ایا سیر سیاه برای دیابت مفید است

از دیرباز سیر سیاه به کاهنده قند خون معروف بوده است و درون سیر بیش از ۴۰۰ ماده شیمیایی وجود دارد که هر کدام آنها خواص بسیار خاص و منحصر به فردی برای درمان مشکلات بدن دارند و یکی از مهمترین اثرات سیر سیاه برای دیابت پایین آوردن قند خون می باشد و کسانی که تحت نظر پزشک برای درمان دیابت هستند می توانند با استفاده از سیر سیاه روند درمان خود و کاهش قندخون را سرعت بسیار زیادی ببخشند.

سیر سیاه دارای ترکیبات بی نظیر مانند آلیسین ، سیستین ، سولوفوکسید ، آلیل پروپیل دیسولفاید می باشد که این ترکیبات از غیرفعال کردن انسولین موجود در خون توسط کبد جلوگیری می کنند و می توانند باعث کنترل قند خون شده و چنانچه دوست ندارید تا به دیابت مبتلا شوید استفاده از سیر می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند.هنگامی که قند خون در اثر دیابت بالا می رود می تواند مشکلات بسیار زیادی برای بدن به وجود بیاورد که از جمله آنها می توان به بیماری های کلیوی و از بین بردن کلیه، نابینایی، از بین بردن سیستم عصبی، قطع عضو، فشار خون، حمله های قلبی و سکته اشاره کرد که هر کدام آنها به تنهایی برای نابود کردن یک انسان کافی می باشد.

خواص سیر سیاه برای دیابت:

سیر سیاه یک نوع ماده خوراکی است که در اثر تخمیر سیر تازه طی 60 تا 90 روز به دست می آید و همچنان می تواند در درمان و یا پیشگیری اغلب ناراحتی های جسمی مانند افزایش گلوکز خون، بسیار موثر باشد. پس سیر سیاه دکتر بیز برای لاغری به عنوان یک داروی معجزه آسا معرفی شده است که در کنار یک رژیم غذایی مناسب می تواند باعث کاهش وزن شود . مانند انسولین عمل کند و قند خون را در هر سنی تنظیم نماید. امروزه در مورد تاثیر سیر سیاه برای دیابت، محققان به این نتیجه رسیده اند که این ماده مغذی در ترکیبات خود موادی را دارد که اصولا مانع از عملکرد کبد در راستای جلوگیری از تولید انسولین می شود، بنابراین سطح انسولین در بدن فرد بالا رفته و همچنان گلوکز خون به راحتی دفع و یا سوزانده می شود، بر همین اساس بیماران مبتلا به قند خون یا همان دیابت نوع یک و دیابت نوع دو می توانند با استفاده میزان مشخصی از در طول روز دیابت خود را کنترل کنند.

مدیریت درمان دیابت با سیر سیاه:

سیر تازه تحت تاثیر حرارت و رطوبت مشخص شده ای مورد فرآوری قرار می گیرد و عمدتا یک محصول جدید با نام سیر سیاه را به وجود می آورد که این سیر سیاه به دلیل داشتن مواد مفیدی در ترکیبات خود به آسانی می تواند به عنوان یک ساپلیمنت در کنار  خواص بی نظیر دیگری برای درمان دیابت نقش بسزایی را ایفاء کند، از طرفی تاثیرات سیر سیاه برای دیابت آنچنان زیاد است که حتی افراد سالم این امکان را در اختیار دارند تا با استفاده از این ماده کاملا طبیعی در دوره های مختلف از مبتلا شدن به دیابت در امان باشند. البته خوب است بدانید که مصرف سیر سیاه برای دیابت تنها جهت کاهش قند خون به کار گرفته نمی شود . بلکه مصرف این این محصول می تواند در کنار درمان دیابت از بروز بسیاری بیماری های وابسته به دیابت نیز موثر باشد. بنابراین می توان گفت سیر سیاه عامل خوبی برای درمان و پیشگیری بیماری هایی از قبیل:

  • فشار خون بالا
  • بیماری قلبی مانند سکته
  • آرترواسکلروز
  • بیماری کلیوی
  • قطع عضو
  • تخریب سیستم عصبی
  • کوری و تاری دید

سیر سیاه و دیابت:

محصولات مو دکتر بیز می‌تواند به افرادی که با مشکل ریزش مو مواجه هستند، کمک کند تا موهای پرطراوت و سالم‌تری داشته باشند . اگر چه سیر سیاه محصولی ناشناخته در بین بیشتر مردم می باشد اما غالبا این روزها به دلیل خواص زیادی که در این محصول نهفته است جمع زیادی از افراد دیابتی سعی کرده جهت کنترل نمودن قند خون خود این ماده خوشمزه و بدون بو را به عنوان یک چاشنی در بیشتر غذاهای خود استفاده نمایند و غالبا برای رسیدن به نتایجی مانند:

  • کاهش قند خون
  • مقابله با عفونت ها
  • کاهش کلسترول خون
  • تقویت سیستم ایمنی
  • بهبود گردش جریان خون
  • تسریع روند بهبود بیماری های احتمالی مانند بریدگی و یا سوختگی قسمتی از بدن
  • استفاده از اغلب میوه های فصلی

و… همچنان از سیر سیاه برای دیابت به طور مداوم مصرف کنند.

چگونگی مصرف سیر سیاه برای دیابت:

در مورد استفاده از سیر سیاه برای دیابت باید گفت اگر چه این محصول یک ماده غیر سمی است که کاملا طبیعی و خوشمزه می باشد اما باز هم لازم است تا افراد مختلف جهت مصرف این محصول در وعده های غذایی خود به طور مداوم با پزشک خود مشورت نمایند. البته فراموش نکنید چنانچه تمایلی به مصرف سیر سیاه به صورت نرم و ژله ای مانند ندارید شما می توانید سیر سیاه برای دیابت را به صورت فرآورده های دیگری نظیر:

  • قرص سیر سیاه
  • عصاره سیر سیاه
  • پوره سیر سیاه
  • ملاس سیر سیاه
  • خمیر سیر سیاه

استفاده نمایید و آن را به شکل یک چاشنی یا همان ادویه به همراه هر نوع غذایی به کار بگیرید تا ضمن لذیذ شدن غذای خود بتوانید در دراز مدت از خواص سیر سیاه بهره کافی را ببرید. این روزها بیشتر افراد به علت کاهش سوخت و ساز بدن و اختلال در پانکراس و همچنین مشکلات ایجاد شده در تنظیم بدن دچار افزایش قند خون شده اند، به همین سبب چنین افرادی که به دیابت دچار هستند در تمام طول عمر به ناچار می بایست جهت کنترل قند خون خود و جلوگیری از بروز برخی بیماری های مرتبط مانند ناتوانی در بینایی، بروز سکته های مغزی و اختلال در عملکرد کبد از داروهای شیمیایی با عوارض جانبی فراوان استفاده نمایند.

اما خوشبختانه امروزه با تحقیقات زیادی که پژوهشگران و پزشکان بر روی تاثیرات سیر سیاه برای دیابت داشته اند و همچنین با تولید انبوه سیر سیاه برای دیابت در کارخانجات داخل کشور این امکان پیش آمده است تا چنین افرادی مانند بیشتر کشورهای اروپایی خصوصا کشورهایی مانند کره برای رفع کمبود انسولین در بدن ابتدا از داروهای گیاهی استفاده نمایند .

سپس در کنار رژیم غذایی و نحوه صحیح زندگی برای همیشه بیماری دیابت را درمان کنند. سیر سیاه را می توانید به عنوان یک مکمل به صورت پودر شده یا کامل در بین وعده های غذایی خود استفاده کنید ، این نکته حائز اهمیت است که باید برای گرفتن جواب از سیر سیاه آن را به صورت منظم در طی یک بازه زمانی مشخص مصرف کنید که دوره مصرف باید با مشاوره متخصص باشد و بستگی به نیاز شما از این ماده خوراکی دارد. پک دیابت دکتر بیز شامل محصولاتی است که حاوی مواد مغذی و مفید برای کنترل قند خون و بهبود عملکرد انسولین می‌باشند . طی این فرایند سیر خام طعمی شیرین و خوشمزه پیدا می کند. در عین حال خواص درمانی آن تا ده ها برابر افزایش می یابد.

طریقه مصرف سیر سیاه:

با استفاده روش مصرف زیر می توانید جواب بهتری از سیر سیاه برای کنترمردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرن‌ها تولید و استفاده کرده‌اند، اما در دهه‌های اخیر وارد بازار جهانی شده‌است. سرآشپزهای سطح بالا توجه بسیاری را به سیر سیاه جلب کرده اند، که از آن برای طعم دادن به مرغ، ماهی، سوپ و انواع سس ها و سالاد ها استفاده می کنند. این نوع سیر طی فرآیند تخمیر طبیعی در دما و حرارت کنترل شده داخل دستگاه های مخصوص طی مدت زمان مشخصی فراوری و تولید می شود. این فرایند موجب تغییر رنگ سیر خام از سفید به سیاه می شود.

سیر سیاه چیست؟

سیر سیاه فراورده ای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه می‌شود. طی این روند سیر را بین ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد نگهداری می‌کنند. پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا می‌کند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه می‌شود. البته طی این فرآیند تغییرات شیمیایی بسیار مهمی در سیر ایجاد می شود که می تواند خواص درمانی آن را تا ده ها برابر افزایش دهد. با مصرف سیر سیاه بر خلاف سایر انواع سیر خام یا سیر ترشی با مشکل بوی بد دهان مواجه نخواهید شد. ضمن آنکه ماده مغذی آلیسین که در سیر به طور طبیعی وجود دارد، در سیر سیاه پایدار تر می شود. در نتیجه اثرات درمانی و مفید آن تا مدت طولانی تری در بدن انسان باقی خواهد ماند.

دکمه بازگشت به بالا