به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنلاین ترندونی ، عفو بین الملل رژیم صهیونیستی را به زور بیش از حد علیه معترضان صلح طلب فلسطینی در قدس شرقی اشغالی متهم کرده است.
سازمان عفو بین الملل در بیانیه ای گفت: “پلیس (رژیم) اسرائیل در فلسطین اشغالی و بیت المقدس شرقی مرتکب انواع و اقسام قساوت ها علیه فلسطینیان از جمله استفاده از زور غیرقانونی علیه معترضان صلح طلب ، دستگیری و شکنجه گسترده و سایر موارد شده است.” وب سایت خاورمیانه مانیتور. “او علیه بازداشت شدگان خشونت آمیز بود.”
عفو بین الملل پس از شنیدن شاهدان و تجزیه و تحلیل 45 فیلم و سایر رسانه های دیجیتال و همچنین اسناد خشونت صهیونیست ها که صدها فلسطینی را زخمی و یک جوان 17 ساله را به قتل رساند ، تأکید کرد که اقدامات پلیس رژیم خلاف قانون است. همراه با تبعیض.
طبق اعلام عفو بین الملل ، پلیس اسرائیل نتوانسته است از شهروندان فلسطینی در اراضی اشغالی در برابر حملات گروه های تندرو صهیونیستی محافظت کند.
در بیانیه ای ، این سازمان افزود: “پلیس برای پراکنده کردن تظاهرات فلسطینیان در شرق قدای و همچنین حمله به غزه از زور بیش از حد استفاده کرد و صلاحیت صهیونیست ها برای سازماندهی آزادانه تظاهرات مجاز بود.”
صالح حجازی ، معاون مدیر عفو بین الملل در خاورمیانه گفت: “شواهد جمع آوری شده توسط عفو بین الملل تصویری نفرت انگیز از تبعیض و استفاده وحشیانه از نیروی پلیس اسرائیل علیه فلسطینیان در بیت المقدس شرقی را نشان می دهد.”
وی گفت: “با چند شهروند صهیونیست دستگیر شده برخورد ملایم تری انجام شد.” ستیزه جویان ارشد همچنان به سرکوب فلسطینیان ادامه می دهند. در حالی که پلیس باید از همه محافظت کند ، اکثر قریب به اتفاق فلسطینیان دستگیر شده اند. “این سرکوب تبعیض آمیز برای انتقام جویی برای از بین بردن اعتراضات طرفدار فلسطین سازمان یافته بود.”
پس از تحقیقات ، عفو بین الملل از کمیسیون تحقیق شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواست در مورد تخلفات پلیس اسرائیل تحقیق کند.
در همین حال ، وزارت دارایی اسرائیل با خرید سلاح و تجهیزات برای سلاح های امنیتی از جمله بمب های صوتی ، گاز اشک آور و گلوله های پلاستیکی موافقت کرده است. ماه گذشته ، مأموران صهیونیست در سال 1948 آنها بیشتر شورش های خود را در درگیری های شهر به کار بردند و با کمبود تجهیزات روبرو شدند.
یک منبع در پلیس رژیم صهیونیستی گفت که صلح نسبی فعلی موقتی است و از این پس هرگونه درگیری و بحران امنیتی ، به ویژه در اطراف مسجد الاقصی و 1948 شهرهای مناطق اشغالی به تجهیزات جدیدی نیاز دارند.
درگیری بین مسلمانان و صهیونیست ها در سال 1948 در شهرهای سرزمین های اشغالی همراه با 10 مه. بروز جنگ 11 روزه در غزه به بزرگترین نگرانی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است و بسیاری از کارشناسان خطر این درگیری ها را بیش از موشک های مقاومت در نظر گرفته اند. مقامات صهیونیستی نیز اذعان داشتند که خطری برای رژیم وجود دارد.
انتهای پیام /