دیگ بخار آکروپارس با افتخار ساخت ایران است و ما معتقدیم نوآوری عامل اصلی عملکرد عالیست بنابراین در طی سالها فعالیت در این حوزه سعی و تلاش بر این بوده که با استفاده از نوآوری و تکنولوژی روز، بهترین و ایمن ترین دستگاه ها ارائه شود.
دیگ های بخار بر اساس جریان آب به چند دسته تقسیم میشوند؟
- دیگ بخار فایر تیوب
- دیگ بخار واتر تیوب
دیگ بخار فایر تیوب چگونه کار میکند؟
در بویلر های لوله آتشی، آتش داخل لوله و آب بیرون آن در جریان است.
این دیگ بخار حاوی لوله های فولادی است که داخل آن حرارت حاصل از احتراق جریان دارد و به بیرون آن انتقال پیدا میکند تا آبی که دور لوله ها می چرخند را به بخار تبدیل کند.
معمولاً هزینه ساخت این بویلرها پایینتر بوده و جهت فشار کاری های کمتری استفاده می شوند.
این نوع بویلرها بخار تقریبا خشکی به ما نمیدهند اما بخار با کیفیت و متراکمی در اختیار ما می گذارند.
دیگ بخار واتر تیوب چگونه کار میکند؟
در بویلرهای لوله آبی، آب در داخل لوله و آتش بیرون آن در جریان است.
در این مدل حرارت حاصل از احتراق بیرون لوله ها می باشد و آب داخل لوله ها منتقل شده و به بخار تبدیل می شود بنابراین این مدل بویلر ها توانایی تحمل فشار کاری های بالاتری دارند.
این دیگ بخار توانایی تولید گرمای فوق العاده زیادی را دارد و در حیطه های که نیاز به بخار کاملاً خشک و متراکم باشد مورد استفاده واقع می گردد.
این نوع دیگ ها گران قیمت می باشند اما به دلیل اینکه حجم آبگیری پایینی دارند زمان راه اندازی آنها نسبت به دیگ های فایر تیوب کمتر می باشد.
حتی در صورتیکه بخواهیم سطح حرارتی دستگاه ها را بالاتر ببریم می توانیم تعداد تیوب های داخل را بیشتر کنیم.
دسته بندی دیگ های بخار بر اساس پاس حرارتی :
- تک پاس
- دو پاس
- سه پاس
- کوره برگشتی
- چهار پاس(متداول تولید نمی باشد)
تک پاس :
نسل اول بویلرهای زغال سنگی که محصول احتراق یکبار مسیر کوره را طی میکرد و بعد وارد دودکش می شد.
دو پاس :
در این حالت تولید آب گرم و بخار در دو مرحله انجام می شود و حرارت حاصل از احتراق ۲ بار در دیگ بخار حرکت می کند. (بیشتر جهت تولید )
بویلر دو پاس
کوره برگشتی :
در این مدل از دیگ ها پس از احتراق محصول آن به سمت کوره هدایت شده و پس از رسیدن به انتها به سمت طرفین برگشت میخورد و در نهایت از لوله خروج دودکش خارج میشود. این مدل معمولاً برای تولید آبگرم های ظرفیت پایین استفاده می شود.
گیجهای دیافراگمی یا سیل گیج روگر همانند گیجهای کپسولی مناسب اندازه گیری فشارهای کم بوده و وجود حسگر دیافراگم باعث جداسازی سیالات اسیدی و خورنده از سنسور اندازهگیری میشود.
کوره برگشتی
دیگ بخار چهار پاس:
دیگ های چهار پاس چهار بار محصول حاصل از احتراق دود را در مسیر کوره جا به جا می کند و برای دیگ های تناژ بالا تولید می شود اما هزینه بسیار بالایی دارد و عموماً متداول نیست. زیرا نوع سوخت و شرایط عملکردی این دیگ دارای محدودیت مهم می باشد. اگر از سوخت سنگین استفاده شود انتقال حرارت از محصول احتراق زیاد خواهد شد.بنابراین دود خروجی به زیر شبنم اسید میرسد و بدنه دودکش حتی خود دیگ را دچار خوردگی می کند و عموماً دیگ دچار تنش است.
دسته بندی دیگ بر اساس تماس انتهای محفظه احتراق:
- وت بک (WET BACK)
- درای بک (DRY BACK)
دیگ بخار وت بک چیست؟
دیگ بخار درای بک چیست؟
دسته بندی دیگ های بخار بر اساس سوخت مصرفی:
سوخت های گاز- گازوییل-مازوت- زغال سنگ می توانند کار کنند.
واحدهای اندازه گیری بخار که قدرت دیگ بخار و ظرفیت تولید دیگ بخار را نشان میدهد:
کیلوگرم بر ساعت:
محاسبه بخار بر اساس کیلوگرم بر ساعت یعنی میزان دبی خروجی بخار با تراکم استاندارد بر ساعت
اسب بخار:
مفهوم اسب بخار در دیگ بخار به صورت زیر میباشد:
تبخیر ۳۴.۵ پوند آب معادل ۱۵.۶ کیلو گرم در ساعت در دمای ۲۱۲ درجه فارنهایت معادل ۱۰۰ درجه سلیسیوس را یک اسب بخار دیگ می نامند.
جهت تبدیل میزان تولید بخار یک دیگ به اسب بخار . کافیست ظرفیت تولید بخار دیگ به کیلوگرم را تقسیم بر ۱۵.۶ نمود.
اساسی ترین کاربرد دیگ بخار در صنایع
- ایجاد گرمایش
- استریل کردن
- نیروی محرکه
- اتمیزه کردن
- ایجاد رطوبت
کاربرد دیگ بخار در صنایع زیر مورد استفاده قرار میگیرد :
صنایع غذایی، نساجی، شیمیایی، دارویی، آرایشی، بیمارستان، کاغذ سازی، سیمان و دیگ بخار خشکشویی و ….
جهت کسب اطلاعات بیشتری مقاله ی را مطالعه کنید.
مزایای بخار به سایر انرژی ها:
- قابلیت ضد عفونی
- هزینه تولید کمتر از سایر انرژی ها
- قابلیت اندازه گیری و مدیریت
- قابلیت کنترل ها
- امکان کنترل حرارت
- توزیع دمای یک نواخت
- توزیع و انتقال آسان
- غیر سمی بودن
- راندمان بالا
- انرژی زیاد
عکس دیگ بخار
بویلر های بخار بر اساس مزیت های بسیار فراوانی که دارد در صنایع گوناگون از جمله صنایعی که نام بردیم کاربرد عمده ای دارد.
بنابر این دستگاه با فشار کاری مختلف تولید شده و بخار های خشک و تر را میتوان به صورت خروجی از آن دریافت کرد.
مخازن تحت فشار در دنیا تعاریف متنوعی دارند که بر اساس سیال و سوخت و …. دسته بندی می شوند اما صورت کلی عملکرد همه آنها بر این اساس است که محصول حاصل از احتراق پس از گردش در کوره می تواند از سیال خروجی بخار ایجاد کند.
در دیگ بخارهای صنعتی نکات متمایز کننده عبارتند از:
- ابعاد آنها
- حجم بخار خروجی
- فشارکاری
- تجهیزات تصفیه آب
- اپراتوری صحیح
- تاسیسات پیش نیاز جهت نصب
بررسی کامل بویلر های صنعتی
در بویلر بخارهای صنعتی ابعاد دستگاه نسبتاً بزرگ بوده و عمدتاً به شکل افقی هستند.
میزان حجم و تراکم خروجی بخار بیشتر از انواع کوچکتر بوده می باشد.
فشار کاری در دیگ بخارهای صنعتی اصولاً psig10 تا psig16 می باشد.
آب ورودی به دستگاه دیگ بخارهای خوابیده صنعتی می بایست حتما از تشکیلات پیش تصفیه عبور کند و سختی آب برطرف شود زیرا آب در نقطه جوش و به صورت بخار، حالت اسیدی خواهد داشت و سبب خوردگی لوله های داخلی و ایجاد رسوب می شود. بنابر این تجهیزات تصفیه نیز بسیار حائز اهمیت می باشد زیرا این دستگاه های دیگ بخار صنعتی دارای قیمت های بالایی می باشند.
در ادامه به بررسی دستگاه های پیش تصفیه آب می پردازیم.
از نظر تاسیسات پیش نیاز محل مورد نظر باید دارای تجهیزات برق و گاز و دودکش و امکان لوله کشی و فونداسیون و ….. باشد تا بتوان دستگاه را در محل نصب کرد.
به لحاظ تامین سوخت می بایست کارخانه مورد نظر امکان تامین سوخت را نیز داشته باشد تا دستگاه دچار مشکل شود.
اعلام ظرفیت های دیگ بخار صنعتی:
دیگ بخار خوابیده آکروپارس
دیگ بخار کوچک
دیگ بخار در ظرفیت های پایین با فشار کاری پایین تر و با ابعاد کوچک تر که برای مشاغلی که حجم بخار کمتری مورد استفاده آنها هست نیز تولید می شود.
که این دیگ بخارهای کوچک عمدتاً به صورت ایستاده هستند و به صورت های توضیح داده شده ۲ پاس و ۳ پاس تولید می شوند.
در این مدل های کوچک ابعاد دیگ بخار طوری می باشد که به راحتی در مجموعه های کوچک امکان جانمایی و نگهداری وجود دارد و دیگ بخار کوچک سر و صدا و ایجاد حرارت ندارد بنابراین میتوان آن را در مراکز کوچک نیز نگهداری کرد.
حجم بخار خروجی این دستگاه نیز طی ظرفیت انتخابی مربوطه دقیقا متناسب با دستگاه های مصرف کننده می باشد، در فشار های کاری ۵ psig و ۱۰ psig تولید می گردد.
این مدل دیگ بخار کوچک تجهیزات پیش تصفیه آب پیچیده ای نمیخواهد و به راحتی می توان آب ورودی به آنها را اصلاح کرد که در مقاله توضیح داده ایم.
دستگاه های کوچک از لحاظ اپراتوری خیلی دارای پیچیدگی نمیباشد، بنابراین با آموزش شرکت سازنده و توضیحات در دفترچه راهنما و توضیحات درج شده روی پلاک های بویلر می توان از دستگاه استفاده کرد اما نگهداری از بویلر یک مقوله جداست که باید به آن پرداخت و مبحث سلامت بویلر مستقیماً با اپراتوری دستگاه در ارتباط است.
در این خصوص می توانید مقاله ( ) را مطالعه کنید.
جهت امکان سنجی برای نصب دستگاه های دیگ بخار کوچک می توانید از شرکت درخواست کارشناسی کنید تا بدانید در محل نصب این امکان وجود دارد که دستگاه راه اندازی گردد.
زیرا دیگ بخار نیز دارای الزاماتی جهت شروع به کار می باشد که همه آنها می بایست رعایت شود. اما در مدل های کوچک نیز نگران نباشید، امکان کار با سوخت خانگی و برق معمولی و ….. نیز وجود دارد.
اعلام ظرفیت های دیگ بخار کوچک:
دیگ بخار خانگی
عموماً دیگ بخار خانگی در جهت استفاده های سوناهای و یا سونا خشک به کار می رود.
در مدل های خانگی به علت مصرف بسیار پایین سوخت هم به صورت برقی و هم گازی قابل ارائه هست و فشار کاری این دستگاه ها پایین می باشد.
ابعاد این دستگاها نیز پایین تر از مدل های کوچک نیمه صنعتی و صنعتی بوده و امکان جانمایی در موتورخانه و ویلا به راحتی وجود دارد.
بسیاری از آنها نیاز به تصفیه آب ندارند زیرا زیاد روشن نمی شوند ولی آنهایی که زیاد روشن می شوند را میتوان با استفاده از مایع های اصلاح آب کاملاً اصلاح کرد. اپراتوری آسانی دارد و سرویس های دوره ای دستگاه را فقط به تکنسین مربوط به شرکت سازنده بسپارید.
این دستگاه ها پیش نیاز خاصی جهت نصب لازم ندارند و با تاسیسات ساده ی ساختمانی راه اندازی می شوند.
اعلام ظرفیت های خانگی:
اکیدا توصیه میشود به هرگونه تجربه شخصی و آموزش های مربوطه در کتب یا سایت ها در این حیطه متکی نباشید زیرا این کار یک امر بسیار تخصصی و با مسئولیت است.
نصب، تنظیم، تعمیر، سرویس و نگهداری یا هرگونه استفاده نادرست از بویلر بخار میتواند منجر به مسمومیت، انفجار، آتشسوزی یا شوک الکتریکی گردد و صدمات مالی و جانی جبران ناپذیر در پی داشته باشد.
امور مربوط به نصب دستگاه و سرویس و هرگونه رفع عیبی فقط توسط شرکت سازنده دستگاه برطرف شود زیرا شرکت سازنده به ساختار و استراکچر مسلط بوده و تکنسین های خود را جهت این کار اموزش داده است پس برای جلوگیری از رسیدن آسیب به افراد حاضر در موتور خانه یا محل نصب و یا صدمه به کل سیستم حتماً قبل از انجام هر عملی با تکنسین فنی شرکت مربوطه مشورت کنید. برای کسب اطلاعات راجع به شرایط صحیح نصب دیگ های بخار مقاله را مطالعه نمایید.
بهترین مارک دیگ بخار:
در ادامه برخی از بهترین تولید کننده های دیگ بخار ایرانی و خارجی را بررسی می کنیم:
الف) بهترین مارک دیگ بخار ایرانی
- ماشین سازی اراک
- پاکمن
- انصار
- آذر دما گستر
- آکروپارس
ب) بهترین مارک دیگ بخار خارجی:
- bosch
- fulton
- hurst boiler
- sussnan boiler
خرید دیگ بخار
در خصوص خرید دستگاه ها دیگ بخار باید به چندین نکته عمومی توجه نمود زیرا ضریب اطمینان در این دستگاه بسیار مهم می باشد و موضوع امنیت و صحت عملکرد بولیر نیز باید کاملاً توسط سازنده تضمین شود.
در ادامه نکاتی که هنگام خرید باید بررسی شود را با هم مرور میکنیم.
نکات مهم قبل از خرید دیگ بخار:
۱– تعداد مصرف کننده ها
۲– نوع مصرف کننده ها
۳– فشار کاری مورد نیاز
۴– فشار کاری که باید به مصرف کننده ها وارد شود
۵– متراژ لوله کشی
۶– شکست در لوله کشی
۷– پیش بینی اضافه شدن مصرف کننده در آینده
۸– دارای استاندارد باشد
۹– اپراتوری آسان
۱۰ راهنمای کامل جهت نگهداری
۱۱– گارانتی و خدمات کامل
۱۲– قیمت
۱۳– محدودیت های محل نصب
قیمت دیگ بخار:
بسیاری از خریداران زمان شروع پروژه فقط به دنبال قیمت دیگ بخار هستند و توجهی به اینکه چه مشخصاتی داشته باشد یا محل پروژه آنها دارای چه امکانات و یا محدودیت هایی است ندارند.
قطعاً قیمت ظرفیت های دیگ بخار صنعتی از دیگهای استیم کوچک بیشتر است ولی انتخاب ظرفیت برای هر مجموعه ای بسته به شرایط آن شغل و نکات کلیدی فوق که مطرح شد و یا کارشناسی از محل تعیین می گردد.
بنابراین قیمت در این پروژه پس از توجه به نیاز مجموعه تعیین خواهد شد.
ضمناً قیمت دیگ بخار هرگز ارزان نخواهد بود. زیرا این دستگاه متشکل از بهترین قطعات خارجی و یا ایرانی می باشد که طی فرایندهای بسیار پیچیده و تست های زیادی ساخته شده و به دست افراد مصرف کننده می رسند و متاسفانه یک سری افراد سودجو در بازار هستند که با توجه به نیاز مشتری دستگاه پیشنهاد نمی دهند و یا قطعات نامرغوبی استفاده میکنند و قیمت پایین تری ارائه میدهند، در نتیجه مشتری پس از خرید خیلی سریع از راندمان دستگاه ناراضی شده و درمواردی حتی تعویض میکنند.
بنابراین توصیه می شود فقط یکبار اما به صورت تخصصی مبحث بررسی قبل از خرید بویلر را به سر انجام برسانید.
در ادامه به نمونه ای از تاییدیه های استاندارد جهت برخی از ورق های به کار رفته میپردازیم:
در آزمایش های زیر تطابق متریال زیر با استاندارد نیز گزارش شده:
نتیجه آزمایش ورق آهن ۱۲ میل
نتیجه آزمایش تطابق استاندارد ورق
گزارش تست رازی برای ورق ۱۰ میل
نتیجه آزمایش ورق ۱۲ میل
فروش دیگ بخار پس از تهیه آن
مبحث فروش دیگ بخار فقط یک فروش ساده نیست بلکه یک امر با مسئولیت و تعهد بسیار بالا و یک موضوع فنی و تخصصی می باشد. بنابراین اگر در این خصوص با یک شرکت متخصص پروژه ی خود را پیش ببرید هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ راندمان و اپراتوری و ….. همه موارد فنی برد کرده اید.
سایت های زیادی به صورت واسطه مشغول فروش انواع بویلر های بخار هستند اما واگذاری یک پروژه چه کوچک چه بزرگ به یک شرکت متخصص و متعهد چندین سال آسودگیست.
در نهایت اگر پس از خرید بویلر آکروپارس نیاز به تعویض ظرفیت داشتید میتوانید مقوله فروش دستگاه قبلی خود را با ما در میان بگذارید.
قطعات و لوازم دیگ بخار
قطعات و لوازم دیگ بخار در ظرفیت های صنعتی، کوچک و خانگی با هم متفاوت هستند. هم از لحاظ برند هم از لحاظ تعداد و ابعاد. بنابراین در کمیتی که در ادامه ارائه میدهیم بسته به نوع بویلر شما می تواند متفاوت باشد.
گیج فشار روگر Rueger در مدلهای کپسولی، دیافراگمی، بوردونی و دیجیتال برای انواع فشار پایین، فشار بالا و اختلاف فشار با ایمنی و کارایی بالا تولید میشود.
در عکس زیر راهنمای قطعات کنترلی بر روی دیگ بخارهای صنعتی را برای شما آماده نموده ایم، که به آن می پردازیم.
برش خوابیده
۱– مشعل
۲– بدنه و مغزی بویلر
۳– کلکتور
۴– شیر خروج بخار
۵– شیر ونت
۶– کنترل سطح
۷– نشان دهنده آب (آبنما)
۸– دریچه آدم رو
۹– شیر اطمینان
۱۰ – دودکش
۱۱– سنسور دمای اگزوز
۱۲– شیر تغذیه
۱۳– دیسک و چک ولو
۱۴– مانومتر فشار پمپ
۱۵– سختی گیر مغناطیسی
۱۶– شیر تخلیه
۱۷– پمپ تغذیه
۱۸– دریچه دست رو
۱۹– شیر تخلیه کنترل سطح
۲۰– شیز تخلیه آبنما
۲۱– دریچه لایروبی
۲۳– تابلو برق
۲۴– شاسی دیگ
در صورت نیاز به بررسی هرکدام از قطعات فوق به مقاله بویلر سری بزنید و آن را مطالعه کنید.
گارانتی دیگ بخارهای آکروپارس چقدر است؟
گارانتی کلیه دیگ بخارهای آکروپارس دو سال و خدمات پس از فروش ۲۰ سال میباشد.
نصب و راه اندازی دستگاه چگونه انجام میشود؟
نصب و راه اندازی توسط تکنسین های آکروپارس انجام میشود. فرقی ندارد لوکیشن شما کجاست … تهران، داخل ایران، خارج ایران… هرجا که باشید ما برای نصب و راه اندازی و انجام کلیه خدمات همیشه اماده هستیم.
مقدار بخار خروجی چقدر است ؟
مقدار بخار خروجی دقیقا در شرایط نرمال (بدون پرت لوله کشی و انجام عایق بندی) میتواند اندازه ظرفیت دیگ بخار/بر ساعت باشد.
شرایط آب مصرفی در دیگ بخار باید چگونه باشد؟
PH آب باید بین ۹ الی ۱۱ باشد. سختی آب ورودی به دیگ بخار باید معادل صفر باشد، رنج قلیائیت آب باید حداقل ۷ باشد، آب مورد استفاده ی دیگ بخار باید حتی الامکان بدون حباب باشد چراکه اکسیژن باعث خوردگی در لوله ها می شود، مناسب ترین آب برای کار دیگ بخار آکروپارس، آب بدون املاح و اکسیژن با قلیائیت بالا می باشد. باید حتما از مواد بویلر پروتک استفاده کنید که میتوانید از شرکت تهیه کنید.
کدام مدل دیگ بخار به کار ما می آید و مناسب شغل ماست؟
برای انتخاب نوع و مدل دیگ حتما باید با همکاران ما در ارتباط باشید زیرا انتخاب نوع بویلر به شرایط موتور خانه، لوله کشی، حیطه کاری شما، شرایط محیطی (منطقه)، فشار کاری خروجی ،دمای خروجی و…. پارامتر های خاصی بستگی دارد. بنابراین بهتر است از متخصصین ما کمک بگیرید.
فرق دیگ بخار استاندارد و بویلر غیر استاندارد چیست؟
دیگ بخار استاندارد در ساخت آن از متریال مورد تایید سازمان ملی استاندارد استفاده شد و در حین ساختن آن بازرسان مقیم استاندارد بر نحوه ساخت نظارت داشته و کنترل میکنند بنابراین کاملا مورد تایید بوده و دارای پلاک میباشد و از کلیه قطعات مرغوب در آن استفاده شده و در بویلر غیر استاندارد این روال انجام نشده و ممکن است از ورق هایی استفاده شود که مورد تایید نمیباشند. باید توجه داشت که دیگ بخار دستگاهی است که ظریب اطمینان در آن بالاست.
برای خرید و سفارش دیگ بخار آکروپارس باید چه کار کرد؟
میتوانید با تلفن های فروش در ارتباط باشید و به کارشناسان ما سفارش خود را اعلام کنید باقی مسیر را تیم فروش به شما اعلام خواهند کرد.
جهت کسب هرگونه اطلاعات تکمیلی حتما به بخش مقالات سایت ما مراجعه کنیکاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی : مشهد بخار هم اکنون با بیش از 40 سال سابقه درخشان در طراحی و تولید انواع – دیگ روغن داغ – دیگ آبگرم-فیلتر شنی – منبع کویلی – بویلر تشعشعی -هیتر مشعل دار-انواع دی اریتور- سختی گیر آب – مبدل حرارتی – تولید و ساخت انواع بالمیل و انواع دستگاه ازن ساز فعالیت دارد در این مطلب به موضوعات متنوع کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی چیست ؟ – کاربرد بخار در صنایع غذایی – بررسی 12 کاربرد دیگ بخار در صنایع مختلف – کاربردهای دیگ بخار در صنایع مختلف – کاربردهای بخار و دیگ بخار در سیستمها و صنایع مختلف خواهیم پرداخت . ضمنا ما کلیه محصولات خود را از جمله انواع کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی باضمانت و خدمات پس از فروش و 100% تضمین شده در اختیار خریداران و مشتریان عزیز قرار می دهیم و همچنین آماده همکاری با نهادها و ارگان های دولتی خصوصی و نیمه خصوصی دانشگاه ها کارخانجات هتل ها و … می باشیم.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی – مجموعه عظیم مشهد بخار همچنین افتخار خود می داند که در ارائه انواع کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی در خدمت شما بزرگواران باشد لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی چیست ؟ – کاربرد بخار در صنایع غذایی – بررسی 12 کاربرد دیگ بخار در صنایع مختلف – کاربردهای دیگ بخار در صنایع مختلف – کاربردهای بخار و دیگ بخار در سیستمها و صنایع مختلف با ما همراه باشید . ما در مجموعه بزرگ مشهد بخار با بیش از 40 سال سابقه درخشان کلیه تولیدات خود را در بازارهای داخلی و خارجی با بهترین متریال برای مشتریان خود تدارک دیده ایم بنابراین شما هموطنان عزیز می توانید با خیال آسوده و بدون دغدغه هر نوع از کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی را در مجموعه مشهد بخار بررسی و انتخاب نمایید و ما نیز به شما خریداران محترم تضمین پایین ترین قیمت موجود در بازار را خواهیم داد.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی – در این مقاله در مورد قیمت دیگ بخار توضیحات بیشتری داده خواهد شده اما به عرض می رسانیم قیمت تمام شده دیگ بخار برای مصرف کننده دارای 20% تخفیف و با باکیفیت ترین متریال ممکن می باشد.
دیگ بخار یک سیستم بخارساز است که در افزایش راندمان کاری کارخانجات و صنایع نقش تاثیرگذاری دارد، همین عامل سبب شده این شرکت انواع بویلر بخار را در ظرفیتها و مدلهای متنوع تولید و به بازار عرضه نماید، امروزه این محصول علاوه بر ایران در سایر کشورهای خارجی نیز به مصرف برسد.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی: طراحی و ساخت دیگ بخار مخصوص صنایه مواد غذایی تخصص شرکت عظیم مشهد بخار می باشد این شرکت توانسته است متنوع ترین انواع دیگ بخار را با 20% تخفیف طراحی و تولید نماید ضمنا مشهد بخار دارای بیش از 40 سال سابقه درخشان در صنعت تولید دیگ بخار فعالیت دارد.
گرما قلب فرآیندهای غذایی صنعتی است. صنایع غذایی در هر مرحله از فرآیند نیاز به گرما دارند. گرما یا گرما مستقیم از آب گرم یک عامل اساسی در صنعت فرآوری مواد غذایی است.
در داخل مشروبات الکلی ، بخار برای پخت و پز ، خشک کردن و گرم کردن و برای مصارف عمومی نظافت استفاده می شود. از بخار نیز برای از بین بردن خطر میکروبیولوژیکی در مواد غذایی استفاده می شود.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی: استفاده از دیگهای بخار در صنایع غذایی و آشامیدنی کاملا مرسوم می باشد مجموعه مشهد بخار توانسته است با جدیدترین تکنولوژی روز دنیا انواع دیگ بخار مخصوص صنایع غذایی را با 30 تخفیف از صفر تا صد طراحی و تولید نماید.
همانطور که گفته شد دیگ بخار نهتنها برای پختوپز در صنایع غذایی کاربرد دارد. بلکه جهت تولید انواع فرآوردههای مختلف کاربرد دارد. ازجمله این فرآوردهها عبارتاند از: پرورش قارچ، تولید کیک و کلوچه، تولید گیاهان گلخانهای، تولید رب و سس گوجهفرنگی، تولید فرآوردههای لبنی، تولید قند میباشد.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی پرورش قارچ
در پرورش قارچ نیاز به حفظ رطوبت و کنترل دمای محیط میباشد. در پرورش قارچ جهت حفظ رطوبت و کنترل دما از دیگ بخار استفاده میشود. یکی دیگر از کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی پرورش قارچ ضدعفونی کردن و از بین بردن باکتریها میباشد. استفاده از دیگ بخار جهت پرورش قارچ بسیار مقرونبهصرفهتر از روشهای دیگر است.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی : همه ما به خوبی می دانیم که صنعت مواد غذایی با دیگ بخار کاملا عجین شده است و تقریبا در تمام صنایع غذایی وجود دیگ بخار ضروری می باشد.
کاربرد دستگاه دیگ بخار (بویلر صنعتی) در صنایع غذایی تولید کیک و شکلات
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی: اصلیترین کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی تولید کیک و کلوچه تولید حرارت جهت پخت کیک و کلوچه میباشد. همچنین بهمنظور غلیظ کردن مایع شکلات از دیگ بخار استفاده میشود. بعد از غلیظ شدن مایع شکلات آن را در قالبهای مخصوص ریخته و سپس به گرمخانه ارسال میشوند. برای تولید حرارت گرمخانه و غلیظ کردن شکلات از دیگ بخار بهرهمند میشوند. دیگر کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی تولید کیک و شکلات علاوه بر تولید حرارت جهت پخت کیک و غلیظ و رقیق کردن شکلات برای بستهبندی نیز کاربرد دارد.
کاربرد دیگ بخار (بویلر صنعتی) در صنایع غذایی تولید گیاهان گلخانهای
برای تولید گیاهان گلخانهای علاوه بر موارد مهم کشاورزی مانند خاک محیط و… دمای محیط و رطوبت آن از اهمیت بالایی برخوردار است. با استفاده از دیگ بخار میتوان دمای محیط و رطوبت موردنیاز گلخانهها را تأمین نمود. یکی دیگر از کاربردهای دیگ بخار جهت تولید گیاهان گلخانهای برای از بین بردن آفات گیاهان درون خاک و ضدعفونی کردن آن میباشد.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی تولید فرآوردههای لبنی
برای تولید فرآوردههای لبنی مانند ماست و پنیر و تولید آن توسط شیر نیاز به حرارت دهی شیر وجود دارد. تأمین این حرارت توسط دیگ بخار صورت میگیرد. پس از اتمام مراحل اولیه تولید ماست و پنیر توسط شیر نیاز به گرمخانه جهت تکمیل فرآیند تبدیل شیر به ماست و پنیر وجود دارد. در گرمخانهها از دیگ بخار برای تولید حرارت موردنیاز گرمخانه استفاده میشود. همچنین برای تولید شیر خشک نیز از بویلر صنعتی بهره میگیرند. دیگر کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی تولید فرآوردههای لبنی برای پاستوریزهکردن و هموژنیزه کردن شیر نیز از دیگ بخار استفاده میشود. دیگ بخار در تولید فرآوردههای لبنی کاربردهای بسیار زیادی دارد.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی تولید سس و رب گوجهفرنگی
همانطور که میدانید تولید رب نیاز به حرارت دارد. به صورتی که بعد از تبدیل گوجهفرنگی به تیکههای کوچک یا اصطلاحاٌ پوره شدن و له شدن گوجهفرنگی باید آن را با حرارت مناسب به رب گوجهفرنگی تبدیل نمود. جهت تولید حرارت کافی برای درست کردن رب گوجهفرنگی از دیگ بخار استفاده میشود.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی تولید قند
برای تولید قند ابتدا باید شربت قند را توسط آب و شکر درست نمود. سپس مواد رنگی را به آن اضافه کرده و برای غلیظ شدن آن باید از حرارت استفاده شود تا بتوان آن را درون قالب ریخت سپس قالبها را به گرمخانه ارسال میکنند. تا قند تولید شود. برای تولید حرارت جهت غلیظ شدن شربت قند و حرارت گرمخانه از دیگ بخار استفاده میشود.
نکته: علاوه بر موارد ذکرشده در تمامی صنایع غذایی که نیاز به حرارت، دما، رطوبت باشد میتوان از دیگ بخار استفاده نمود.
مهمترین عوامل در انتخاب دیگ بخار صنایع غذایی
ظرفیت دیگ بخار در انواع صنایع غذایی متفاوت میباشد و باید برحسب صنعتی که در آن هستید یک دیگ بخار با ظرفیت موردنیاز صنعت خود خریداری کنید. بهطوریکه اگر در انتخاب ظرفیت آن دقت نداشته باشید باعث کاهش کیفیت تولید میشود. عامل بعدی در انتخاب و کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی مختلف سوخت دیگ بخار میباشد؛ که توسط خریدار تعیین میگردد بهترین سوخت برای دیگ بخار سوخت گاز میباشد. به دلیل اینکه آلایندگی سوخت گازی بسیار کمتر از سوختهای دیگر میباشد. دیگ بخار صنایع غذایی باید دارای بالاترین کیفیت و راندمان باشد تا بتوان در پروسه تولید از آن استفاده نمود.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی: نکات فنی در خصوص استفاده دستگاه دیگ بخار در صنایع غذایی
همانطور که همه ما میدانیم، صنایع غذایی صنعت اصلی صنایع ملی ما است و همچنین صنعت بزرگی است که با حوزههای مختلف ارتباط دارد و معیشت مردم را تحت تأثیر قرار میدهد، صنایعی همچون کشاورزی، تولید مواد غذایی، صنایع غذایی گردشگری و غیره مرتبط است. شاید بتوان گفت تولید با محصولات غذایی با استفاده از سوخت فسیلی و تولید گازهای گلخانهای هیچ زحمتی نداشته باشد و در این روش تولید انواع مواد غذایی آلودگی گاز را به محیطزیست محلی بیشتر میکند و در این روش دود و دیاکسید گوگرد تولید خواهد شد.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی: در فرایندهای بهداشتی که با تولید بخار انجام میشود مثل تولید گیاه گریس، کارخانهجات ماءالشعیر سازی و کارخانه سس و غیره میتوان آلودگی زیستمحیطی را به حداقل خود رساند؛ بنابراین، راهحل نهایی مشکل آلودگی هوا قرار دادن دستگاه بویلر صنعتی است که نتیجه آن صرفهجویی در انرژی و بهینهسازی مصرف گاز و زغالسنگ است. بویلر های صنعتی و دیگهای بخار ازجمله این دستگاههای سازگار با محیط است و بسیار مورد تأیید مهندسان HTS قرارگرفته و به استفاده از آن توصیه میشود. انتخاب ابعاد و وزن بویلر صنعتی بسته به خروجی بخار در نظر گرفته شده و باید بسته به مقدار نیاز بخار و حرارت در واحد زمان طراحی و استفاده شود. بهطورمعمول، حداکثر مقدار مصرفی در خط تولید باید بهمنظور برآورده نمودن میزان تقاضای مصرفی تولید در نظر گرفته شود و ابعاد بویلر صنعتی با آن انتخاب شود.
مزیت استفاده از دیگ بخار بجای دیگ روغن داغ در صنایع غذایی
معمولا جهت تولید بخار و آب گرم در سیستم ههای موجود در واحد های صنایع غذایی از دیگ بخار، دیگ آبگرم و دیگ روغن داغ استفاده می شود. البته به دلیل مزیت های دیگه بخار که در ادامه بیان می شود معمولا از این روش جهت انجام فرآیند استفاده می شود. مزیت های دیگ بخار نسبت به دیگ روغن داغ شامل موارد زیر است:
- هزینه بهره برداری پایین
- انرژی حرارتی بالا بخار
- تراکم پایین بخار
- عدم نیاز به پمپ جهت پمپاژ روغن
- سرعت جابجایی بالا
کاربرد بخار در صنایع غذایی در فرآیندهایی مثل گرمایش، خشک کردن ، رطوبت دادن، پختن ، تخمیر ،نظافت و استریلیزه کردن و … می باشد . هر کدام از این کاربردها به دما و رطوبت خاصی نیاز دارند . در گذشته برای برخی از این کاربرد ها از دیگ روغن داغ به جای دیگ بخار استفاده می شد. برای جزییات بیشتر ادامه مطلب را مطالعه نمایید.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی: مزایای دیگ بخار نسبت به دیگ روغن و دیگ آب گرم چیست؟
انرژی حرارتی بخار بسیار زیاد است و بدلیل سبک وزن بودن و تراکم پایینی که دارد سرعت حرکت بالایی دارد و به نسبت آب و روغن راحتتر حرکت میکند. همچنین برای حرکت روغن و آب نیاز به پمپ می باشد در حالی که بخار با فشار خود دیگ بخار انتقال پیدا میکند. همچنین درجه حرارت بخار به نسبت آب داغ بیشتر است و در مقایسه با دیگ روغن داغ هزینه بهره برداری پایین تری دارد به همین دلیل در صنایع مختلف استفادههای فراوانی دارد.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی: استفاده از دیگهای صنعتی و بویلرها در صنایع غذایی به این موارد و کاربردهای ذکر شده محدود نمیشود و با توجه به نوع محصول هر جایی که دما و بخار مورد نیاز باشد می توان از دیگ بخار یا دیگ روغن داغ و دیگ آب گرم برای آن استفاده نمود. این لیست بزودی تکمیل خواهد شد.
دیگ های بخار در صنایع غذایی
تولید آب گرم برای فاضلاب
آب گرم برای تأسیسات
قدرت بخار برای ماشین آلات
مورد نیاز گرمایش برای تسهیلات
بخار برای بچینگ
بخار برای پردازش
بخارپز کردن
کاهش خطرات میکروبیولوژیکی در مواد غذایی
بخار برای خشک کردن مواد غذایی
بخار و حرارت برای بسته بندی
بازار توسط دیگهای صنایع غذایی سرو می شود
پردازش نوشیدنی
فرآوری گوشت
پردازش و بسته بندی مواد غذایی
پردازش طیور
فرآوری سبزیجات
سوخت مورد استفاده در دیگهای مواد غذایی
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی: این دیگهای صنایع غذایی به طور کلی از سوخت های فسیلی برای تولید گرما و آب گرم برای تمیز کردن و پخت و پز استفاده می کردند.
ذغال سنگ
گاز طبیعی
نفت سیاه
زیست توده
سهم بازار دیگهای صنایع غذایی بر اساس داده های ترمودین
دیگهای بخار Thermodyne برای فرآوری مواد غذایی
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی: دیگهای بخار صنایع غذایی اجازه می دهد تا برای شرکت های فرآوری مواد غذایی ، طبق شرایط مورد نیاز ، دیگهای بخار کار کنند و نیاز بخار را با راندمان در ساعات اوج و غیر اوج ساعت برآورده کنند
کاربرد دیگ بخار چیست؟
تولید برق: یکی از کاربردهای مهم دیگ بخار در صنعت تولید برق است. بویلرهای بخار به صورت چرخه بسته با استفاده از بخار تولید شده انرژی حرارتی را به توربینهای بخار منتقل میکنند و توربینها انرژی حرکتی تولید کرده و سپس این انرژی به تولید برق میپردازد.
پردازش نفت و گاز: در صنایع نفت و گاز، دیگهای بخار برای تولید بخار برای ایجاد فشار و حرارت لازم برای فرآیندهای پالایش نفت و گاز مورد استفاده قرار میگیرند. این فرآیندها شامل تقطیر، تبخیر، کراکینگ، و غیره میشوند.
صنعت غذایی: در صنعت غذایی، دیگهای بخار برای تولید بخار برای پخت و انجام فرآیندهای تکمیلی مانند ترشی و کنسروسازی مواد غذایی استفاده میشوند.
تولید گرما: دیگهای بخار به عنوان منابع گرمایی در سیستمهای گرمایش مراکز تجاری و صنعتی، بیمارستانها، دانشگاهها و ساختمانهای عمومی به کار میروند.
تولید بخار برای تنظیم دما و رطوبت: در برخی فرآیندها و صنایع مثل پنبهکاری، کاغذسازی، چرمسازی و نساجی، بخار برای تنظیم دما و رطوبت محیط به کار میرود.
تصفیه آب: بخار تولید شده از طریق دیگ بخار میتواند برای تصفیه آب و از بین بردن آلایندهها و باکتریها استفاده شود.
در کل، دیگ بخار یک تجهیزات بسیار مهم در صنایع مختلف است که امکان تولید بخار با فشار و دمای مخصوص را فراهم میکند و برای انجام فرآیندها و تامین انرژی در انواع صنایع و کاربردهای صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار میگیرد.
کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی ؟
دیگ بخار در صنایع غذایی یکی از تجهیزات حیاتی است که برای تولید بخار آب با فشار و دمای مشخص برای انجام فرآیندهای مختلف در این صنایع استفاده میشود. کاربردهای دیگ بخار در صنایع غذایی عبارتند از:
پخت و کشت: یکی از کاربردهای اصلی دیگ بخار در صنعت غذایی، پخت و کشت مواد غذایی مانند سوپ، خوراکهای کنسروشده، مرغ، گوشت و محصولات دریایی است. بخار گرم کننده مواد غذایی را به سرعت میپزاند و از افت کیفیت و تغییرات در طعم و متریال غذاها جلوگیری میکند.
تولید بخار برای تعقیم و استریلسازی: بخار معمولاً برای تعقیم و استریلسازی تجهیزات، ظروف، و سیستمهای مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد تا از رشد میکروبها و باکتریهای مضر جلوگیری شود.
گیج دما روگر به عنوان یکی از پرکاربردترین تجهیزات مانیتورینگ دما در واحدهای صنعتی شناخته می شود.
پخت واحد آبمیوه: در صنایع تولید آبمیوه و نوشیدنیهای غیرالکلی، دیگ بخار برای پخت و تعقیم میوهها و مواد اولیه مورد استفاده قرار میگیرد.
پخت و تولید قهوه و چای: در صنایع تولید قهوه و چای، دیگ بخار به عنوان یک منبع انرژی برای پخت و تولید این نوشیدنیها استفاده میشود.
تولید بخار برای تولید بخار شیر: در پروسههای تولید بخار شیر و تولید فرآوردههای لبنی، دیگ بخار برای پخت شیر به کار میرود.
تولید بخار برای خنککنندهها و یخزداها: در برخی از تولیدات مواد غذایی، بخار به عنوان منبع انرژی برای دستگاههای خنککننده و یخزدایی استفاده میشود.
تولید بخار برای تولید بخار شکلات: در صنعت تولید شکلات، بخار برای پخت و ترتیب شکلاتها به کار میرود.
تولید بخار برای تولید نان: در کارخانهها و نانواییها، دیگ بخار به عنوان منبع انرژی برای تولید بخار در فرآیند پخت نان و کیکها به کار میرود.
در کل، دیگ بخار در صنایع غذایی به عنوان یک منبع انرژی حرارتی برای انجام فرآیندهای پخت، تعقیم، تولید بخار شکلات، پخت نان و انجام دیگر فرآیندهای مرتبط با تولید مواد غذایی بسیار اساسی است.
در پایان مجددا تاکید می نماییم که ما در مجموعه بزرگ مشهد بخار تمام تلاش خود را به کار گرفته اییم تا بتوانیم هر نوع از دیگ بخار – دیگ روغن داغ – دیگ آبگرم-فیلتر شنی – منبع کویلی – بویلر تشعشعی -هیتر مشعل دار-انواع دی اریتور- سختی گیر آب – مبدل حرارتی – تولید و ساخت انواع بالمیل و انواع دستگاه ازن ساز را با ارزانترین قیمت و تا 20% تخفیف ویژه و زیر قیمت سایر کارخانجات فعال در ایران طراحی و تولید نموده و بدون واسطه تقدیم مشتریان نماییم. مجددا توصیه اکید داریم حتما و حتما قبل از اینکه تصمیم به خرید یک نمونه از دیگ بخار – دیگ روغن داغ – دیگ آبگرم-فیلتر شنی – منبع کویلی و … را از هر شخص و شرکتی نمایید با یکی از شماره های – – تماس برقرار کنید تا به صورت 100% رایگان از مشاوره های قبل خرید و همچنین لیست قیمت نهایی مطلع شوید.
د و در خصوص اپراتوری صحیح بویلر، تشکیلات پیش تصفیه، طریقه ثبت وقایع در دیگ خانه، رسوبگیری بویلر و…. مطالعه کنید.