عمومیکسب و کار ایرانی برتر

نکات مهم در طراحی داخلی منزل مسکونی در شرکت مهران طاهری

دکور و لوازم تزیینی را در ارتفاع مناسب قرار دهید. منظور از ارتفاع میزان مناسبی نسبت به قد یک انسان نرمال است نه نسبت به ارتفاع دیوار. برای مثال در موزه ها و گالری ها ارتفاع آثار در حدود 140 تا 150 سانتی متر است. شما نیز متناسب با این اندازه نقاشی ها و مجسمه های خود را قرار دهید. دکور و رنگ انتخابی برای دیوار ها نیز باید متناسب باشند. رنگ های شاد به آثار هنری مفهومی نمی خورد و عکس این موضوع نیز صادق است و ما همه این موارد را با رعایت جزییات در شرکت طراحی داخلی مهران طاهری راعیت کرده ایم.

در مورد قرار دادن مبلمان و میز ها در جای مناسب است. شلوغی بیش از حد اتاق به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. مبل ها را در فاصله مناسب و با تعداد محدود در اتاق قرار دهید و سعی کنید هارمونی رنگی مبل با رنگ دیوار ها و پرده برقرار باشد. همیشه کیفیت را برتر از کمیت در طراحی داخلی مسکونی مدنظر داشته باشید.

انتخاب وسایل دکور

طراحی دکوراسیون داخلی مسکونی به انتخاب وسایل دکور وابسته است. در انتخاب های خود دقت داشته باشید زیرا که قرار است سالیان سال در کنار این دکور ها و وسایل زندگی کنید. طراحی داخلی اتاق و یا ساختمان شما نیاز به یک برنامه ریز و یا به عبارتی معمار کار بلد دارد تا متناسب با شرایط از دکور و رنگ مناسب استفاده کند.

تغییر در دکوراسیون داخلی از جمله مهم ترین عوامل ایجاد یک طراحی خوب است. به عنوان مثال عکس های قدیمی و یا یادگاری های کهنه در برخی اوقات فقط محیط را شلوغ می کنند. طراحی داخلی مسکونی حس و حال خاصی را به ساکنین خانه می دهد و فضای خانه با توجه به شرایط دکور می تواند به هر سمت سویی بکشاند.

لوازم و تجهیزات اداری مناسب

هر فردی می تواند از مبلمان زیبا و شیک در طراحی داخلی منزل خود استفاده کند اما در طراحی اداری با توجه به تعداد زیاد کارکنان در محیط کار و تاثیر محیط بر افزایش کارایی و اثربخشی کارکنان، در طراحی داخلی اداری باید استفاده از تجهیزات مناسب و ویژه برای طراحی دکوراسیون داخلی اداری به منظور بالا بردن روحیه کارکنان و ایجاد انگیزه برای کار با توجه به نوع وظایف محوله در طراحی دفتر مربوطه، تجهیزات و انتخاب تجهیزات مناسب.

بدیهی است اتاق مدیریت به دلیل وجود سلسله مراتب باید از جایگاه بالاتر و باوقارتری نسبت به سایر اتاق ها برخوردار باشد. به همین دلیل باید در طراحی داخلی اداری اتاق مدیریت از مبلمان و لوازم بهتر و شیک تری استفاده شود تا مشتریان در هنگام ورود به اتاق مدیریت به وضوح این تفاوت را احساس کنند.

در انتخاب میز و صندلی کارگردانی باید دقت شود و از صندلی های مدیریتی مخصوص که عمدتاً چرم هستند استفاده شود. یکی دیگر از لوازمی که باید در طراحی فضای اداری اتاق مدیریت استفاده شود میز کنفرانس است. یکی دیگر از لوازم ضروری برای چیدمان اتاق مدیریت یک ست مبلمان بسیار شیک است که می توان از آن برای پذیرایی از مهمانان محترم استفاده کرد و مبلمان چرمی بهترین انتخاب برای این قسمت از طراحی داخلی اتاق مدیریت است. وجود یک کتابخانه بسیار شیک و زیبا در اتاق مدیریت خالی از لطف نیست.

در طراحی داخلی اداری، با توجه به مساحت کوچک اتاق کارمندان، طراحی داخلی اتاق اداری باید به گونه ای چیدمان شود که فضای کافی داشته باشند. استفاده از پارتیشن های اداری که فضای کمتری نیاز دارند مناسب ترین گزینه برای دکوراسیون اداری در اتاق کارمندان است. از آنجایی که کارمندان ساعات زیادی روی صندلی می نشینند و کار می کنند، داشتن یک صندلی اداری راحت که باعث افزایش راحتی و رضایت آنها در حین کار می شود، یکی از نکات اساسی و مهم در طراحی دکوراسیون داخلی اتاق آنها می باشد.

رنگ های کاربردی در طراحی داخلی اداری

در طراحی داخلی دفتر کار می توان از رنگ هایی استفاده کرد که روحیه کارکنان را بالا می برد. برای این کار می توانید از فرم های نظرسنجی استفاده کنید تا از نظر کارمندان برای انتخاب رنگ مناسب استفاده کنید و اینکه کدام رنگ بیشترین رای را به خود اختصاص داده هم رنگ است. مورد استفاده در موضوع اصلی طراحی داخلی اداری. در بازار رقابتی امروز، موفقیت در فروش به عوامل متعددی وابسته است. طراحی داخلی مغازه جزو مهم ترین این عوامل به شمار می رود.

آنچه باید در مورد طراحی مغازه خود بدانید

در بازار رقابتی امروز، موفقیت در فروش به عوامل متعددی وابسته است. طراحی داخلی مغازه جزو آن پارامترهایی است که می‌تواند به‌سادگی در ورود یا عدم ورود مشتری به مغازه مستقیماً تأثیرگذار باشد. درواقع طراحی مغازه نقش اولین رابط میان مشتری و فروشنده را ایفا می‌کند. جلب مشتری و ایجاد فضایی امن و آرامش‌بخش برای او در حین بازدید از مغازه ازجمله عواملی است که با یک طراحی اصولی و صحیح می‌تواند منجر به افزایش فروش گردد.

امروزه کمتر کسی است که از اهمیت طراحی صحنه و دکور در برقراری ارتباط با مخاطب بی‌اطلاع باشد. طراحی داخلی از دکور برنامه‌های تلویزیونی گرفته تا خانه‌های مسکونی و فروشگاه‌های تجاری از مهم‌ترین قسمت‌های هر فضا می‌باشد که بسته به کاربرد آن فضا می‌بایست مناسب‌ترین طراحی برای آن صورت گیرد. در ادامه این مطلب با المان‌های اولیه که می‌بایست در طراحی داخلی مغازه خود در نظر بگیرید آشنا خواهید شد.

قدم‌به‌قدم با طراحی داخلی مغازه

قدم اول در طراحی داخلی یک مغازه تعیین کاربری آن می‌باشد. نکاتی که حین طراحی یک بوتیک زنانه در نظر گرفته می‌شود بسیار متفاوت است با آنچه برای یک فروشگاه مواد غذایی می‌بایست رعایت گردد. قدم بعدی تعیین مشتریان هدف مغازه می‌باشد. این مسئله که مشتریان اصلی مغازه بیشتر از میان خانم‌ها هستند یا آقایان و یا هردو، می‌تواند کمک شایانی به طراحان مغازه در اجرای یک طراحی کاربردی نماید. طراحان حرفه‌ای همواره درصدد هستند تا با شناخت روحیات اقشار مختلف جامعه فضایی دل‌نشین و متناسب با مشتریان مغازه شما ایجاد نمایند.

طراحی هر مغازه منحصر به همان مغازه است

از دیگر نکات کلیدی در طراحی داخلی مغازه خود استفاده بهینه از مساحت مغازه می‌باشد. بسیار مهم است که المان‌های طراحی دقیقاً بر مبنای فضا و ظرفیت مغازه انتخاب گردند. رنگ‌های روشن می‌تواند به بازتر جلوه دادن نمای دکور مغازه کمک کند و در مقابل استفاده از رنگ‌های تیره عموماً طراحی‌های خاص‌تری را به همراه خواهد داشت.

از تأثیر نورپردازی غافل نشوید.

جنس مواد استفاده‌شده، نورپردازی داخلی، نحوه چیدمان اجناس به همراه دکور اجراشده در مغازه همگی از عواملی هستند که در شکل‌گیری ارتباط مشتری با فروشگاه شما تأثیرگذارند و می‌بایست با وسواس نسبت به تعیین آن‌ها اقدام نمود. به‌طور مثال استفاده از نور کم در بوتیک‌ها می‌تواند در روند بررسی پوشاک توسط مشتری اخلال ایجاد کرده و درنتیجه باعث کلافگی وی گردد. با جمع‌بندی همه موارد فوق می‌توان فهمید هزینه‌ای که صرف یک طراحی داخلی اصولی می‌گردد را می‌بایست به‌منزله‌ی یک سرمایه‌گذاری حیاتی برای جلب مشتری و نه هزینه‌ای اضافه  دانست.

دکمه بازگشت به بالا