مردادماه
مرداد ماه امسال ۱۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: مرداد ماه امسال ۱۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد
محمدمهدی عباس زاده افزود: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، مرداد ماه امسال ۱۴ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۴۹ قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی و ۱۱۴ هزار و ۷۶۰ قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر استان انجام شد.
وی تصریح کرد: طی این مدت ۵۶ میلیون و ۸۲۲ هزار و ۷۱۳ قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و ۲۸ میلیون و ۶۳۰ هزار و ۲۵۴ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران پیش بینی کرد با این تعداد جوجه ریزی ۲۵ هزار و ۹۶۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
عباس زاده با بیان اینکه در شهرستانهای ساری، آمل و قائمشهر بیشترین میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی انجام شد، افزود: شهرستان ساری با یک میلیون و ۸۸۶ هزار و ۹۵ قطعه رتبه نخست، قائمشهر با یک میلیون و ۵۸۸ هزار و ۵۳۰ قطعه رتبه دوم و آمل با یک میلیون و ۴۲۹ هزار و ۱۳۰ قطعه رتبه سوم تعداد جوجه ریزی را در مردادماه امسال به خود اختصاص دادند و رتبههای بعدی به شهرستانهای نکا، بهشهر، جویبار، بابل، نور، بابلسر و سوادکوه تعلق گرفت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: آمار جوجهریزی گوشتی در مردادماه امسال به ترتیب در هفته اول ۳.۹ میلیون قطعه، هفته دوم ۳.۴ میلیون قطعه، هفته سوم ۳.۱ میلیون قطعه و هفته چهارم ۳.۶ میلیون قطعه بود.
وی گفت: از میزان جوجهریزیهای انجام شده، سویه راس با تعداد ۸.۴ میلیون قطعه رتبه اول، سویه آرین با تعداد جوجه ریزی ۳.۹ میلیون قطعه رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با تعداد جوجه ریزی ۹۲۴ هزار قطعه رتبه سوم و سویه کاب با تعداد جوجه ریزی ۸۱۳ هزار قطعه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.