مسئول اورژانس هوایی خوزستان بزرگترین چالش این مرکز در فصل گرمارا لغو ماموریتهای هوایی در دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد عنوان کرد.


وی آشنایی کم برخی اهالی به ایمنی و امنیت در محل فرود بالگرد، نقاط کور آنتن دهی و GPS مناطق و نبودن محل فرود در نقاط روستایی را از جمله مشکلات اورژانس هوایی خوزستان برشمرد و افزود: در مناطق سخت گذر، نداشتن مکان ایمن برای نشستن بالگرد با توجه به شدت حرارت مهمترین مساله است.
کیانپور ادامه داد: به همین دلیل در مناطق سخت گذر و نداشتن دسترسی زمینی، مراحل نگهداری، پرستاری و مراقبت توسط مرکز پیام اورژانس به صورت تلفنی توصیه میشود که تا زمان روشن شدن هوا بالگرد آماده پرواز شود.
مسئول اورژانس هوایی خوزستان میگوید: بالگرد اهواز ظرفیت انتقال یک بیمار خوابیده و ۲ بیمار نشسته را دارد و دارای تجهیزات ونتیلاتور، اکسیژن، دستگاه شوک الکتریکی، تلفن بیسیم ماهوارهای، زایمان، انواع آتل، احیا و مانیتورینگ قلبی است و به زودی دستگاه الکتروکاردیوگرافی (نوار قلب) با دریافت مجوز از سازمان هواپیمای کشوری تهیه و نصب خواهد شد.
به گفته کیانپور؛ از ابتدای پارسال تا پایان تیرماه امسال ۱۹۶ سورتی پرواز در اهواز و مسجدسلیمان از سوی اورژانس هوایی ۱۱۵ خوزستان انجام و به ۴۳ مادر باردار امدادرسانی شده است.
اورژانس هوایی در ۴ نقطه استان خوزستان شامل دزفول، اهواز، مسجدسلیمان و بهبهان فعالیت دارند.