ارائه خدمات بهداشتی و توانبخشی به مهاجرین آسیب‌پذیر

ارائه خدمات بهداشتی و توانبخشی به مهاجرین آسیب‌پذیر

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر در حاشیه بازدید از فعالیت‌های حمایت از بهبودیافتگان در گلشهر مشهد، از مشارکت هلال‌احمر در ارائه خدمات بهداشتی و توانبخشی به مهاجرین آسیب‌پذیر خبر داد.

به گزارش ترندونی راضیه عالیشوندی و ونسنت کاسارد -رئیس دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در تهران- از پروژۀ مراقبت‌های بهداشت اولیه و توانبخشی با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، جمعیت هلال احمر ایران و جمعیت حمایت از بهبود یافتگان بازدید کرد.

عالیشوندی در جریان این بازدید گفت: هدف از انجام این پروژه تاکید بر ارائه خدمات بهداشتی به زنان باردار و افراد مبتلا به بیماری‌هایی از قبیل دیابت، فشارخون، آسم، اختلالات سلامت روان و معلولیت‌های جسمی است.

وی افزود: کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با همکاری جمعیت، از بهبودیافتگانی که از افراد و مهاجرین آسیب‌پذیر در منطقۀ گلشهر مشهد فعالیت می‌کنند، حمایت می‌کند.

عالیشوندی با اشاره به این که جمعیت هلال احمر نسبت به شناسایی و ارزیابی وضعیت مهاجرین آسیب‌دیده در کشور اقدام می‌کند، ادامه داد: این جمعیت در سال ۲۰۲۴ به رفع نیازهای سلامت و سایر نیازهای هزاران مهاجر آسیب‌پذیر افغان در حوزه‌های بهداشت، سلامت روان و توانبخشی جسمی‌پرداخته است. 

در ادامۀ این بازدید، عالیشوندی در یکی از نشست‌های جمعیت خودیار زنان افغان که در منزل یکی از مددجویان برگزار شده بود، حضور پیدا کرد و در خصوص توانمندی و کسب مهارت های مختلف این قشر به بحث و گفت‌وگو پرداخت.

با همکاری جمعیت حمایت از بهبودیافتگان، زنان افغان نیازمند حمایت‌های روحی روانی، در این گروه‌ها به حل مسائل و مشکلات خود می‌پردازند همچنین برای راه‌اندازی کسب‌وکارهای خانگی، توانمندسازی برای اشتغال‌زایی، کسب درآمد و آموزش و تربیت فرزندان از اقداماتی است که در جمعیت هلال‌احمر انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، پروژه درمانی جمعیت هلال‌احمر نیز توسط پزشک، پرستار، مددکار و کارشناس تغذیه جمعیت انجام می‌شود. در این پروژه درمانی، خدماتی از جمله مشاوره‌های پزشکی، توانبخشی جسمی، ارجاع به آزمایشگاه و مراکز رادیولوژی، ارجاع به متخصصان مختلف و مراکز دندانپزشکی، حمایت برای خرید دارو، مشاوره‌های روانشناسی و روانپزشکی، تغذیه، جلسات آگاهی‌بخشی سلامت با هدایت پرستاران و کارشناسان تغذیه علاوه بر آن حمایت از جوامع و ارائه خدمات کاهش آسیب به جامعه هدف، ارائه می‌دهد.

انتهای پیام 

دکمه بازگشت به بالا