با وجود اینکه ادویه ها و چاشنی های زیادی وجود دارد پیدا کردن بهترین ادویه برای ماهی ممکن است برای شما سخت باشد. در این مطلب ما با تحقیق به کمک سرآشپز ها و ماهیگیران بهترین ادویه برای ماهی و نحوه خرید ادویه ماهی را مورد بررسی قرار داده ایم.
اگر میخواهید طرز تهیه بهترین ادویه برای ماهی در دنیا یاد بگیرید ادامه مطلب را بخوانید:
شما علاوه بر سرو ماهی با یک طرف لیمو، میتوانید برای طعم دادن به هر ماهی که میپزید، از ادویه استفاده کنید. گیاهان و ادویه ها، چه به تنهایی و چه در ترکیب، می توانند طعم طبیعی لطیف ماهی یا غذاهای دریایی را تقویت کنند و به آنها عطر و طعم متفاوتی ارائه دهند.
فواید ماهی
محققان در سراسر جهان کشف کرده اند که خوردن ماهی به طور منظم – دو یا چند وعده در هفته – ممکن است خطر ابتلا به بیماری هایی از آسم دوران کودکی، بیماری های قلبی عروقی، سرطان پروستات و سایر بیماری های معمول جوامع غربی را کاهش دهد.
ماهی مغذی است، انرژی (کیلوژول)، پروتئین، سلنیوم، روی، ید و ویتامین های A و D را تامین می کند.
ماهی همچنین منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 با زنجیره بلند است که به دلیل فواید سلامتی خود شناخته شده و برای زندگی ضروری هستند.
در بهترین ادویه برای ماهی چه گیاهانی با ماهی بهتر است ؟
طعمهای تازه مانند شوید، جعفری، مریم گلی، سیر و پیازچه را با ماهی خود امتحان کنید. شوید تازه و پیازچه به خوبی با همه انواع غذاهای دریایی، به ویژه ماهی سالمون، ترکیب می شوند و به غذاهای شما طعم و عطر خیلی خوبی می بخشند. همچنین میتوانید از شوید خشک استفاده کنید که به همان اندازه به ماهی شما طعم می دهد.
همچنین در بهترین ادویه برای ماهی هنگام ترکیب با رزماری خشک، ریحان و ترخون به موفقیت دست خواهید یافت و غذای شما خوش طعم خواهد شد.
چه ادویه هایی با ماهی بهتر است؟
ادویه هایی وجود دارند که به طور طبیعی مکمل ماهی هستند مانند: زنجبیل خوش طعم، ترکیب خاکی زیره، گشنیز و هل، یا پاپریکا دودی
ما یک ترکیب ادویه درست کردهایم که عالی عمل میکند: به آن ادویه ماهی (البته!) میگویند.
نکته ای برای پخت ماهی
هنگام استفاده از ادویه ماهی، توصیه می کنیم آن را با روغن زیتون مخلوط کنید و ماهی را کاملا با روغن چرب کنید. میتوانید با ایجاد کردن شکافهایی در گوشت ماهی زیتون به شکافها، طعم خوب ماهیتان را افزایش دهید. برای جلوگیری از سوختن آن، میتوانید ماهی را در ماهیتابه سرخ کنید یا روی حرارت متوسط کبابی کنید.
طرز پخت بهترین ادویه برای ماهی
ممکن است به دنبال آن چاشنی خاص برای ماهی باشید. پخته، کبابی، سرخ شده در تابه یا هر راهی که دوست دارید. ادویه ماهی همان چیزی است که شما به دنبال آن هستید. ادویه ماهی با ترکیبی همه کاره از ریحان، پونه کوهی، آویشن با طعم فراوان از زنجبیل، سیر و نمک که ماهی شما را به بهترین شکل طعم می دهد.
ادویه برای ماهی کامل یا فیله استفاده می شود، با روغن مخلوط شده و روی ماهی پوشانده می شود. ماهی پخته شده ، که با سس زعفران خامهای سرو میشود.
همچنین می توانید ادویه ماهی را در خورش خانگی نیز امتحان کنید.
چه ادویه هایی با ماهی بهتر است؟
ماهی با پیاز، سیر و سبزی هایی مانند جعفری، ریحان و پونه کوهی و البته نمک و فلفل بهترین ترکیب را دارد. ادویه ماهی مرکب ترکیبی لذت بخش از سه نوع فلفل، فلفل قرمز و نمک است.
چطور از این ادویه استفاده کنیم؟
به سادگی حدود 2 قاشق چای خوری به ازای هر ماهی را روی فیله ها بپاشید و سپس طبق معمول بپزید. همچنین می توانید چاشنی را با یک یا دو قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید و ماهی را به مدت 30 دقیقه قبل از پختن با آن بپوشانید. این چاشنی با انواع ماهی ها عالی کار می کند.
این مخلوط چاشنی را در یک شیشه یا ظرف دربسته نگهداری کنید و آن را در کمد خود دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. آن را در یخچال قرار ندهید زیرا می تواند طعم آن را کدر کند.
آموزش اولین ادویه در بهترین ادویه برای ماهی
با این چاشنی ساده ماهی خانگی، به شام ماهی خود کمی طعم بدهید. ساخته شده با ترکیبی از ادویه جات ترشی جات و گیاهان خشک شده.
مواد لازم
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ½ قاشق چایخوری پاپریکا
- ¼ قاشق چایخوری آویشن خشک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل دلمه ای
دستورالعمل ها
ابتدا مواد را خوب کنار هم مخلوط کنید و در یک کاسه در بسته بگذارید.
آموزش دومین ادویه در بهترین ادویه برای ماهی
این ادویه را میتوانید روی انواع ماهیهای استخواندار یا فیلهشده، چه کبابی، خورشتی، پخته یا سرخشده استفاده کنید.
- نمک کرفس
- فلفل قرمز دودی
- جعفری خشک شده
- گیاه شوید خشک
- پودر زنجبیل
- دانه های پیاز
- فلفل دلمه ای
- گرانول سیر
نحوه درست کردن چاشنی ماهی از ابتدا در مرحله ساده
نکات قبل از شروع: تمام مواد لازم را برای آسانتر و سریعتر کردن این کار جمع کنید. اطمینان حاصل کنید که ظرفی که پودر ماهی را در آن می گذارید خشک است.
در یک کاسه متوسط، پاپریکا دودی، نمک کرفس، جعفری خشک، گیاه شوید خشک، پودر پیاز، دانه های سیر، دانه های سیر را اضافه کنید سپس با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
مخلوط ادویه را داخل ظرف دربسته بریزید و در مکانی دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
آموزش سومین ادویه در بهترین ادویه برای ماهی
چاشنی ماهی خانگی خود را با 6 ماده ساده درست کنید. این چاشنی نه تنها برای ماهی پخته شده، بلکه برای ماهی کبابی یا تابه ای نیز چاشنی خوبی است. این ادویه در 1 دقیقه آماده است!
عناصر لازم
- 2 قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 2 قاشق چایخوری گیاه شوید خشک
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 2 قاشق چایخوری پاپریکا
- ¼ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
دستورالعمل برای تهیه ادویه
همه اجزا رو باهم در ظرف در بسته بگذارید و مخلوط کنید.
یادداشت
این چاشنی حاوی نمک زیادی نیست، بنابراین نمک ممکن است لازم باشد آن را مطابق میل خود اضافه کنید. با این حال، توصیه می کنم با مقدار ذکر شده در دستور شروع کنید و فقط در صورتی که احساس می کنید به آن نیاز دارید، مقدار بیشتری اضافه کنید.
اگر زنجبیل آسیاب شده ندارید، می توانید آن را در دستور حذف کنید و بعد از پخته شدن، کمی لیمو به آن اضافه کنید.
آموزش چهارمین ادویه در بهترین ادویه برای ماهی
اگر واقعا یک راه آسان برای درست کردن ماهی میخواهید، بنابراین ب این دستور غذا را یاد بگیرید. تنها لازم است آن را مخلوط کرده و آن را نگهداری کنید. ماهی را با این ادویه مزه دار کنید، سپس یا در فر کبابی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک
- 1 قاشق غذاخوری رزماری له شده خشک شده
- 1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
- 2 قاشق چایخوری نمک دریا
- 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
- 2 قاشق چایخوری مریم گلی خشک شده آسیاب شده
- 2 قاشق چایخوری برگ آویشن خشک
- 2 قاشق چایخوری برگ مرزنجوش خشک شده
- 1 قاشق چایخوری برگ پونه کوهی خشک
- 1 قاشق چایخوری نمک کرفس
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
دستورالعمل بهترین ادویه برای ماهی
مرحله 1
ریحان، رزماری، جعفری، نمک دریایی، فلفل سیاه، مریم گلی، آویشن، مرزنجوش، پونه کوهی، نمک کرفس و پودر سیر را در یک کاسه مخلوط کنید تا یکدست شود.
عناصر
مواد لازم برای چاشنی ماهی در ظرف شیشه ای
در بهترین ادویه برای ماهی این چاشنی برای ماهی مناسب است! گرم و کمی تند است. به راحتی با گیاهان و ادویه جات موجود در انبار شما درست می شود.
مواد لازم
پودر سیر، نمک، پاپریکا، شوید خشک، آویشن خشک، زنجبیل آسیاب شده، فلفل قرمز، فلفل سیاه
دستورالعمل های گام به گام
چاشنی ماهی در یک ظرف کوچک در کنار بشقاب تکه های ماهی قزل آلا.
مخلوط کردن این ادویه فقط چند دقیقه طول می کشد. ادویه های مختلف را در یک ظرف درب دار اندازه بگذارید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
برای استفاده از مخلوط: فیله های ماهی یا استیک ها را با روغن بمالید. و با یک ترکیب ادویه مزه دار کنید و در ماهیتابه یا روی گریل بپزید.
سوالات متداول در بهترین ادویه برای ماهی
چه ادویه هایی با ماهی خوب می شود؟
در بهترین ادویه برای ماهی از آنجایی که ماهی در سراسر جهان سرو می شود، طیف گسترده ای از ادویه ها و گیاهان وجود دارد که به خوبی با ماهی ست می شوند، از جمله پیازچه، جعفری، زنجبیل، ترخون، مرزه تابستانی، پاپریکا دودی و شوید. همچنین می توانید با خرید ادویه از بی بی عطار، تجربه طعم و عطری به یاد ماندنی را برای خود رقم بزنید.
چگونه به ماهی طعم می دهید؟
می توانید ماهی را قبل یا بعد از پختن طعم دار کنید. قبل از پختن از چاشنی ماهی استفاده کنید یا مالش دهید. کره گیاهی، تکه های لیمو یا سس تارتار را اضافه کنید.
ماهی را در چه دمایی می پزید؟
دمای ایده آل پخت ماهی به طور کلی بین 350 تا 400 درجه فارنهایت است. اما آنچه مهم تر است، پختن ماهی تا دمای داخلی 145 درجه فارنهایت با استفاده از دماسنج خواندن فوری است.