به گزارش شفاف ، یک سال و نیم از شیوع بیماری همه گیر کرونا می گذرد. تا به امروز ، تمرکز بر تعداد 19 قربانی بیماری کوید و میزان واحدهای مراقبت ویژه بیمارستان با این بیماران بوده است.
در آلمان ، که چندین هفته است که تعداد آنها کاهش می یابد ، وقت آن است که وضعیت بهبودی پس از 19 کوید را بررسی کنیم. افرادی که از ماه ها قبل سالم هستند هنوز از تأثیرات بیماری رنج می برند و زندگی روزمره آنها تحت تأثیر قرار گرفته است.
وزیر آموزش و تحقیقات آلمان روز دوشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی دولت اعلام کرد که انتظار می رود از هر ده نفر بهبود یافته از 19 بیمار کوید ، یک عارضه طولانی مدت داشته باشد.
آنیا کارلیچک گفت: “برای آلمان ، این به طور متوسط حدود 350،000 نفر است و من فکر می کنم این تعداد بسیار زیادی باشد.”
استفان شرایبر ، مدیر انستیتوی زیست شناسی مولکولی بالینی در بیمارستان دانشگاه ایالتی اشلزویگ-هولشتاین ، در یک کنفرانس مطبوعاتی با وزیر آموزش و علوم گفت که فکر می کند تعداد واقعی حتی می تواند بیشتر باشد.
شرایبر گفت: “اولین داده هایی که از یک مطالعه میان مدت به دست آوردیم نشان داد که درصد افراد مبتلا به بیماری شدید کرونا قلب 6 تا 10 ماه پس از بهبودی دو رقمی است.”
به گفته این کارشناس ، تأثیرات پدیده های کرونا بر روی این افراد چنان شدید است که یا نمی توانند کار کنند ، یا اگر کار کنند نمی توانند به طور م workثر کار کنند و کیفیت زندگی آنها به طرز چشمگیری تغییر می کند. شريبر اظهار داشت كه ميانگين تعداد آنها حدود 500000 نفر است.
اما چرا برخی از افراد از عوارض طولانی مدت کرونا رنج می برند و برخی دیگر دچار این عارضه نمی شوند؟
برای پاسخ به این س ،ال ، وزارت آموزش و تحقیقات آلمان 5 میلیون یورو به مutesسسات تحقیقاتی اختصاص داده است. به گفته وزیر علوم ، این اولین قدم است ، زیرا تأثیر طولانی مدت Covid 19 بر سلامت عمومی یک چالش جدی برای دولت آلمان است.
استفان شرایبر همچنین تأکید می کند که سرمایه گذاری در تحقیق در مورد این موضوع بسیار مهم است ، زیرا تعداد مبتلایان به بیماری طولانی مدت کرونا قلب در آلمان از تعداد افرادی که از برخی بیماری های شایع رنج می برند بیشتر است و باید دلایل آن روشن شود. در اسرع وقت.
کوید 19 با سردرد ، خستگی شدید ، مشکل در تمرکز و حدود 50 عارضه دیگر در دوران نقاهت تشخیص داده شد. محققان در حال تحقیق هستند که چرا بیماران ماهها پس از عفونت ویروسی از مشکلات جدیدی رنج می برند ، که بیشتر آنها هیچ ارتباطی با بیماری ندارند و در آن زمان وجود نداشتند.
وزیر آموزش و تحقیقات آلمان 50 عارضه را “بسیار شخصی و عادی” توصیف کرد و برای هر بیمار متفاوت دانست.
به گزارش دویچه وله ، استفان شرایبر همچنین گفت که این دیگر یک عارضه طولانی مدت Covid نیست ، بلکه خود یک بیماری جدید است. علاوه بر این ، این عوارض مربوط به شدت بیماری کووید نیست ، یعنی بیماری شدید یا خفیف باشد ، این عوارض در برخی افراد رخ می دهد.
به گفته این محقق ، هیچ دارو یا روش درمانی خاصی برای این عوارض وجود ندارد و بیماران معمولاً حتی نمی دانند که به کدام پزشک مراجعه کنند.
کشورهای دیگر با تجربه مشابه در این زمینه انگلستان هستند و اکنون کارشناسان و محققان آلمانی باید در چندین پروژه مطالعاتی بزرگ به این س answerال پاسخ دهند.