درآمد چند صدمیلیونی یک هیئت کشتی؛ الگویی که دبیر به دنبال آن است

سایر هیئت ها هم خود کفا می شوند؟

درآمد چند صدمیلیونی یک هیئت کشتی؛ الگویی که دبیر به دنبال آن است

رئیس فدراسیون کشتی از ابتدای مدیریتش روی چگونگی فعالیت مربیان و هیئت‌های استانی دست گذاشته، او الگویی از خودکفایی یک هیئت کشتی را به تازگی به هیئت‌های دیگرش معرفی کرده است، الگویی که درآمدی چندصدمیلیونی به صورت ماهیانه دارد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، علیرضا دبیر در بیش از سه سال و نیمی که ریاست فدراسیون کشتی را برعهده داشته، در اغلب مصاحبه‌هایش رئیس هیئت‌های کم‌کار و مربیان بی‌سواد را عامل عقب‌ماندگی کشتی در دهه‌های اخیر عنوان کرده است.

او از زمانی که مدیریت فدراسیون را برعهده گرفت، تغییرات عمده‌ای در ریاست هیئت‌ها ایجاد کرد و هرجا احساس و استنباطش بر این بود که کار پیش نمی‌رود و یا اینکه کشتی در آن استان متوقف شده، با هماهنگی اداره کل ورزش استان‌ها، اقدام به برکناری رئیس هیئت کرد.

یکی از این هیئت‌ها، هیئت کشتی تهران بود که آذر ماه مدت چهار ساله ریاست رئیسش تمام می‌شد، اما دبیر خرداد ماه با هماهنگی اداره کل ورزش پایتخت، اقدام به برکناری عبدالله عزیزی کرد.

برکناری‌ای که البته از سوی عزیزی بدون واکنش نماند و او در دادگاه علیه رئیس فدراسیون کشتی چندین شکایت مطرح کرد. با این وجود، بهمن ماه انتخابات این هیئت هم برگزار شد و قاسم علی‌عسگری مدیردفتر و فرد معتمد علیرضا دبیر ریاست هیئت را برعهده گرفت.

پیش از آن هم دبیر اقدام به بازسازی سالن هفتم‌تیر کرده بود، سالنی که از گذشته متعلق به کشتی تهران بوده و این سالن با ورژنی جدید در اختیار کشتی قرار گرفت و از روزی که افتتاح شده، تقریبا میزبانی تمامی مسابقات کشتی را برعهده گرفته است.

درآمد چند صدمیلیونی یک هیئت کشتی؛ الگویی که دبیر به دنبال آن است

این هیئت در بازسازی، به لحاظ مالی و بودجه‌ای نیز خودکفا شده و به اندازه هزینه‌هایش درآمدزایی دارد. البته قبلا هم چندین باب مغازه در اختیار سالن هفتم‌تیر بود، اما در بازسازی انجام شده این مغازه‌ها نیز نوسازی شده و مجوز‌های لازم از شهرداری گرفته شده تا با قیمتی مناسب در اختیار هیئت قرار گرفته و اجاره داده شود.

حالا هیئت کشتی تهران از این محل درآمدی چندصد میلیونی به صورت ماهیانه دارد، ضمن اینکه از هر کدام آن‌ها نیز ودیعه نیز دریافت شده است؛ بنابراین قاسم علی‌عسگری می‌تواند به مربیانش حقوق بدهد و در عین حال هم فدراسیون کشتی مدیریت برگزاری مسابقه در سالن هفتم‌تیر را به عنوان یک سرمایه ملی در اختیار دارد و تهران نمی‌تواند همه مسابقاتش را در این سالن برگزار کند تا فرسوده شود.

سالن هفت‌تیر حتی این قابلیت را دارد که میزبان اردو‌های مشترک با تیم‌های خارجی بوده و از این محل هم درآمدزایی کند، چراکه همه امکانات لازم برای برگزاری اردو‌های بلندمدت از جمله اسکان، استخر، رستوران، و… در اختیار است و نیازی به خروج از سالن هفت‌تیر در ایام اردو‌ها نیست.

حالا علیرضا دبیر می‌خواهد هیئت کشتی تهران که به دست خودش نحوه مدیریت و درآمدزایی آن ترسیم شده، الگویی برای همه هیئت‌های کشتی در سراسر کشور باشد، هرچند که این را هم باید در نظر گرفت که اتفاقی که برای سالن هفت‌تیر باتوجه به مرکزیتی که در پایتخت دارد، طبیعتا برای خیلی از استان‌ها فراهم نیست، اما آن‌ها هم می‌توانند به گونه‌ای عمل کنند که هیئت‌ها در جهت خودکفایی پیش بروند.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا