پروسه ساخت حفاظ های مختلف با یکدیگر متفاوت می باشد. معمولا 4-3 روز زمان لازم است تا حفاظ آماده شود. نصب حفاظ رو دیواری و ساختمانی به زمان زیادی احتیاج ندارد. فرایند نصب حفاظ به نوع ساختار آن بستگی دارد. برای نصب انواع حفاظ باید از متخصصین این حوزه کمک گرفت. این افراد قادرند تا به بهترین شکل ممکن، حفاظ را نصب کنند. نصاب های حرفه ای کوروش حفاظ حفاظ مهارت کافی را برای نصب حفاظ بر روی دیوارهایی با شرایط خاص دارند.
انواع حفاظ را بر روی چه دیوار هایی می توان نصب کرد؟
دیوار ساختمان ها از مصالح مختلفی مانند سفال، بتن، آجر، بلوک سیمانی و … ساخته شده اند. در حال حاضر، امکان نصب حفاظ بر روی این دیوارها وجود دارد. البته باید به خاطر داشت که روش نصب حفاظ در آنها متفاوت می باشد. نصب حفاظ بر روی دیوارهای سفالی بسیار سخت است. با این حال، روش های مختلفی وجود دارند که می توان حفاظ را روی این نوع دیوار نصب کرد. بدون اینکه آسیبی به دیوار وارد شود. در مورد دیوارهای بتنی، برای نصب حفاظ از میخ و ابزارهایی استفاده می کنند که بتوان با آنها دیوار را سوراخ کرد.
البته گاهی اوقات با استفاده از چسب، حفاظ را بر روی دیوار می چسبانند. آجرهایی که در ساخت دیوارهای اجری به کار می روند، با فاصله از یکدیگر قرار دارند. این فاصله، مکان مناسبی برای قسمت های اتصال دهنده حفاظ می باشد. به این ترتیب، می توانند استحکام حفاظ را تنظیم نمایند. اگر می خواهید حفاظ خود را روی دیوار سیمانی نصب کنید، زودتر اقدام نمایید. سیمان ماده ای است که بعد از سفت شدن، به راحتی قابلیت اتصال ندارد. پیش از سفت شدن آن، قسمت های اتصال دهنده حفاظ را نصب کنید.
روش های نصب حفاظ رو دیواری
1- روش بیس پلیت : در این روش کارفرما در زمان دیوارچینی، صفحه هایی را داخل دیوار قرار می دهد. این کار باعث می شود تا نصب حفاظ به راحتی صورت گیرد. پس از ساخت دیوار هم می توان این صفحه ها را نصب کرد. فاصله بین آنها 1 متر می باشد. بعد از قرار دادن صفحه ها، حفاظ ها را روی آنها جوش می دهند. در نهایت هم عملیات رنگ آمیزی و لکه گیری انجام می شود.
2- روش کوبیدن پیم در دیوار : در صورتی که بخواهید حفاظ را روی بسترهای مختلفی نصب کنید، می توانید از این روش استفاده نمایید. در ابتدا قسمت بالای دیوار را به کمک دریل سوراخ می کنند. قطر این سوراخ 5 میلی متر می باشد. سپس یک پیم به قطر 10 میلی متر درون دیوار قرار می دهند. در ادامه، حفاظ را بر روی دیوار و بین پیم ها می گذارند و آن را جوش می دهند. در مرحله آخر هم رنگ آمیزی و لکه گیری انجام می شود.
3- روش استفاده از چهار ستون : اگر ارتفاع حفاظ زیاد باشد از این روش برای نصب می توان استفاده کرد. ابتدا در 4 پایه این چهار ستون، چهر سوراخ ایجاد می کنند. این سوراخ ها در فواصل معینی قرار دارند. در مرحله بعد، در این 4 محل پیم می کوبند و 4 ستون را به آن متصل می کنند. در صورت وجود درپوش فلزی یا صفحه محکم، آن را به این ستون ها وصل می کنند.
4- نصب به روش شاسی کشی : برای دیوارهایی که ناهمواری های زیادی دارند باید از این روش استفاده شود. برای شاسی کشی ابتدا سطح درب پارکینگ را با سطح دیوار تراز می کنند. این کار بهتر است توسط افراد حرفه ای انجام شود. مهارت این افراد باعث می شود تا در زمان سوراخ کاری و شاسی کشی مشکلی به وجود نیاید.
حفاظ روی دیوار در چه ساختمان هایی باید نصب شود؟
حفاظ روی دیوار در این ساختمان ها باید نصب شود:
- در خانه های ویلایی: به دلیل اینکه دیوارهای بیشتری دارند و این امکان وجود دارد که ورود به خانه از طریق دیوارها سهل تر باشد؛ بنابراین استفاده از حفاظ امنیت خانه را بسیار بیشتر می کند.
- در دیوارهای با ارتفاع کم: دیوارهای ساختمان ها هرچه کوتاه تر باشد امنیت آنها کمتر و در نتیجه نیاز بیشتری به حفاظ می باشد؛ تا رد شدن از روی دیوار سخت تر شده و محل سکونتتان امن تر شود.
- درمحله هایی از شهر که امنیت کمتری دارند
- در خانه هایی که خارج از شهر قرار دارند: خانه های اطراف شهر امنیت بیشتری را می طلبند تا از ورود افراد غیر جلوگیری شود.